Lej en bil i Alghero, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alghero, Italien

Alghero, SA, Italien
25. maj — 1. jun
Samme aflevering
Alghero, SA, Italien
tir 25.5
Middag
tir 1.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Alghero

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alghero, Italien
10,0
Fantastisk
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
10,0
Fantastisk
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer

Afstanden fra Alghero, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Olbia Costa Smeraldas biludlejningsdisk

Biludlejning i Alghero

30 personer har søgt efter billeje i Alghero in maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Alghero for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Alghero udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og National. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Alghero har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Alghero er billigst gennem SICILY BY CAR på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 63 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 237 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Alghero, Italien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Alghero ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Alghero. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Alghero har flest biludlejningssteder?

SICILY BY CAR har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Alghero, Italien med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 237 kr./dag, når de lejer en bil fra SICILY BY CAR i Alghero, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Alghero, Italien?

50 km/t. er fartgrænsen i Alghero, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Alghero er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Alghero så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Alghero, Italien i maj?

I maj er der normalt 25 mm nedbør i Alghero og en gennemsnitstemperatur på 17 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Alghero, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Alghero er normalt høje i maj, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Alghero om vejret i resten af Sardinien?

Klimaet i Sardinien i maj er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 28,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alghero til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Alghero

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Alghero

Kom i gang med at planlægge din rejse til Alghero