Udlejningsbiler fra Alamo i Cancún

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Cancún

Cancún, QR, Mexico
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Cancún, QR, Mexico
lør. 10.12
Middag
lør. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Cancún Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Cancún, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,6

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,3

Value

4,7

Information om Alamo udlejningsbiler i Cancún

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Alamo udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Cancún kunder og personale føler sig sikre, har Alamo også vedtaget disse ekstra politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

443 kr. per dag i Cancún er den billigste pris for en udlejningsbil fra Alamo i januar. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Alamo er tættere på 469 kr. per dag i januar, eller 3.286 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste januar, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Ja. De 1 lokation som Alamo har i Lufthavn: Cancún kan findes på Intl And Domestic Arrivals.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Alamo i Cancún. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Alamo for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Den mest populære type af bil at leje fra Alamo i Cancún i januar er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 461 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 443 kr. per dag.

I Cancún har Alamo 5 lokationer. Av Tulum Sm 4 La Quinta Inn er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 45% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Cancún fra Alamo, Av Tulum Sm 4 La Quinta Inn lokationen.


Alamo udlejningsbiler i Quintana Roo

Lej en bil fra Alamo i en anden by i Quintana Roo

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Cancún

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Alamo? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Cancún biludlejningsfirmaer