Udlejningsbiler fra Budget i Phoenix

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Phoenix

Phoenix, AZ, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Phoenix, AZ, USA
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Phoenix, Arizona

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

251 kr. - 557 kr.

Alle biltyper

251 kr. - 592 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Phoenix, Arizona er i februar når priserne er 251 kr. per dag i gennemsnit. 251 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 377 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Phoenix. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Phoenix, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Phoenix, Arizona er i februar når priserne er 286 kr. per dag i gennemsnit. 286 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 366 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Phoenix. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Phoenix, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Phoenix, Arizona er i november når priserne er 251 kr. per dag i gennemsnit. 251 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 333 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Phoenix. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Phoenix, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

738 kr./dag

9 okt. – 22 okt.
Audi A3

Phoenix Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Phoenix, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,3

Information om Budget udlejningsbiler i Phoenix

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Phoenix koste i oktober?

Billeje i Phoenix fra Budget i oktober vil i gennemsnit koste 252 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 236 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Phoenix i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.761 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

Har Budget en lokation i Phoenix Sky Harbor Intl Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Budget har i Phoenix Sky Harbor Intl Lufthavn kan findes på 1805 E Sky Harbor Circle South.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Phoenix?

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Phoenix. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Phoenix her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Phoenix i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i Phoenix, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 252 kr./dag i gennemsnit og 236 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Phoenix?

For 252 kr./dag i gennemsnit, er en SUV den billigste type af udlejningsbil fra Budget i Phoenix (6% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Budget). I det seneste år har 24% af momondo-brugere som vælger at leje fra Budget mens de er i Phoenix lejet en SUV for at spare penge.Husk, at Budget også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Phoenix?

Der er 5 Budget biludlejningslokationer i Phoenix. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Phoenix beliggende på 1805 E Sky Harbor Circle South. 67% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Phoenix lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Phoenix?

Priser for biler i Phoenix blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Phoenix?

Antallet af udbydere for biler i Phoenix er 69 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Phoenix?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Phoenix. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Phoenix?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Phoenix. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget udlejningsbiler i Arizona

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Arizona som Budget i Tucson og Budget i Scottsdale

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.