Udlejningsbiler fra Budget i Seattle

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Seattle

Seattle, WA, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Seattle, WA, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Seattle, Washington

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

281 kr. - 896 kr.

Alle biltyper

304 kr. - 943 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Seattle, Washington er i juni når priserne er 281 kr. per dag i gennemsnit. 281 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 506 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Seattle. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Seattle, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Seattle, Washington er i marts når priserne er 371 kr. per dag i gennemsnit. 371 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 613 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Seattle. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Seattle, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Seattle, Washington er i marts når priserne er 170 kr. per dag i gennemsnit. 170 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 544 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Seattle. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Seattle, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Seattle, Washington er i august når priserne er 522 kr. per dag i gennemsnit. 522 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 674 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Seattle. Mens august nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Seattle, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Seattle Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Seattle, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

8,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,2

Information om Budget udlejningsbiler i Seattle

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Seattle kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Seattle i december fra Budget vil koste 436 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 313 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Budget i en uge i Seattle, kan du forvente priser omkring 3.050 kr. i december måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Seattle Tacoma som som er beliggende på 3150 South 160th Street.

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Seattle. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Seattle. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Ifølge vores data er Stor biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Seattle i december. Baseret på Budget biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor på 443 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 313 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

For 443 kr./dag i gennemsnit, er en Stor den billigste type af udlejningsbil fra Budget i Seattle (45% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Budget). I det seneste år har 29% af momondo-brugere som vælger at leje fra Budget mens de er i Seattle lejet en Stor for at spare penge.Husk, at Budget også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Budget har 7 biludlejningslokationer i Seattle. Deres 3150 South 160th Street lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 51% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Seattle, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 3150 South 160th Street.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Seattle

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Seattle biludlejningsfirmaer