Udlejningsbiler fra Budget i Fort Lauderdale

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Fort Lauderdale, FL, USA
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Fort Lauderdale, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

273 kr. - 845 kr.

Alle biltyper

329 kr. - 645 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Fort Lauderdale, Florida er i april når priserne er 273 kr. per dag i gennemsnit. 273 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 523 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Fort Lauderdale, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Fort Lauderdale, Florida er i december når priserne er 338 kr. per dag i gennemsnit. 338 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 546 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Fort Lauderdale, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Fort Lauderdale, Florida er i januar når priserne er 382 kr. per dag i gennemsnit. 382 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 552 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Fort Lauderdale, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Budget i Fort Lauderdale, Florida er i marts når priserne er 306 kr. per dag i gennemsnit. 306 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 574 kr. for en Budget Cabriolet udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Budget i Fort Lauderdale, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

232 kr./dag

27 sep. – 4 okt.
Audi A3

Fort Lauderdale Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Fort Lauderdale, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,0

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,2

Information om Budget udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Har Budget en lokation i Fort Lauderdale-Hollywood Lufthavn?

Der er 1 lokation i Fort Lauderdale-Hollywood Lufthavn. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er 600 Terminal Drive,4th Floor.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Fort Lauderdale?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Fort Lauderdale. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Fort Lauderdale i oktober?

Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Fort Lauderdale i oktober måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Budget 600 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 432 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Fort Lauderdale?

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Fort Lauderdale. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Fort Lauderdale er placeret på 600 Terminal Drive,4th Floor.I løbet af de sidste 12 måneder har 80% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Fort Lauderdale endt med at leje deres bil fra 600 Terminal Drive,4th Floor lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Fort Lauderdale?

Priser for biler i Fort Lauderdale opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Fort Lauderdale?

Fra september 2023 er der 138 udbydere at vælge mellem for biler i Fort Lauderdale.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Fort Lauderdale?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Fort Lauderdale. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Fort Lauderdale?

Alle førere, der lejer en bil i Fort Lauderdale, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Florida som Budget i Miami, Budget i Orlando, og Budget i Tampa

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fort Lauderdale på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.