Lej en bil i Lugo, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lugo, Spanien

Lugo, GA, Spanien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Lugo, GA, Spanien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Lugo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lugo, Spanien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Lugo, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Santiago de Compostelas biludlejningsdisk

Biludlejning i Lugo

I september til og med i dag 312 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Lugo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lugo for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Lugo. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Lugo, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lugo, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Lugo, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Lugo er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Lugo er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Lugo, Spanien i september?

I september er der normalt 77 mm nedbør i Lugo og en gennemsnitstemperatur på 16 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Lugo, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Lugo under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Lugo. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Lugo plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Focus.

Minder vejret i Lugo om vejret i resten af Galicien?

Klimaet i Galicien i september er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 120 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Lugo til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Lugo

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Lugo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lugo