Udlejningsbiler fra Budget i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Miami, FL, USA
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

172 kr. - 626 kr.

Alle biltyper

438 kr. - 808 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Miami, Florida er i marts når priserne er 172 kr. per dag i gennemsnit. 172 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 387 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Miami. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Miami, Florida er i december når priserne er 407 kr. per dag i gennemsnit. 407 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 629 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Miami, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Miami, Florida er i marts når priserne er 483 kr. per dag i gennemsnit. 483 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 670 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Miami. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Miami, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Miami, Florida er i november når priserne er 426 kr. per dag i gennemsnit. 426 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 616 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Miami, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Budget i Miami, Florida er i marts når priserne er 322 kr. per dag i gennemsnit. 322 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 596 kr. for en Budget Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Budget i Miami, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

347 kr./dag

8 sep. – 18 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

355 kr./dag

8 sep. – 18 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

381 kr./dag

8 sep. – 18 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Miami Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,8

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,8

Value

4,7

Information om Budget udlejningsbiler i Miami

Budget har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Miamifpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Budget har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Miami fra Budget i september vil i gennemsnit koste 692 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste september helt ned til 446 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Miami i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.847 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Miami som som er beliggende på 3900 Nw 25th Street, Suite 403.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Miami. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Miami i september er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 707 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 497 kr. per dag.

Til en gennemsnitspris på 556 kr. per dag, er en Lille mellemklasse udlejningsbil fra Budget i Miami det billigste valg. 6% af vores brugere som lejede en bil i Miami fra Budget valgte at reservere en Lille mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 556 kr. per dag for en Lille mellemklasse er nemlig også 21% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 9 lokationer i Miami. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Miami er placeret på 3900 Nw 25th Street, Suite 403.I løbet af de sidste 12 måneder har 60% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Miami endt med at leje deres bil fra 3900 Nw 25th Street, Suite 403 lokationen.


Budget udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Florida som Orlando, Tampa, og Fort Lauderdale

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Miami

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Miami biludlejningsfirmaer