Udlejningsbiler fra Budget i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
5. dec. — 12. dec.
Miami, FL, USA
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

339 kr. - 438 kr.

Alle biltyper

434 kr. - 566 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Miami, Florida er i marts når priserne er 339 kr. per dag i gennemsnit. 339 kr. per dag er 13% lavere end den gennemsnitlige årspris på 391 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Miami. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Miami, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Miami, Florida er i november når priserne er 350 kr. per dag i gennemsnit. 350 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 494 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Miami, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Miami, Florida er i april når priserne er 441 kr. per dag i gennemsnit. 441 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 539 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Miami. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Miami, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Miami, Florida er i januar når priserne er 347 kr. per dag i gennemsnit. 347 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 459 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Miami. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Miami, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Budget i Miami, Florida er i oktober når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 604 kr. for en Budget Varevogn udlejningsbil i Miami. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Budget i Miami, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Varevogn udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Budget i Miami, Florida er i oktober når priserne er 402 kr. per dag i gennemsnit. 402 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 587 kr. for en Budget Luksus udlejningsbil i Miami. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Budget i Miami, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Luksus udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Budget i Miami, Florida er i maj når priserne er 393 kr. per dag i gennemsnit. 393 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 564 kr. for en Budget Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Budget i Miami, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Cabriolet udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

53 kr./dag

11 dec. – 19 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

53 kr./dag

11 dec. – 19 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

299 kr./dag

13 dec. – 29 dec.
Audi A3

Miami Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,4

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,6

Information om Budget udlejningsbiler i Miami

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Miami koste i december?

Billeje i Miami fra Budget i december vil i gennemsnit koste 384 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste december helt ned til 243 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Miami i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.685 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

Har Budget en lokation i Miami Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Miami Lufthavn som som er beliggende på 3900 Nw 25th Street, Suite 403.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Miami?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Miami. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Miami i december?

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Miami i december er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 421 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 253 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Miami?

Til en gennemsnitspris på 451 kr. per dag, er en Stor udlejningsbil fra Budget i Miami det billigste valg. 10% af vores brugere som lejede en bil i Miami fra Budget valgte at reservere en Stor i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 451 kr. per dag for en Stor er nemlig også 15% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Miami?

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 9 lokationer i Miami. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Miami er placeret på 3900 Nw 25th Street, Suite 403.I løbet af de sidste 12 måneder har 72% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Miami endt med at leje deres bil fra 3900 Nw 25th Street, Suite 403 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Miami?

Priser for biler i Miami opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Miami?

Fra november 2023 er der 224 udbydere at vælge mellem for biler i Miami.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Miami?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Miami. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Miami?

For at leje en bil i Miami, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Miami på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.