Billeje i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Las Palmas de Gran Canaria?

Alle

15 kr. - 678 kr.

Economy

45 kr. - 122 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i april. Med en lejepris på kun 68 kr. pr. dag er prisen 34% lavere end resten af året. Den dyreste måned er maj. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i juni. I Las Palmas de Gran Canaria kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.4

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Afstanden fra Las Palmas de Gran Canaria, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Las Palmas de Gran Canarias biludlejningsdisk

Biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria

I marts har vi foretaget 276 søgninger på biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Las Palmas de Gran Canaria for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Las Palmas de Gran Canaria har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Hertz, og Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Las Palmas de Gran Canaria. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Las Palmas de Gran Canaria, Spanien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Las Palmas de Gran Canaria har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Avis, Hertz og ORLANDO er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Las Palmas de Gran Canaria i april måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 20 °C og nedbør på 2 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i april måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria koster 655 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria har flest biludlejningssteder?

ORLANDO er meget populært i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 1 biludlejningssted i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien by, og du kan forvente at betale omkring 65 kr./dag for din udlejningsbil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien?

Rejsende, som lejer en bil i Las Palmas de Gran Canaria, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Las Palmas de Gran Canaria ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Las Palmas de Gran Canaria i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 14 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

I betragtning af, at temperaturerne i Las Palmas de Gran Canaria typisk er høje i løbet af marts, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Las Palmas de Gran Canaria om vejret i resten af Kanariske Øer?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Las Palmas de Gran Canaria til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kanariske Øer normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 19,2 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Las Palmas de Gran Canaria

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Las Palmas de Gran Canaria

Se flere lejebiler i Gran Canaria

Se vores biludlejningstilbud i byer som Arrecife, Caleta de Fuste og Costa Calma i Gran Canaria

Kom i gang med at planlægge din rejse til Las Palmas de Gran Canaria