Lej en bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

60 kr. - 137 kr.

Alle biltyper

113 kr. - 328 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er 89 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er i juni. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 60 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Las Palmas de Gran Canaria.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er 199 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er i oktober. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 138 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Las Palmas de Gran Canaria.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er 273 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er i marts. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Las Palmas de Gran Canaria.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er 106 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er i marts. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Las Palmas de Gran Canaria.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er 171 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er i august. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 62 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Las Palmas de Gran Canaria.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er 173 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 188 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
ORLANDO

142 kr./dag

1 sep – 8 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
ORLANDO

172 kr./dag

1 sep – 8 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Turisprime

177 kr./dag

1 sep – 8 sep
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Las Palmas de Gran Canaria, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Las Palmas de Gran Canarias biludlejningsdisk

Biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria

I juli har vi foretaget 276 søgninger på biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Las Palmas de Gran Canaria for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Las Palmas de Gran Canaria har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Las Palmas de Gran Canaria. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien i august?

Biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria for en weekend i august fås helt ned til 61 kr.. Gennemsnitsprisen er 61 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Las Palmas de Gran Canaria i august, kan du forvente en pris på cirka 111 kr.. De bedste priser fås fra 8 kr..

Hvad er den bedste type bil at leje i Las Palmas de Gran Canaria i august måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 24 °C og nedbør på 10 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i august måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria koster 666 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien?

Rejsende, som lejer en bil i Las Palmas de Gran Canaria, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Las Palmas de Gran Canaria ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Las Palmas de Gran Canaria i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 0 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Las Palmas de Gran Canaria typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Las Palmas de Gran Canaria om vejret i resten af Kanariske Øer?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Las Palmas de Gran Canaria til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kanariske Øer normalt har en temperatur på 22 °C, og at du kan forvente 0,9 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Las Palmas de Gran Canaria

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Las Palmas de Gran Canaria

Se flere lejebiler i Gran Canaria

Se vores biludlejningstilbud i byer som Arrecife, Corralejo og Granadilla i Gran Canaria

Kom i gang med at planlægge din rejse til Las Palmas de Gran Canaria