Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Budget i Phoenix

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Phoenix

Chaufførens alder: 26-65
tir. 2.7
tir. 9.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Budget biludlejningstilbud i Phoenix, Arizona

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

278 kr. - 609 kr.

Alle biltyper

277 kr. - 609 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Phoenix, Arizona er i juni når priserne er 278 kr. per dag i gennemsnit. 278 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 464 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Phoenix. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Phoenix, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Phoenix, Arizona er i november når priserne er 251 kr. per dag i gennemsnit. 251 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 461 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Phoenix. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Phoenix, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Phoenix Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Phoenix, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,3

Information om Budget udlejningsbiler i Phoenix

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Phoenix koste i juli?

Billeje i Phoenix fra Budget i juli vil i gennemsnit koste 468 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste juli helt ned til 270 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Phoenix i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.275 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

Har Budget en lokation i Phoenix Sky Harbor Intl Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Budget har i Phoenix Sky Harbor Intl Lufthavn kan findes på 1805 E Sky Harbor Circle South.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Phoenix?

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Phoenix. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Phoenix her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Phoenix i juli?

I juli, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i Phoenix, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 392 kr./dag i gennemsnit og 270 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Phoenix?

For 392 kr./dag i gennemsnit, er en Stor mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Budget i Phoenix (16% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Budget). I det seneste år har 33% af momondo-brugere som vælger at leje fra Budget mens de er i Phoenix lejet en Stor mellemklasse for at spare penge.Husk, at Budget også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Phoenix?

Der er 5 Budget biludlejningslokationer i Phoenix. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Phoenix beliggende på 1805 E Sky Harbor Circle South. 60% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Phoenix lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Phoenix?

Priser for biler i Phoenix blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Phoenix?

Antallet af udbydere for biler i Phoenix er 73 fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Phoenix?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Phoenix. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Phoenix?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Phoenix. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Phoenix på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 2.7
Middag
tir. 9.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Phoenix

Populære typer af udlejningsbiler i Phoenix