De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Newark, New Jersey

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Newark, New Jersey

Chaufførens alder: 26-65
fre. 19.7
fre. 26.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Newark, New Jersey

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Newark, New Jersey
Economy283 kr./dag
Lille mellemklasse336 kr./dag
Stor mellemklasse287 kr./dag
Standard351 kr./dag
Stor351 kr./dag
Lille varevogn667 kr./dag
Stor SUV788 kr./dag
Premium499 kr./dag
Kompakt SUV368 kr./dag
Mellemstor SUV489 kr./dag
Standard SUV554 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Newark

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Newark

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Newark?

De billigste udlejningsbiler i Newark kan normalt findes gennem Thrifty. Når du booker hos Thrifty, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 247 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Newark er 389 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Newark har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Newark, med 5 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Newark?

Til gennemsnitligt 682 kr./dag (og helt ned til 469 kr./dag) er udlejning af en Ford Edge in Newark det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Chevrolet Tahoe in Newark for 561 kr./dag i gennemsnit (130 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Find billig billeje i Newark, New Jersey

Find den lejebil i Newark, der passer til dine behov

Lille biler

325 kr. - 721 kr.

Alle biltyper

373 kr. - 712 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Newark, USA er 397 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Newark, USA er i december. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 325 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Newark. I Newark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Newark.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Newark, USA er 493 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Newark, USA er i december. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Newark. I Newark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Newark.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Newark, USA er 673 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Newark, USA er i februar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 447 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Newark. I Newark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Newark.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Newark, USA er 572 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Newark, USA er i december. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 401 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Newark. I Newark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Newark.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Newark, USA er 435 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Newark, USA er i oktober. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 287 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Newark. I Newark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Newark.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Newark, USA er 303 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Newark, USA er i februar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 202 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Newark. I Newark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Newark, USA er 390 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Newark, USA er i juni. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 299 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Newark. I Newark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

283 kr./dag

15 aug. - 14 sep.
Renault Clio

Biludlejningsfirmaer i Newark

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Newark, New Jersey

Enterprise Rent-A-Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,1

Alamo

7,9
God
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,2

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,6

Avis

7,2
God
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,8

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,4

Advantage

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,8

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,5

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,5

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,7

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,3

Dollar

5,3
Fair
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,4

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,1

Hurtige fakta om biludlejning i Newark

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Newark

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

360 kr.

Den mest populære model

Ford Edge
Det mest populære biludlejningsbureau i Newark, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Dollar og Ace
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Newark i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Newark er 360 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 571 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Newark i de seneste 7 dage er Ford Edge. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Tahoe som alternativ.

Kørsel i lejebil i Newark – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Newark, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Newark, New Jersey biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Newark opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Newark så som Alamo, Avis og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Newark i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 20 °C og nedbør på 97 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Newark. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Newark rejsende. Leje af en Standard i Newark koster 616 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Newark, New Jersey?

40 km/t. er fartgrænsen i Newark, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Newark er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Newark så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en GMC Yukon in Newark?

Hvordan er vejret i Newark, NJ i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Newark i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 25 °C og ca. 122 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Newark om vejret i resten af New Jersey?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Newark og rundt i New Jersey eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 115,8 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Newark?

Priser for biler i Newark blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Newark?

Antallet af udbydere for biler i Newark er 41 fra juli 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Newark?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Newark. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Newark?

For at leje en bil i Newark, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Newark?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Newark, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Newark?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Newark ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Newark med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Newark, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Newark på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Newark.

Kan jeg finde billeje i Newark, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Newark med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Newark med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Newark.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Newark på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 19.7
Middag
fre. 26.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Newark

Populære typer af udlejningsbiler i Newark