Udlejningsbiler fra Budget i San Diego

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i San Diego

San Diego, CA, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
San Diego, CA, USA
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i San Diego, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

198 kr. - 389 kr.

Alle biltyper

198 kr. - 576 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i San Diego, Californien er i februar når priserne er 198 kr. per dag i gennemsnit. 198 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 300 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i San Diego. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i San Diego, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i San Diego, Californien er i juni når priserne er 339 kr. per dag i gennemsnit. 339 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 482 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i San Diego. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i San Diego, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i San Diego, Californien er i november når priserne er 192 kr. per dag i gennemsnit. 192 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 465 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i San Diego. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i San Diego, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i San Diego, Californien er i juni når priserne er 310 kr. per dag i gennemsnit. 310 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 484 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i San Diego. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i San Diego, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


San Diego Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i San Diego, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,6

Information om Budget udlejningsbiler i San Diego

Har Budget en lokation i San Diego Lufthavn?

I øjeblikket Budget har 1 lokation i San Diego Lufthavn:
3355 Admiral Boland Way.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i San Diego?

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i San Diego. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i San Diego her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i San Diego i oktober?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i San Diego i oktober måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Budget 331 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 280 kr. per dag i oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i San Diego?

At leje en Lille mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Budget i San Diego. AT leje en Lille mellemklasse fra Budget koster 331 kr./dag i gennemsnit (9% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 21% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i San Diego.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i San Diego?

Budget har 11 biludlejningslokationer i San Diego. Deres 3355 Admiral Boland Way lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 57% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i San Diego, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 3355 Admiral Boland Way.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Diego?

Priser for biler i San Diego opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Diego?

Antallet af udbydere for biler i San Diego er 132 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Diego?

Blandt forskellige lande, herunder San Diego, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Diego?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i San Diego. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Californien som Budget i Los Angeles, Budget i San Francisco, og Budget i San Jose

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i San Diego

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære San Diego biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Diego på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.