Udlejningsbiler fra Budget i Fort Lauderdale

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
Fort Lauderdale, FL, USA
man. 27.9
Middag
man. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Fort Lauderdale Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Fort Lauderdale, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,8

Information om Budget udlejningsbiler i Fort Lauderdale

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Fort Lauderdale under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Fort Lauderdale kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Fort Lauderdale koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 391 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Fort Lauderdale. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Fort Lauderdale fra Budget var 278 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Fort Lauderdale i gennemsnit 2.734 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: Fort Lauderdale?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Fort Lauderdale. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er 600 Terminal Drive,4th Floor.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Fort Lauderdale?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Fort Lauderdale. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Fort Lauderdale i oktober?

  SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Fort Lauderdale i oktober måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Budget 384 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 369 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Fort Lauderdale?

  For 361 kr./dag i gennemsnit, er en Stor mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Budget i Fort Lauderdale (18% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Budget). I det seneste år har 10% af momondo-brugere som vælger at leje fra Budget mens de er i Fort Lauderdale lejet en Stor mellemklasse for at spare penge.Husk, at Budget også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Fort Lauderdale?

  Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Fort Lauderdale. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Fort Lauderdale er placeret på 600 Terminal Drive,4th Floor.I løbet af de sidste 12 måneder har 67% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Fort Lauderdale endt med at leje deres bil fra 600 Terminal Drive,4th Floor lokationen.


Budget udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Tampa

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Fort Lauderdale biludlejningsfirmaer