Lej en bil i Alghero, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alghero, Italien

Alghero, SA, Italien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Alghero, SA, Italien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Alghero, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

70 kr. - 549 kr.

Alle biltyper

70 kr. - 549 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Alghero, Italien, er 114 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Alghero, Italien, er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 70 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alghero. I Alghero kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Alghero.


Biludlejningsfirmaer i Alghero

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alghero, Italien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
5 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Alghero, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Olbia Costa Smeraldas biludlejningsdisk

Biludlejning i Alghero

30 personer har søgt efter billeje i Alghero in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Alghero for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Alghero udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Dollar og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Alghero har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Alghero er billigst gennem SICILY BY CAR på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 65 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 243 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Alghero, Italien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Alghero ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Alghero. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Alghero har flest biludlejningssteder?

INTERRENT har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Alghero, Italien med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 95 kr./dag, når de lejer en bil fra INTERRENT i Alghero, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Alghero, Italien?

50 km/t. er fartgrænsen i Alghero, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Alghero er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Alghero så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Alghero, Italien i juli?

I juli er der normalt 5 mm nedbør i Alghero og en gennemsnitstemperatur på 23 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Alghero, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Alghero er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Alghero om vejret i resten af Sardinien?

Klimaet i Sardinien i juli er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 4,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alghero til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Alghero

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Alghero

Kom i gang med at planlægge din rejse til Alghero