Udlejningsbiler fra Budget i Boston

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Boston

Boston, MA, USA
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Boston, MA, USA
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Boston, Massachusetts

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

453 kr. - 844 kr.

Alle biltyper

285 kr. - 726 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Boston, Massachusetts er i august når priserne er 453 kr. per dag i gennemsnit. 453 kr. per dag er 19% lavere end den gennemsnitlige årspris på 559 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Boston. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Boston, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Boston, Massachusetts er i december når priserne er 286 kr. per dag i gennemsnit. 286 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 578 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Boston. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Boston, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Boston, Massachusetts er i februar når priserne er 285 kr. per dag i gennemsnit. 285 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 647 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Boston. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Boston, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Boston, Massachusetts er i december når priserne er 286 kr. per dag i gennemsnit. 286 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 628 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Boston. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Boston, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

439 kr./dag

18 aug. – 25 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

443 kr./dag

18 aug. – 25 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

453 kr./dag

18 aug. – 25 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Boston Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Boston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,3

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,2

Information om Budget udlejningsbiler i Boston

Alle Budget biludlejningslokationer i Boston tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

531 kr. per dag (eller 3.720 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Budget udlejningsbil i Boston i september, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i september for en Budget udlejningsbil var 390 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Budget på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Boston Logan Intl som som er beliggende på 15 Transportation Way.

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Boston. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Boston. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Boston i september måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Budget 487 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 390 kr. per dag i september.

Den billigste type udlejningsbil fra Budget i Boston er Lille mellemklasse (487 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 35% af vores brugere, som lejede en bil fra Budget, valgt en Lille mellemklasse grundet besparelsen. En Lille mellemklasse er desuden 14% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Budget i Boston.

Der er 6 Budget biludlejningslokationer i Boston. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Boston beliggende på 15 Transportation Way. 58% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Boston lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Boston

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Boston biludlejningsfirmaer