Billeje i San Jose, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i San Jose, Californien

San Jose, CA, USA
9. juni — 16. juni
Samme aflevering
San Jose, CA, USA
fre. 9.6
Middag
fre. 16.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i San Jose

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i San Jose

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i San Jose?

De billigste udlejningsbiler i San Jose kan normalt findes gennem Fox. Når du booker hos Fox, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 316 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i San Jose er 316 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i San Jose har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i San Jose, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in San Jose?

En Jeep Grand Cherokee er den mest populære bil at leje in San Jose ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Jeep Grand Cherokee på helt ned til 544 kr./dag in San Jose, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 563 kr./dag. En anden populær bil at leje in San Jose er en Mazda CX-5, der i gennemsnit koster 590 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 546 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i San Jose

Book din billeje i San Jose gennem momondo, og nyd seværdighederne i den berømte by 'hovedstad i Silicon Valley'. Eventyrere kan køre op til Californiens Great America Park, der har spændende forlystelser og aktiviteter med vandrutsjebane. Andre attraktioner, som du kan nyde med din Biludlejning i San Jose er San Jose Museum of Art, Almaden Quicksilver County Park og Rosicrucian Egyptian Museum, der er hjemsted for mumies og kulturgenstande udstillinger. Den kommunale rosenhave er et syn på farverige blomster, der tiltrækker mange besøgende. Der er parkeringsmuligheder over hele San Jose. Når du vælger din Biludlejning i San Jose, skal du huske på, at der er gratis parkering for køretøjer med lav emission. Der er omkring 50 udlejningssteder i San Jose.

Der er parkeringspladser, herunder både gratis og billige pladser, garager og gadeområder, hvor du kan parkere din Biludlejning i San Jose. Du vil opdage at myldretiden i San Jose begynder tidligt om morgenen og i de tidlige aftentimer. Den berømte teknologivirksomhed, Intel, har et museum for teknologisk innovation, som ligger i Santa Clara. Vi anbefaler den naturskønne køretur på en passagerrute med din familie til Los Gatos Creek County Park i Campbell, hvor du får chancen for at vandre op ad byens stier. Sunnyvale ligger en køretur fra San Jose, som man ved er i nærheden af Lake Tahoe, og som kan nydes med en økonomisk billeje. San Jose betragtes som en af de 20 mest gangbare store byer i USA med højt rangerende kvarterer, herunder St. Leo's, East Virginia og Sunol-Midtown. Du vil få mulighed for at udforske San Jose i store og nærliggende byer med dine udlejningsbiler i San Jose.

Når du lejer din bil i San Jose, Californien, kræver det nøje overholdelse af deres færdselsregler og regler som f.eks. den lov, der angiver, at alle i et køretøj skal spænde deres sikkerhedsseler under transport. Sikkerhedsseler skal altid være spændt, når de er på vej, også af føreren og passagererne. San Jose hævder, at chauffører skal overholde de regler, der er fastsat i staten Californien. Hastighedsgrænsen på San Jose-hurtigruterne er højere end andre områder i byen, hvor gaderne kræver, at en hastighedsgrænse på halvdelen nøje overholdes. I boligområder og kvarterer i nærheden af skoler er hastighedsgrænsen den laveste. Du må ikket tjekke eller besvare SMS-beskeder under kørslen. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en håndfri enhed under et opkald. Dit indhold af alkohol i blodet må ikke være på 0,08 % eller derover. Staten har imidlertid en nultoleranegrænse for indtagelse af alkohol og kørsel, og derfor risikerer du at blive opkrævet for tilstedeværelse af alkohol. Før du begiver dig ud på din San Jose-tur, skal du sørge for at holde øje med byens afdeling for eventuelle seneste lovændringer.

Fra San Jose er de grænser, du kan krydse, til Canada og Mexico. De fleste biludlejningsafdelinger tillader passage af den canadiske grænse. De eneste dokumenter, du skal bruge, er et amerikansk eller canadisk foto-id eller et udenlandsk pas med det nødvendige visum til Canada. Hvad angår den mexicanske grænse, vil ikke alle Biludlejning i San Jose tillade det. Rådfør dig med afdelingen på forhånd for at sikre, at det er muligt. Køb af en mexicansk ansvarsforsikring er påkrævet, før du når til Mexico. Ud over den mexicanske forsikring skal du anmode om en indrejsetilladelse fra INM (Migration Institute) og have et gyldigt pas for at komme ind i landet. Det anbefales altid at kontakte biludlejningsstederne i San Jose for at forstå kravene til passage af grænser og bekræfte, at de tillader det.


Find billig billeje i San Jose, Californien

Find den lejebil i San Jose, der passer til dine behov

Biler i Lille

246 kr. - 574 kr.

Alle biltyper

277 kr. - 743 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i San Jose, USA er 280 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i San Jose, USA er i december. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Jose. I San Jose kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i San Jose, USA er 497 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i San Jose, USA er i januar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 277 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i San Jose. I San Jose kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i San Jose, USA er 336 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i San Jose, USA er i januar. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 277 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Jose. I San Jose kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i San Jose

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i San Jose, Californien

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,6

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,1

Enterprise Rent-A-Car

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,6

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,6

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,6

Value

8,0

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,3

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,4

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,5

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,1

Fox

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,3

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,1

Airport Van

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,0

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

4,5

Value

5,5

Hurtige fakta om biludlejning i San Jose

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i San Jose

Populære biltyper

Economy, SUV, Standard

Billigste lejebil

544 kr.

Den mest populære model

Jeep Grand Cherokee
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i San Jose i de seneste 72 timer: Economy, SUV, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i San Jose er 544 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 568 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i San Jose i de seneste 7 dage er Jeep Grand Cherokee. Vores brugere foretrækker også Mazda CX-5 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i San Jose

Herunder vises de mest populære hoteller i San Jose

Kørsel i lejebil i San Jose – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i San Jose, så du er klar til næste rejse.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din San Jose biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i San Jose tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

I juli måned i San Jose ligger temperaturerne omkring 21 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 0 mm i gennemsnit i juli måned i San Jose gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i San Jose koster 357 kr./dag i gennemsnit.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af San Jose

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af San Jose

Kom i gang med at planlægge din rejse til San Jose


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i San Jose via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i San Jose. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.