Udlejningsbiler fra Hertz i San Jose

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i San Jose

San Jose, CA, USA
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
San Jose, CA, USA
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i San Jose, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

230 kr. - 363 kr.

Alle biltyper

256 kr. - 473 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i San Jose, Californien er i april når priserne er 230 kr. per dag i gennemsnit. 230 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 305 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i San Jose. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i San Jose, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


San Jose Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i San Jose, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,9

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,3

Information om Hertz udlejningsbiler i San Jose

Alle Hertz biludlejningslokationer i San Jose tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 2 lokationer i Lufthavn: San Jose Mnpl. De adresser for disse 2 biludlejningscentre 1659 Airport Blvd og 170 S. Market Street.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i San Jose (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte San Jose i januar. Baseret på Hertz biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 551 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 463 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

2487 Alum Rock er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 11 lokationer de har i San Jose. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 37% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 2487 Alum Rock lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Californien som Los Angeles, San Francisco, og San Diego

Hertz biler i andre byer i USA

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Miami, Orlando, og New York