Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Budget i Seattle

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Seattle

Seattle, WA, USA
8. mar. — 15. mar.
Seattle, WA, USA
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Budget biludlejningstilbud i Seattle, Washington

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

254 kr. - 578 kr.

Alle biltyper

347 kr. - 626 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Seattle, Washington er i september når priserne er 254 kr. per dag i gennemsnit. 254 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 403 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Seattle. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Seattle, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Seattle, Washington er i november når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 437 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Seattle. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Seattle, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Seattle, Washington er i november når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 432 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Seattle. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Seattle, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Seattle Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Seattle, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,1

Information om Budget udlejningsbiler i Seattle

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Seattle koste i marts?

Billeje i Seattle i marts fra Budget vil koste 398 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 251 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Budget i en uge i Seattle, kan du forvente priser omkring 2.788 kr. i marts måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Budget en lokation i Seattle Tacoma Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Seattle Tacoma Lufthavn som som er beliggende på 3150 South 160th Street.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Seattle?

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Seattle. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Seattle. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Seattle i marts?

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Seattle i marts. Baseret på Budget biludlejningspriser i marts sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 378 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 235 kr./dag sidste marts, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Seattle?

For 378 kr./dag i gennemsnit, er en Stor mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Budget i Seattle (39% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Budget). I det seneste år har 34% af momondo-brugere som vælger at leje fra Budget mens de er i Seattle lejet en Stor mellemklasse for at spare penge.Husk, at Budget også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Seattle?

Budget har 7 biludlejningslokationer i Seattle. Deres 3150 South 160th Street lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 72% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Seattle, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 3150 South 160th Street.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Seattle?

Priser for biler i Seattle opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Seattle?

Fra februar 2024 er der 64 udbydere at vælge mellem for biler i Seattle.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Seattle?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Seattle. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Seattle?

For at leje en bil i Seattle, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Seattle på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Seattle


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Seattle
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo