Udlejningsbiler fra Budget i Chicago

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Chicago

Chicago, IL, USA
15. Dec — 22. Dec
Chicago, IL, USA
Fri 15.12
Middag
Fri 22.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Chicago, Illinois

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

253 kr. - 809 kr.

Alle biltyper

306 kr. - 1.099 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Chicago, Illinois er i februar når priserne er 253 kr. per dag i gennemsnit. 253 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 490 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Chicago. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Chicago, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Chicago, Illinois er i november når priserne er 282 kr. per dag i gennemsnit. 282 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 449 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Chicago. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Chicago, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Chicago, Illinois er i februar når priserne er 385 kr. per dag i gennemsnit. 385 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 875 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Chicago. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Chicago, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Chicago, Illinois er i november når priserne er 266 kr. per dag i gennemsnit. 266 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 505 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Chicago. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Chicago, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Budget i Chicago, Illinois er i september når priserne er 409 kr. per dag i gennemsnit. 409 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 749 kr. for en Budget Varevogn udlejningsbil i Chicago. Mens september nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Budget i Chicago, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Varevogn udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Budget i Chicago, Illinois er i marts når priserne er 363 kr. per dag i gennemsnit. 363 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 556 kr. for en Budget Luksus udlejningsbil i Chicago. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Budget i Chicago, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

247 kr./dag

13 Dec – 20 Dec
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

250 kr./dag

13 Dec – 20 Dec
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

260 kr./dag

14 Dec – 21 Dec
Chevrolet Sonic Sedan

Chicago Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Chicago, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,0

Information om Budget udlejningsbiler i Chicago

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Chicago koste i januar?

I januar, kan du forvente at betale 466 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Chicago. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Chicago fra Budget var 267 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Chicago i gennemsnit 3.261 kr. i januar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Budget en lokation i Chicago Midway Lufthavn?

Der er 1 lokation i Chicago Midway Lufthavn. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er 5150 West 55th Street.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Chicago?

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Chicago. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Chicago her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Chicago i januar?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Chicago i januar. Baseret på Budget biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 445 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 267 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Chicago?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Budget, så burde du overveje at leje en Stor mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Chicago. At leje en Stor mellemklasse fra Budget koster i gennemsnit 411 kr. per dag, hvilket er 17% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 24% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse fra Budget for at spare penge på deres rejse til Chicago.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Chicago?

I Chicago har Budget 10 lokationer. 10255 West Zemke Boulevard er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 54% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Chicago fra Budget, 10255 West Zemke Boulevard lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Chicago?

Priser for biler i Chicago blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Chicago?

Fra december 2023 er der 114 udbydere at vælge mellem for biler i Chicago.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Chicago?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Chicago. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Chicago?

Alle førere, der lejer en bil i Chicago, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chicago på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.