Udlejningsbiler fra Budget i Seattle

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Seattle

Seattle, WA, USA
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Seattle, WA, USA
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Seattle Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Seattle, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

8,3

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

7,4

Information om Budget udlejningsbiler i Seattle

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Seattle under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Seattle kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Seattle koste i januar?

  Billeje i Seattle i januar fra Budget vil koste 380 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 244 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Budget i en uge i Seattle, kan du forvente priser omkring 2.662 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: Seattle Tacoma?

  Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Seattle Tacoma som som er beliggende på 3150 South 160th Street.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Seattle?

  Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Seattle. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Seattle. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Seattle i januar?

  Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Seattle i januar. Baseret på Budget biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 413 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 211 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Seattle?

  For 413 kr./dag i gennemsnit, er en Stor mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Budget i Seattle (20% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Budget). I det seneste år har 30% af momondo-brugere som vælger at leje fra Budget mens de er i Seattle lejet en Stor mellemklasse for at spare penge.Husk, at Budget også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Seattle?

  Budget har 7 biludlejningslokationer i Seattle. Deres 3150 South 160th Street lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Seattle, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 3150 South 160th Street.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Seattle

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Seattle biludlejningsfirmaer