Udlejningsbiler fra Alamo i Cancún

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Cancún

Cancún, QR, Mexico
6. dec. — 13. dec.
Cancún, QR, Mexico
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i Cancún, Quintana Roo

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

82 kr. - 856 kr.

Alle biltyper

82 kr. - 856 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Cancún, Quintana Roo er i september når priserne er 82 kr. per dag i gennemsnit. 82 kr. per dag er 77% lavere end den gennemsnitlige årspris på 351 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Cancún. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Cancún, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Cancún, Quintana Roo er i juni når priserne er 263 kr. per dag i gennemsnit. 263 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 402 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i Cancún. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Cancún, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i Cancún, Quintana Roo er i marts når priserne er 356 kr. per dag i gennemsnit. 356 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 498 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i Cancún. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i Cancún, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

295 kr./dag

10 feb. – 24 feb.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

297 kr./dag

10 feb. – 24 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

297 kr./dag

10 feb. – 24 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

Cancún Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Cancún, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,7

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,4

Value

4,8

Information om Alamo udlejningsbiler i Cancún

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Alamo i Cancún koste i december?

357 kr. per dag i Cancún er den billigste pris for en udlejningsbil fra Alamo i december. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Alamo er tættere på 360 kr. per dag i december, eller 2.519 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste december, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Alamo en lokation i Cancún Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Alamo har i Cancún Lufthavn kan findes på Intl And Domestic Arrivals.

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i Cancún?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Alamo i Cancún. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Alamo for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i Cancún i december?

Den mest populære type af bil at leje fra Alamo i Cancún i december er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 359 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 357 kr. per dag.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i Cancún?

I Cancún har Alamo 5 lokationer. Intl And Domestic Arrivals er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 81% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Cancún fra Alamo, Intl And Domestic Arrivals lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cancún?

Priser for biler i Cancún opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cancún?

Fra november 2023 er der 183 udbydere at vælge mellem for biler i Cancún.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cancún?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Cancún. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cancún?

For at leje en bil i Cancún, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cancún på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.