Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Budget i Newark

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Newark

Newark, NJ, USA
25. apr. — 2. maj
Newark, NJ, USA
tor. 25.4
Middag
tor. 2.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Budget biludlejningstilbud i Newark, New Jersey

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

352 kr. - 684 kr.

Alle biltyper

349 kr. - 872 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Newark, New Jersey er i december når priserne er 352 kr. per dag i gennemsnit. 352 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 493 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Newark. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Newark, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Newark, New Jersey er i december når priserne er 348 kr. per dag i gennemsnit. 348 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 463 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Newark. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Newark, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Newark, New Jersey er i oktober når priserne er 282 kr. per dag i gennemsnit. 282 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 638 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Newark. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Newark, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Newark, New Jersey er i december når priserne er 348 kr. per dag i gennemsnit. 348 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 572 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Newark. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Newark, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

263 kr./dag

24 apr. – 1 maj
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

307 kr./dag

24 apr. – 1 maj
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

307 kr./dag

24 apr. – 1 maj
Chevrolet Sonic Sedan

Information om Budget udlejningsbiler i Newark

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Newark koste i maj?

Billeje i Newark fra Budget i maj vil i gennemsnit koste 482 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste maj helt ned til 380 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Newark i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.373 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

Har Budget en lokation i Newark Liberty Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Budget i Newark Liberty Intl Lufthavn (132 Carson Road Third Floor).

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Newark?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Newark. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Newark i maj?

Med en gennemsnitspris på 582 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Budget i Newark i maj er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Newark helt ned til 380 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste maj.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Newark?

Den billigste type bil Budget tilbyder i Newark er SUV til 582 kr. i gennemsnit per dag. 582 kr. per dag er 41% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Budget, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 54% af momondo-brugere som har lejet en bil i Newark fra Budget valgte SUV, ofte grundet besparelsen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Newark?

Priser for biler i Newark blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Newark?

Antallet af udbydere for biler i Newark er 39 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Newark?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Newark. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Newark?

For at leje en bil i Newark, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Newark Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Newark, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,8

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,4

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Newark på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 25.4
Middag
tor. 2.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Newark

Populære typer af udlejningsbiler i Newark