Udlejningsbiler fra Budget i Chicago

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Chicago

Chicago, IL, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Chicago, IL, USA
tir. 4.10
Middag
tir. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Chicago, Illinois

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

487 kr. - 825 kr.

Alle biltyper

482 kr. - 840 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Chicago, Illinois er i juli når priserne er 487 kr. per dag i gennemsnit. 487 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 632 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Chicago. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Chicago, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Chicago, Illinois er i januar når priserne er 394 kr. per dag i gennemsnit. 394 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 605 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Chicago. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Chicago, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Chicago, Illinois er i december når priserne er 513 kr. per dag i gennemsnit. 513 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 661 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Chicago. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Chicago, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Chicago, Illinois er i oktober når priserne er 487 kr. per dag i gennemsnit. 487 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 643 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Chicago. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Chicago, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Budget i Chicago, Illinois er i august når priserne er 544 kr. per dag i gennemsnit. 544 kr. per dag er 16% lavere end den gennemsnitlige årspris på 651 kr. for en Budget Luksus udlejningsbil i Chicago. Mens august nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Budget i Chicago, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

553 kr./dag

7 okt. – 12 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

557 kr./dag

7 okt. – 12 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

565 kr./dag

28 okt. – 30 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Chicago Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Chicago, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,1

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,1

Value

4,8

Information om Budget udlejningsbiler i Chicago

Hver Budget udlejningslokation i Chicago er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Budget har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I oktober, kan du forvente at betale 476 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Chicago. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Chicago fra Budget var 388 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Chicago i gennemsnit 3.331 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Chicago Midway. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er 5150 West 55th Street.

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Chicago. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Chicago her.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Chicago i oktober. Baseret på Budget biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 542 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 466 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Budget, så burde du overveje at leje en Stor, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Chicago. At leje en Stor fra Budget koster i gennemsnit 443 kr. per dag, hvilket er 11% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 6% af vores brugere valgt at leje en Stor fra Budget for at spare penge på deres rejse til Chicago.

I Chicago har Budget 10 lokationer. 10255 West Zemke Boulevard er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 42% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Chicago fra Budget, 10255 West Zemke Boulevard lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Chicago

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Chicago biludlejningsfirmaer