Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i San Jose, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i San Jose, Californien

San Jose, CA, USA
1. mar. — 8. mar.
San Jose, CA, USA
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i San Jose

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i San Jose

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i San Jose?

De billigste udlejningsbiler i San Jose kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 300 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i San Jose er 300 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i San Jose har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i San Jose, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in San Jose?

En Jeep Grand Cherokee er den mest populære bil at leje in San Jose ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Jeep Grand Cherokee på helt ned til 539 kr./dag in San Jose, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 558 kr./dag. En anden populær bil at leje in San Jose er en Mazda CX-5, der i gennemsnit koster 420 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 300 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i San Jose, Californien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i San Jose, Californien
Lille mellemklasse311 kr./dag
Stor mellemklasse218 kr./dag
Standard246 kr./dag
Stor259 kr./dag
Lille varevogn448 kr./dag
Stor SUV407 kr./dag
Premium291 kr./dag
Luksus421 kr./dag
Cabriolet304 kr./dag
Mellemstor SUV254 kr./dag
Kompakt SUV272 kr./dag
Standard SUV318 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i San Jose

Book din billeje i San Jose gennem momondo, og nyd seværdighederne i den berømte by 'hovedstad i Silicon Valley'. Eventyrere kan køre op til Californiens Great America Park, der har spændende forlystelser og aktiviteter med vandrutsjebane. Andre attraktioner, som du kan nyde med din Biludlejning i San Jose er San Jose Museum of Art, Almaden Quicksilver County Park og Rosicrucian Egyptian Museum, der er hjemsted for mumies og kulturgenstande udstillinger. Den kommunale rosenhave er et syn på farverige blomster, der tiltrækker mange besøgende. Der er parkeringsmuligheder over hele San Jose. Når du vælger din Biludlejning i San Jose, skal du huske på, at der er gratis parkering for køretøjer med lav emission. Der er omkring 50 udlejningssteder i San Jose.

Er det værd at leje en bil, mens du besøger San Jose?

Der er parkeringspladser, herunder både gratis og billige pladser, garager og gadeområder, hvor du kan parkere din Biludlejning i San Jose. Du vil opdage at myldretiden i San Jose begynder tidligt om morgenen og i de tidlige aftentimer. Den berømte teknologivirksomhed, Intel, har et museum for teknologisk innovation, som ligger i Santa Clara. Vi anbefaler den naturskønne køretur på en passagerrute med din familie til Los Gatos Creek County Park i Campbell, hvor du får chancen for at vandre op ad byens stier. Sunnyvale ligger en køretur fra San Jose, som man ved er i nærheden af Lake Tahoe, og som kan nydes med en økonomisk billeje. San Jose betragtes som en af de 20 mest gangbare store byer i USA med højt rangerende kvarterer, herunder St. Leo's, East Virginia og Sunol-Midtown. Du vil få mulighed for at udforske San Jose i store og nærliggende byer med dine udlejningsbiler i San Jose.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i San Jose/Californien?

Når du lejer din bil i San Jose, Californien, kræver det nøje overholdelse af deres færdselsregler og regler som f.eks. den lov, der angiver, at alle i et køretøj skal spænde deres sikkerhedsseler under transport. Sikkerhedsseler skal altid være spændt, når de er på vej, også af føreren og passagererne. San Jose hævder, at chauffører skal overholde de regler, der er fastsat i staten Californien. Hastighedsgrænsen på San Jose-hurtigruterne er højere end andre områder i byen, hvor gaderne kræver, at en hastighedsgrænse på halvdelen nøje overholdes. I boligområder og kvarterer i nærheden af skoler er hastighedsgrænsen den laveste. Du må ikket tjekke eller besvare SMS-beskeder under kørslen. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en håndfri enhed under et opkald. Dit indhold af alkohol i blodet må ikke være på 0,08 % eller derover. Staten har imidlertid en nultoleranegrænse for indtagelse af alkohol og kørsel, og derfor risikerer du at blive opkrævet for tilstedeværelse af alkohol. Før du begiver dig ud på din San Jose-tur, skal du sørge for at holde øje med byens afdeling for eventuelle seneste lovændringer.

Kan jeg køre til Mexico eller Canada med en udlejningsbil fra San Jose?

Fra San Jose er de grænser, du kan krydse, til Canada og Mexico. De fleste biludlejningsafdelinger tillader passage af den canadiske grænse. De eneste dokumenter, du skal bruge, er et amerikansk eller canadisk foto-id eller et udenlandsk pas med det nødvendige visum til Canada. Hvad angår den mexicanske grænse, vil ikke alle Biludlejning i San Jose tillade det. Rådfør dig med afdelingen på forhånd for at sikre, at det er muligt. Køb af en mexicansk ansvarsforsikring er påkrævet, før du når til Mexico. Ud over den mexicanske forsikring skal du anmode om en indrejsetilladelse fra INM (Migration Institute) og have et gyldigt pas for at komme ind i landet. Det anbefales altid at kontakte biludlejningsstederne i San Jose for at forstå kravene til passage af grænser og bekræfte, at de tillader det.

Kan du leje en udlejningsbil i San Jose uden kreditkort?

Hvis du ønsker at betale for din billeje i San Jose uden kreditkort, tillader de fleste biludlejningsfirmaer betaling med betalingskort med visse krav. Det er dog ikke alle afdelinger i virksomheden, der tillader det, så sørg på forhånd for, at din San Jose-billeje kan betales med et debetkort. Enterprise eller Dollar er gode muligheder for betalingskortbrugere, hvis de specifikke afdelinger tillader det. De foretager ikke kreditkontrol og kræver kun, at kortet er forsynet med enten VISA- eller MasterCard-logoet. Når du henter din bil i en lufthavn, kan de også bede om bevis for en returrejse. Andre firmaer har aldersbegrænsninger for betalingskortbrugere eller foretager kreditkontroller og har brug for ekstra legitimation. En generel regel er, at lejer, hovedfører og debet- eller kreditkortindehaver alle skal have samme navn.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i San Jose?

Californien kræver ikke, at du har en særlig tilladelse, når du kører med et køretøj med et udenlandsk kørekort, så længe det er i mindre end 90 dage. Men hvis du ønsker at få billeje i San Jose, og kørekort i dit hjemland ikke findes i det latinske alfabet, kan du blive bedt om at fremvise en tilladelse fra den internationale chauffør. Denne tilladelse oversætter dit udenlandske dokument og er ikke gyldigt alene. Sammen med din gyldige udenlandske licens skal du sandsynligvis vise en anden form for legitimation, f.eks. et gyldigt pas. Udlejningsafdelingen kan have visse begrænsninger for visse typer internationale kreditkort. Bekræft på forhånd med dit biludlejningskontor for at sikre, at du har alle de nødvendige dokumenter til din rejse, så den går glat.


Find billig billeje i San Jose, Californien

Find den lejebil i San Jose, der passer til dine behov

Lille cars

244 kr. - 569 kr.

Alle biltyper

273 kr. - 646 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i San Jose, USA er 270 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i San Jose, USA er i december. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Jose. I San Jose kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i San Jose, USA er 455 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i San Jose, USA er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i San Jose. I San Jose kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i San Jose.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i San Jose, USA er 403 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i San Jose, USA er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Jose. I San Jose kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i San Jose.


Biludlejningsfirmaer i San Jose

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i San Jose, Californien

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,5

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,4

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,7

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,6

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,2

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,5

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,3

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

6,9

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,1

Airport Van

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,0

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,3

Hurtige fakta om biludlejning i San Jose

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i San Jose

Populære biltyper

Economy, SUV, Standard

Billigste lejebil

539 kr.

Den mest populære model

Jeep Grand Cherokee
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i San Jose i de seneste 72 timer: Economy, SUV, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i San Jose er 539 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 563 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i San Jose i de seneste 7 dage er Jeep Grand Cherokee. Vores brugere foretrækker også Mazda CX-5 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i San Jose

Herunder vises de mest populære hoteller i San Jose
Wyndham Garden San Jose Airport

Wyndham Garden San Jose Airport

1355 North 4th Street, San Jose, CA, United States

3,3 km fra centrum

Caravelle Inn & Suites

Caravelle Inn & Suites

1310 North First Street, San Jose, CA, United States

3,3 km fra centrum

Hyatt Place San Jose Airport

Hyatt Place San Jose Airport

82 Karina Court, Airport, San Jose, CA, United States

5,1 km fra centrum

The Westin San Jose

The Westin San Jose

302 South Market Street, San Jose, CA, United States

0,6 km fra centrum

Country Inn & Suites by Radisson, San Jose Airport

Country Inn & Suites by Radisson, San Jose Airport

1350 North 4th Street, San Jose, CA, United States

3,3 km fra centrum

Hayes Mansion San Jose, Curio Collection by Hilton

Hayes Mansion San Jose, Curio Collection by Hilton

200 Edenvale Avenue, San Jose, CA, United States

10,1 km fra centrum

DoubleTree by Hilton San Jose

DoubleTree by Hilton San Jose

2050 Gateway Place, San Jose, CA, United States

5,0 km fra centrum

Signia by Hilton San Jose

Signia by Hilton San Jose

170 South Market Street, San Jose, CA, United States

0,4 km fra centrum

Hotel Valencia Santana Row

Hotel Valencia Santana Row

355 Santana Row, San Jose, CA, United States

5,7 km fra centrum

Sonesta Select San Jose Airport

Sonesta Select San Jose Airport

1727 Technology Drive, San Jose, CA, United States

4,2 km fra centrum

Holiday Inn San Jose - Silicon Valley, an IHG Hotel

Holiday Inn San Jose - Silicon Valley, an IHG Hotel

1350 North 1st Street, San Jose, CA, United States

3,3 km fra centrum

Fairfield Inn & Suites By Marriott San Jose Airport

Fairfield Inn & Suites By Marriott San Jose Airport

1755 North First Street, San Jose, CA, United States

4,7 km fra centrum

Wyndham Garden Silicon Valley

Wyndham Garden Silicon Valley

399 Silicon Valley Boulevard, San Jose, CA, United States

14,1 km fra centrum

Four Points by Sheraton San Jose Downtown

Four Points by Sheraton San Jose Downtown

211 South First Street, San Jose, CA, United States

0,5 km fra centrum

Hotel De Anza

Hotel De Anza

233 West Santa Clara Street, San Jose, CA, United States

0,8 km fra centrum

Hampton Inn San Jose Cherry Ave

Hampton Inn San Jose Cherry Ave

5190 Cherry Avenue, San Jose, CA, United States

9,0 km fra centrum

Hilton San Jose

Hilton San Jose

300 Almaden Boulevard, San Jose, CA, United States

0,9 km fra centrum

Hyatt Place San Jose, Downtown

Hyatt Place San Jose, Downtown

282 Almaden Boulevard, San Jose, CA, United States

0,8 km fra centrum


Kørsel i lejebil i San Jose – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i San Jose, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min San Jose, Californien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din San Jose biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i San Jose tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i San Jose i marts måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 15 °C og nedbør på 31 mm i marts, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til San Jose. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i marts måned og er et populært valg blandt San Jose rejsende. Leje af en Standard i San Jose koster 555 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i San Jose, Californien?

40 km/t. er fartgrænsen i San Jose, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring San Jose er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i San Jose så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i San Jose, CA i februar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i San Jose i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 79 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i San Jose om vejret i resten af Californien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra San Jose og rundt i Californien eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 79,6 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Jose?

Priser for biler i San Jose opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Jose?

Fra februar 2024 er der 55 udbydere at vælge mellem for biler i San Jose.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Jose?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder San Jose. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Jose?

For at leje en bil i San Jose, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i San Jose?

Hvis du booker billeje i San Jose via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i San Jose?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i San Jose. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i San Jose med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i San Jose.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i San Jose på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i San Jose.

Kan jeg finde billeje i San Jose, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i San Jose med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i San Jose med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i San Jose.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Jose på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i San Jose
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo