Billeje i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
16. aug. — 23. aug.
Samme aflevering
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
tir. 16.8
Middag
tir. 23.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

19 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

20 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

24 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

18 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

21 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Hyundai i40
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

18 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
BMW 1 Series
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

15 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Opel Corsa
Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Renault Clio

Vigtige oplysninger om billeje i Las Palmas de Gran Canaria

Om du kan krydse landegrænser, når du lejer en bil i Las Palmas de Gran Canaria, er et nemt spørgsmål at svare på. Svaret er nej. Da byen befinder sig på øen Gran Canaria, er der nemlig slet ingen grænser, du kan krydse i bil. Hvis det alligevel skulle lykkes dig at finde en måde at transportere bilen væk fra øen på, så bør du overveje, om det er det værd, da firmaerne, der står for biludlejningen, ikke tillader dette. Det er dog en udfordring, langt de færreste nogensinde vil komme til at stå over for. Hvis du for eksempel skal til én af de andre kanariske øer, kan du nemt leje en bil her.

Når du reserverer online i forbindelse med biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria, kan du muligvis slippe for at bruge et kreditkort. Det er dog ikke tilfældet, når du afhenter bilen. Udlejningsfirmaerne skal bruge et kreditkort i forbindelse med et depositum, som du får igen, hvis du afleverer bilen i samme stand, som da du fik den. Der skal derfor være et beløb på din konto, der mindst svarer til størrelsen på depositummet. Hverken debetkort eller kontant betaling kan bruges her. Hvis du finder et udlejningsfirma, der har andre regler, skal du sikre dig meget grundigt, at alt er, som det skal være, ellers kan du nemt ende med at blive snydt. Det nemmeste og sikreste vil være at undgå disse firmaer, også selv om de umiddelbart ser ud til at være billigere. Generelt er det ikke ret svært at finde billige lejebiler i Las Palmas de Gran Canaria.

Spanien er medlem af EU, men det betyder ikke, at man kan være sikker på, at færdselsreglerne altid er de samme som i eksempelvis Danmark. De ligner dog tilpas meget til, at danskere, der lejer bil i Las Palmas de Gran Canaria, ikke vil have de store problemer med at vænne sig til trafikken. Hele øen har i øvrigt et fint vejnet. Du skal dog blandt andet være opmærksom på, at venstresving ikke altid er tilladt, og når det er, skal du benytte en slags halvrundkørsel i højre side af vejen, så du ikke blokerer for den del af trafikken, der skal ligeud. Ellers er det en god idé at læse op på færdselsreglerne, inden du lejer en bil i Gran Canarias hovedstad. For eksempel må man ikke længere køre i bar overkrop, da erfaringer har vist, at sikkerhedsseler kan give nogle voldsomme forbrændinger ved opbremsninger.

Du skal naturligvis huske at have dit kørekort med dig ved billeje i Las Palmas de Gran Canaria. Da Spanien er medlem af EU, vil eksempelvis et dansk kørekort være gyldigt. Du behøver dermed ikke at anskaffe dig et internationalt et af slagsen. Du skal dog have haft kørekort i mindst et år for at få tilladelse til at leje en bil. Herudover skal du kunne fremvise bevis på din identitet. For danske statsborgere er passet langt den nemmeste løsning her. Endelig skal du være i besiddelse af et internationalt anerkendt kreditkort med dit navn på. Det er en god idé at forhøre sig hos de forskellige udlejningsfirmaer, hvilke kort der er acceptable. Hvis du vil være sikker på, at alt går, som det skal, kan du også medbringe en kvittering for din reservation.


Find billig billeje i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer

Find den lejebil i Las Palmas de Gran Canaria, der passer til dine behov

Biler i Lille

89 kr. - 269 kr.

Alle biltyper

181 kr. - 585 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 148 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 89 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 54% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Las Palmas de Gran Canaria.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 307 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Las Palmas de Gran Canaria.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 401 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i marts. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 199 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i august. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 116 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Las Palmas de Gran Canaria.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 323 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i august. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 73 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 368 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 417 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er 413 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien er i september. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 257 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas de Gran Canaria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

15 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

14 sep. - 28 sep.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria, Kanariske Øer
1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

6,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Las Palmas de Gran Canaria

Det mest populære bureau

Top Car Canary

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

78 kr.

Den mest populære model

Hyundai Accent
Det mest populære biludlejningsbureau i Las Palmas de Gran Canaria, der er fundet på momondo i denne måned, er Top Car Canary. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er INTERRENT og ORLANDO
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Las Palmas de Gran Canaria er 78 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 145 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Las Palmas de Gran Canaria i de seneste 7 dage er Hyundai Accent. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Herunder vises de mest populære hoteller i Las Palmas de Gran Canaria

Kørsel i lejebil i Las Palmas de Gran Canaria – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Las Palmas de Gran Canaria, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria for en weekend i september fås helt ned til 150 kr.. Gennemsnitsprisen er 177 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Las Palmas de Gran Canaria i september, kan du forvente en pris på cirka 224 kr.. De bedste priser fås fra 101 kr..

Med gennemsnitlige temperaturer på 23 °C og nedbør på 13 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i september måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria koster 248 kr./dag i gennemsnit.

Rejsende, som lejer en bil i Las Palmas de Gran Canaria, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Las Palmas de Gran Canaria ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Las Palmas de Gran Canaria i august måned, bør forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 0 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Las Palmas de Gran Canaria til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kanariske Øer normalt har en temperatur på 23 °C, og at du kan forvente 0,7 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Las Palmas de Gran Canaria

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Las Palmas de Gran Canaria

Populære udlejningsbiler i Las Palmas de Gran Canaria

Lej en af disse populære biltyper i Las Palmas de Gran Canaria

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Las Palmas de Gran Canaria


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Las Palmas de Gran Canaria, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Las Palmas de Gran Canaria og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Las Palmas de Gran Canaria.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Las Palmas de Gran Canaria med øget rengøring på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Las Palmas de Gran Canaria.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.