Billeje i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Las Palmas de Gran Canaria

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Las Palmas de Gran Canaria?

De billigste udlejningsbiler i Las Palmas de Gran Canaria kan normalt findes gennem Goldcar Rental SP. Når du booker hos Goldcar Rental SP, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 44 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Las Palmas de Gran Canaria er 100 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Las Palmas de Gran Canaria har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria, med 3 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Las Palmas de Gran Canaria?

Til gennemsnitligt 116 kr./dag (og helt ned til 44 kr./dag) er udlejning af en Nissan Juke in Las Palmas de Gran Canaria det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Renault Twingo in Las Palmas de Gran Canaria for 151 kr./dag i gennemsnit (72 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer
Economy44 kr./dag
Lille mellemklasse59 kr./dag
Stor mellemklasse86 kr./dag
Mini44 kr./dag
Varevogn til passagerer300 kr./dag
Kompakt SUV68 kr./dag
Mellemstor SUV82 kr./dag
Leverandørvalg115 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Las Palmas de Gran Canaria

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Las Palmas de Gran Canaria?

Om du kan krydse landegrænser, når du lejer en bil i Las Palmas de Gran Canaria, er et nemt spørgsmål at svare på. Svaret er nej. Da byen befinder sig på øen Gran Canaria, er der nemlig slet ingen grænser, du kan krydse i bil. Hvis det alligevel skulle lykkes dig at finde en måde at transportere bilen væk fra øen på, så bør du overveje, om det er det værd, da firmaerne, der står for biludlejningen, ikke tillader dette. Det er dog en udfordring, langt de færreste nogensinde vil komme til at stå over for. Hvis du for eksempel skal til én af de andre kanariske øer, kan du nemt leje en bil her.

Kan jeg leje en udlejningsbil i Las Palmas de Gran Canaria uden et kreditkort?

Når du reserverer online i forbindelse med biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria, kan du muligvis slippe for at bruge et kreditkort. Det er dog ikke tilfældet, når du afhenter bilen. Udlejningsfirmaerne skal bruge et kreditkort i forbindelse med et depositum, som du får igen, hvis du afleverer bilen i samme stand, som da du fik den. Der skal derfor være et beløb på din konto, der mindst svarer til størrelsen på depositummet. Hverken debetkort eller kontant betaling kan bruges her. Hvis du finder et udlejningsfirma, der har andre regler, skal du sikre dig meget grundigt, at alt er, som det skal være, ellers kan du nemt ende med at blive snydt. Det nemmeste og sikreste vil være at undgå disse firmaer, også selv om de umiddelbart ser ud til at være billigere. Generelt er det ikke ret svært at finde billige lejebiler i Las Palmas de Gran Canaria.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Las Palmas de Gran Canaria?

Spanien er medlem af EU, men det betyder ikke, at man kan være sikker på, at færdselsreglerne altid er de samme som i eksempelvis Danmark. De ligner dog tilpas meget til, at danskere, der lejer bil i Las Palmas de Gran Canaria, ikke vil have de store problemer med at vænne sig til trafikken. Hele øen har i øvrigt et fint vejnet. Du skal dog blandt andet være opmærksom på, at venstresving ikke altid er tilladt, og når det er, skal du benytte en slags halvrundkørsel i højre side af vejen, så du ikke blokerer for den del af trafikken, der skal ligeud. Ellers er det en god idé at læse op på færdselsreglerne, inden du lejer en bil i Gran Canarias hovedstad. For eksempel må man ikke længere køre i bar overkrop, da erfaringer har vist, at sikkerhedsseler kan give nogle voldsomme forbrændinger ved opbremsninger.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Las Palmas de Gran Canaria?

Du skal naturligvis huske at have dit kørekort med dig ved billeje i Las Palmas de Gran Canaria. Da Spanien er medlem af EU, vil eksempelvis et dansk kørekort være gyldigt. Du behøver dermed ikke at anskaffe dig et internationalt et af slagsen. Du skal dog have haft kørekort i mindst et år for at få tilladelse til at leje en bil. Herudover skal du kunne fremvise bevis på din identitet. For danske statsborgere er passet langt den nemmeste løsning her. Endelig skal du være i besiddelse af et internationalt anerkendt kreditkort med dit navn på. Det er en god idé at forhøre sig hos de forskellige udlejningsfirmaer, hvilke kort der er acceptable. Hvis du vil være sikker på, at alt går, som det skal, kan du også medbringe en kvittering for din reservation.


Find billig billeje i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer

Find den lejebil i Las Palmas de Gran Canaria, der passer til dine behov

Biler i Lille

111 kr. - 231 kr.

Alle biltyper

266 kr. - 527 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 161 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i september. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 111 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Las Palmas de Gran Canaria.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 276 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i oktober. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 210 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Las Palmas de Gran Canaria.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 528 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i februar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 345 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 231 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i juni. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 160 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Las Palmas de Gran Canaria.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 374 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i august. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 70 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Las Palmas de Gran Canaria.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 730 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i september. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 576 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 52% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 406 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i september. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 248 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

44 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

44 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer

Turisprime

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

6,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

10,0

Hertz

1 kontor

Avis

1 kontor

Sunnycars

3 kontorer

Cicar

2 kontorer

AeroDrive

1 kontor

Cooltra

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Las Palmas de Gran Canaria

Det mest populære bureau

Top Car Canary

Populære biltyper

Mini, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

89 kr.

Den mest populære model

Nissan Juke
Det mest populære biludlejningsbureau i Las Palmas de Gran Canaria, der er fundet på momondo i denne måned, er Top Car Canary. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er ORLANDO og Goldcar Rental SP
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Las Palmas de Gran Canaria er 89 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 179 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Las Palmas de Gran Canaria i de seneste 7 dage er Nissan Juke. Vores brugere foretrækker også Renault Twingo som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Herunder vises de mest populære hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Kørsel i lejebil i Las Palmas de Gran Canaria – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Las Palmas de Gran Canaria, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Las Palmas de Gran Canaria i oktober måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 21 °C og nedbør på 18 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i oktober måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria koster 251 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien?

Rejsende, som lejer en bil i Las Palmas de Gran Canaria, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Las Palmas de Gran Canaria ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan Juke in Las Palmas de Gran Canaria?

Hvordan er vejret i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Las Palmas de Gran Canaria i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 10 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Las Palmas de Gran Canaria om vejret i resten af Kanariske Øer?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Las Palmas de Gran Canaria til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kanariske Øer normalt har en temperatur på 23 °C, og at du kan forvente 6,5 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Las Palmas de Gran Canaria?

Priser for biler i Las Palmas de Gran Canaria opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Las Palmas de Gran Canaria?

Antallet af udbydere for biler i Las Palmas de Gran Canaria er 18 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Las Palmas de Gran Canaria?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Las Palmas de Gran Canaria. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Las Palmas de Gran Canaria?

Alle førere, der lejer en bil i Las Palmas de Gran Canaria, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Las Palmas de Gran Canaria

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Las Palmas de Gran Canaria

Lejebiler der er populære i Las Palmas de Gran Canaria

Lej en af disse populære biltyper i Las Palmas de Gran Canaria

Udlejningsbiler i populære bydele i Las Palmas de Gran Canaria

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Las Palmas de Gran Canaria? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Las Palmas de Gran Canaria


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Las Palmas de Gran Canaria?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Las Palmas de Gran Canaria, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Las Palmas de Gran Canaria?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Las Palmas de Gran Canaria med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Las Palmas de Gran Canaria og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Las Palmas de Gran Canaria på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Las Palmas de Gran Canaria.

Kan jeg finde billeje i Las Palmas de Gran Canaria, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Las Palmas de Gran Canaria med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Las Palmas de Gran Canaria med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Las Palmas de Gran Canaria.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Las Palmas de Gran Canaria på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.