Lej en bil i Sassari, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sassari, Italien

Sassari, SA, Italien
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Sassari, SA, Italien
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sassari

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sassari, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

6,0
4 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Sassari, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Olbia Costa Smeraldas biludlejningsdisk

Biludlejning i Sassari

55 brugere har søgt efter billeje i Sassari med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sassari for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Sassari. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sassari, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Sassari er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Sassari har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Sassari, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sassari?

De fleste momondo-brugere lejer en Fiat Panda in Sassari, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat 500. Hvis du er interesseret i at leje en Fiat Panda, er priserne i gennemsnit på 68 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Fiat Panda in Sassari på helt ned til 18 kr. om dagen. Leje af en Fiat 500 in Sassari ligger i gennemsnit på 68 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 15 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Sassari i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Sassari.

Minder vejret i Sassari om vejret i resten af Sardinien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Sassari og rundt i Sardinien eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 37 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Sassari

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Sassari

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sassari