Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Budget i Tampa

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Tampa

Tampa, FL, USA
1. 3月 — 8. 3月
Tampa, FL, USA
金 1.3
Middag
金 8.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Budget biludlejningstilbud i Tampa, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

256 kr. - 872 kr.

Alle biltyper

296 kr. - 486 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Tampa, Florida er i marts når priserne er 256 kr. per dag i gennemsnit. 256 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 429 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Tampa. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Tampa, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Tampa, Florida er i september når priserne er 232 kr. per dag i gennemsnit. 232 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 328 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Tampa. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Tampa, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Tampa, Florida er i november når priserne er 248 kr. per dag i gennemsnit. 248 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 415 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Tampa. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Tampa, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Tampa, Florida er i september når priserne er 232 kr. per dag i gennemsnit. 232 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 337 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Tampa. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Tampa, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Budget i Tampa, Florida er i marts når priserne er 385 kr. per dag i gennemsnit. 385 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 483 kr. for en Budget Luksus udlejningsbil i Tampa. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Budget i Tampa, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Luksus udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

271 kr./dag

9 3月 – 4 4月
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

288 kr./dag

9 3月 – 4 4月
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

306 kr./dag

1 4月 – 15 4月
Chevrolet Sonic Sedan

Tampa Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Tampa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,9

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,1

Information om Budget udlejningsbiler i Tampa

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Tampa koste i marts?

Ifølge sidste års data kan du forvente Budget biludlejningspriser i Tampa at være 314 kr. per dag i gennemsnit i marts.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 240 kr. per dag fra Budget på denne tid af året i Tampa. Gennemsnitsprisen er typisk 2.194 kr. for en uges billeje fra Budget i marts når man er i Tampa.

Har Budget en lokation i Tampa Intl Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Budget har i Tampa Intl Lufthavn kan findes på 5409 Airport Service Rd.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Tampa?

Ja, Budget i Tampa tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Tampa i marts?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Tampa i marts. Baseret på Budget biludlejningspriser i marts sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 369 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 240 kr./dag sidste marts, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Tampa?

Den billigste type udlejningsbil fra Budget i Tampa er Stor mellemklasse (312 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 31% af vores brugere, som lejede en bil fra Budget, valgt en Stor mellemklasse grundet besparelsen. En Stor mellemklasse er desuden 23% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Budget i Tampa.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Tampa?

5409 Airport Service Rd er den mest populære Budget biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Tampa. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 69% af dem der valgte en udlejningsbil fra Budget valgt at leje fra 5409 Airport Service Rd lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tampa?

Priser for biler i Tampa opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tampa?

Fra februar 2024 er der 117 udbydere at vælge mellem for biler i Tampa.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tampa?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Tampa. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tampa?

Alle førere, der lejer en bil i Tampa, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tampa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Tampa


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Tampa
金 1.3
Middag
金 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo