Udlejningsbiler fra Budget i Fort Lauderdale

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Fort Lauderdale, FL, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Fort Lauderdale, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

302 kr. - 872 kr.

Alle biltyper

302 kr. - 872 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Fort Lauderdale, Florida er i september når priserne er 302 kr. per dag i gennemsnit. 302 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 600 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Fort Lauderdale, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Fort Lauderdale, Florida er i december når priserne er 348 kr. per dag i gennemsnit. 348 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 737 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Fort Lauderdale, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Fort Lauderdale, Florida er i december når priserne er 390 kr. per dag i gennemsnit. 390 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 668 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Fort Lauderdale, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Budget i Fort Lauderdale, Florida er i september når priserne er 302 kr. per dag i gennemsnit. 302 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 630 kr. for en Budget Cabriolet udlejningsbil i Fort Lauderdale. Mens september nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Budget i Fort Lauderdale, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Fort Lauderdale Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Fort Lauderdale, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

7,1

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,4

Information om Budget udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Fort Lauderdale kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I december, kan du forvente at betale 954 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Fort Lauderdale. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Fort Lauderdale fra Budget var 604 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Fort Lauderdale i gennemsnit 6.678 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Fort Lauderdale-Hollywood. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er 600 Terminal Drive,4th Floor.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Fort Lauderdale. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Fort Lauderdale i december måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Budget 923 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 642 kr. per dag i december.

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Fort Lauderdale. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Fort Lauderdale er placeret på 600 Terminal Drive,4th Floor.I løbet af de sidste 12 måneder har 83% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Fort Lauderdale endt med at leje deres bil fra 600 Terminal Drive,4th Floor lokationen.


Budget udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Tampa