Udlejningsbiler fra Budget i Phoenix

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Phoenix

Phoenix, AZ, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Phoenix, AZ, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Phoenix Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Phoenix, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,7

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,3

Information om Budget udlejningsbiler i Phoenix

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Phoenix under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Phoenix fra Budget i juli vil i gennemsnit koste 272 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste juli helt ned til 265 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Phoenix i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.906 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

Ja. De 1 lokation som Budget har i Lufthavn: Phoenix Sky Harbor Intl kan findes på 1805 E Sky Harbor Circle South.

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Phoenix. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Phoenix her.

I juli, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i Phoenix, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 271 kr./dag i gennemsnit og 265 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

For 271 kr./dag i gennemsnit, er en SUV den billigste type af udlejningsbil fra Budget i Phoenix (4% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Budget). I det seneste år har 63% af momondo-brugere som vælger at leje fra Budget mens de er i Phoenix lejet en SUV for at spare penge.Husk, at Budget også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Der er 5 Budget biludlejningslokationer i Phoenix. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Phoenix beliggende på 1805 E Sky Harbor Circle South. 61% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Phoenix lejede fra denne lokation det seneste år.


Budget udlejningsbiler i Arizona

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Arizona som Tucson og Scottsdale

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Phoenix

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Phoenix biludlejningsfirmaer