Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Budget i Boston

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Boston

Boston, MA, USA
8. mar — 15. mar
Boston, MA, USA
fre 8.3
Middag
fre 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Budget biludlejningstilbud i Boston, Massachusetts

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

368 kr. - 1.354 kr.

Alle biltyper

316 kr. - 882 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Boston, Massachusetts er i april når priserne er 368 kr. per dag i gennemsnit. 368 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 678 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Boston. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Boston, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Boston, Massachusetts er i april når priserne er 290 kr. per dag i gennemsnit. 290 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 548 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Boston. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Boston, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Boston, Massachusetts er i marts når priserne er 306 kr. per dag i gennemsnit. 306 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 595 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Boston. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Boston, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Boston, Massachusetts er i april når priserne er 290 kr. per dag i gennemsnit. 290 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 570 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Boston. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Boston, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

257 kr./dag

7 mar – 14 mar
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

320 kr./dag

7 mar – 14 mar
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

321 kr./dag

7 mar – 14 mar
Chevrolet Sonic Sedan

Boston Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Boston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

6,7
Okay
1 anmeldelse7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,4

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,8

Information om Budget udlejningsbiler i Boston

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Boston koste i marts?

559 kr. per dag (eller 3.911 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Budget udlejningsbil i Boston i marts, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i marts for en Budget udlejningsbil var 307 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Budget på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Budget en lokation i Boston Logan Intl Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Boston Logan Intl Lufthavn som som er beliggende på 15 Transportation Way.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Boston?

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Boston. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Boston. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Boston i marts?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Boston i marts måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Budget 559 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 307 kr. per dag i marts.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Boston?

Den billigste type udlejningsbil fra Budget i Boston er SUV (559 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 34% af vores brugere, som lejede en bil fra Budget, valgt en SUV grundet besparelsen. En SUV er desuden 36% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Budget i Boston.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Boston?

Der er 7 Budget biludlejningslokationer i Boston. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Boston beliggende på 15 Transportation Way. 72% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Boston lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Boston?

Priser for biler i Boston blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Boston?

Fra februar 2024 er der 66 udbydere at vælge mellem for biler i Boston.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Boston?

Blandt forskellige lande, herunder Boston, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Boston?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Boston. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Boston på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Boston

Populære typer af udlejningsbiler i Boston


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Boston
fre 8.3
Middag
fre 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo