Billeje i Sardinien

Leder du efter billig biludlejning i Sardinien? Så søg her!

Cagliari, Sardinien, Italien
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Cagliari, Sardinien, Italien
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Sardinien

På Sardinien har ikke nogen motorveje, men samtidigt har man så heller ikke nogen betalingsveje. Men man har stadig gode forbindelser mellem de fleste af de større byer med såkaldte superstradaer, som er veje med to vejbaner. De mindre veje kan godt være smalle og krogede, men til gengæld bydes man ofte på meget smukke udsigter fra disse. Skal du ud til et Bed and Breakfast eller andet, mindre overnatningssted, så kan du opleve rigtigt små veje, endda grusveje. Her bør du være ekstra opmærksom, da får, køer, høns og andre husdyr pludselig kan spankulere på tværs af dem. I de større byer som Cagliari skal du holde øje med ’Zona Traffico Limitato’-skilte, dem må du typisk ikke passerer og køre indenfor mellem kl. 8 og 18. Har du booket et hotel inden for sådan en zone, så skal du kontakte hotellet i forvejen, så I kan køre til og fra hotellet.

Først og fremmest er det nok så vigtig være opmærksom på de føromtalte ’Zona Traffico Limitato’-skilte. Dette er zoner, som man almindeligvis ikke må køre bil i inden for en vis tidsramme. Kører du ind, så registreres din nummerplade automatisk, og der sendes en bøde per gang. Uden for byerne skal du også køre med nærlys. Radar- og laserdetektorer må ikke indføres eller benyttes, men du må gerne benytte advarsler fra GPS eller anden app. Regler om mobiltelefon og promillegrænse er som herhjemme. Har du haft kørekort i under tre år, må du dog ingen promille have. Er der gravide eller mindreårige i bilen, er det heller ikke tilladt ryge i bilen, og bøderne er ret massive. Husk børnestol eller selepude til børn. Du burde kunne leje begge dele fra din biludlejning i Sardinien.

Du skal naturligvis medbringe dit kørekort og et kreditkort til at betale med. Disse skal lyde på samme navn som lejer og primær chauffør, ellers må I regne med at blive afvist. Husk også, at alle, som skal noteres som fører, skal være til stede og have kørekort med. Når I kører, skal I altid have kørekort på jer samt have bilens dokumenter og forsikringspapirer i bilen. På Sardinien er der ofte politikontroller, og billige lejebiler stoppes også. Vær ikke nervøs, det er helt normalt. Bare hav bilens papirer samt kørekort klar. Kun et fåtal betjente taler engelsk. Du skal også de fleste steder have haft kørekort mindst et år. Skal du leje luksusudlejningsbiler, skal du være forberedt på at kunne vise to, separate kreditkort. Men kontakt gerne din biludlejning på Sardinien, hvis du er i tvivl om noget.


Find billig billeje i Sardinien

Find den lejebil i Sardinien, der passer til dine behov

Biler i Lille

27 kr. - 661 kr.

Alle biltyper

27 kr. - 1.275 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Sardinien er 306 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Sardinien er i januar. Prisen er 92% lavere end resten af året og ligger på kun 27 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sardinien. I Sardinien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Sardinien er 383 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Sardinien er i oktober. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 264 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sardinien. I Sardinien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Sardinien er 359 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Sardinien er i oktober. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 171 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sardinien. I Sardinien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Sardinien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sardinien

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

NU Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

7,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

2,0

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Leasys Rent

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Sunnycars

14 kontorer

MEGADRIVE

4 kontorer

Autovia

3 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sardinien

Herunder vises de mest populære hoteller i Sardinien

Billeje i Sardinien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sardinien, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at bruge omkring 229 kr. om dagen i gennemsnit på en lejebil i Sardinien. Afhængigt af den by, du har planer om at besøge, kan du finde udlejningspriser på ned til omkring 69 kr. om dagen eller op til omkring 454 kr. om dagen, hvilket er en forskel på 84%.

Det billigste biludlejningsfirma i Sardinien er Moventur fra omkring 69 kr./dag. Andre billige muligheder, som er fundet inden for de seneste 72 timer, er INTERRENT fra 97 kr./dag og WowRent fra omkring 145 kr./dag. Priserne kan variere afhængigt af den by, du rejser til, og den biltype, du ønsker at leje.

Hvis du har planer om at tage til Sardinien, kan du overveje at leje bil hos Thrifty, som er det bedste biludlejningsfirma i regionen og har 2 udlejningssteder. 7 momondo-anmeldere gav dette udlejningsfirma en gennemsnitlig vurdering på 7,1 ud af 10 for deres rimelige priser og deres kundeservice. Du kan finde Thrifty i Olbia og mange andre byer i Sardinien.

Den billigste by at leje bil i på en rejse til Sardinien er Olbia. Prisen pr. dag for at leje bil i Olbia er 72 kr. hos Moventur. Det er også billigt at leje bil i Alghero, hvor INTERRENT har priser fra omkring 109 kr. om dagen.

februar er det bedste tidspunkt på året, hvis du vil leje bil i Sardinien. I denne måned kan du finde priser på helt ned til 136 kr. om dagen i gennemsnit, hvis du booker mindst 10 dage i forvejen. Hvis du kan, bør du prøve at undgå at leje bil i Sardinien i juni måned, hvor priserne ligger på omkring 1.098 kr. om dagen i snit.

Hovedparten af momondos brugere lejer bil i Sardinien i 7 dage til en gennemsnitlig pris på 218 kr. pr. dag. Udlejning i 1 uge vil koste i alt 1.526 kr., men det vil koste i alt 560 kr. bare at leje for weekenden. Du kan også leje bil i en måned eller længere, hvis du har brug for det. Ifølge vores data koster det i gennemsnit 10.603 kr. i alt at leje bil i en måned i Sardinien.


Biludlejning i populære byer i Sardinien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Sardinien

Biludlejning i populære lufthavne i Sardinien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Sardinien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sardinien


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Sardinien, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sardinien ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Sardinien, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Sardinien på momondo.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Sardinien.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Sardinien.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.