Udlejningsbiler fra Budget i San Diego

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i San Diego

San Diego, CA, USA
12. juli — 19. juli
Samme aflevering
San Diego, CA, USA
tir. 12.7
Middag
tir. 19.7
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i San Diego, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i SUV

225 kr. - 633 kr.

Alle biltyper

211 kr. - 592 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i San Diego, Californien er i september når priserne er 225 kr. per dag i gennemsnit. 225 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 390 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i San Diego. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i San Diego, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


San Diego Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i San Diego, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,2

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,7

Information om Budget udlejningsbiler i San Diego

Alle Budget biludlejningslokationer i San Diego tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i San Diego fra Budget i august vil i gennemsnit koste 248 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste august helt ned til 187 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i San Diego i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.732 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

I øjeblikket Budget har 1 lokation i Lufthavn: San Diego:
3355 Admiral Boland Way.

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i San Diego. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i San Diego her.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i San Diego i august måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Budget 335 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 225 kr. per dag i august.

At leje en Lille mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Budget i San Diego. AT leje en Lille mellemklasse fra Budget koster 334 kr./dag i gennemsnit (39% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 8% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i San Diego.

Budget har 11 biludlejningslokationer i San Diego. Deres 3355 Admiral Boland Way lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 49% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i San Diego, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 3355 Admiral Boland Way.


Budget udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Californien som Los Angeles, San Francisco, og San Jose