Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra America Car Rental i Cancún

Find og sammenlign gode tilbud på America Car Rental udlejningsbiler i Cancún

Cancún, QR, Mexico
30. apr. — 7. maj
Cancún, QR, Mexico
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

America Car Rental biludlejningstilbud i Cancún, Quintana Roo

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

67 kr. - 588 kr.

Alle biltyper

62 kr. - 1.007 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra America Car Rental i Cancún, Quintana Roo er i september når priserne er 67 kr. per dag i gennemsnit. 67 kr. per dag er 84% lavere end den gennemsnitlige årspris på 425 kr. for en America Car Rental Mellemstor udlejningsbil i Cancún. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra America Car Rental i Cancún, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra America Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra America Car Rental i Cancún, Quintana Roo er i august når priserne er 78 kr. per dag i gennemsnit. 78 kr. per dag er 75% lavere end den gennemsnitlige årspris på 314 kr. for en America Car Rental Stor udlejningsbil i Cancún. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra America Car Rental i Cancún, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra America Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra America Car Rental i Cancún, Quintana Roo er i juni når priserne er 428 kr. per dag i gennemsnit. 428 kr. per dag er 17% lavere end den gennemsnitlige årspris på 513 kr. for en America Car Rental SUV udlejningsbil i Cancún. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra America Car Rental i Cancún, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra America Car Rental alt efter hvilken dag du booker.


Information om America Car Rental udlejningsbiler i Cancún

Har America Car Rental en lokation i Cancún Lufthavn?

Ja, America Car Rental har 1 lokation i Cancún Lufthavn som som er beliggende på Calle Acceso a las bodegas SM 301 Mza 30 Lte 30 Bodega F-1.

Hvad er den mest populære bil at leje fra America Car Rental når man er i Cancún i maj?

Overvej Standard udlejningsbiler fra America Car Rental hvis du har brug for en udlejningsbil i Cancún i maj. Når du lejer Standard biler i maj, kan du forvente gennemsnitspriser på 428 kr. per dag og helt ned til 428 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAmerica Car Rental—Standard bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange America Car Rental biludlejningslokationer er der i Cancún?

Der er 4 biludlejningslokationer i Cancún som America Car Rental ejer. Deres Calle Acceso a las bodegas SM 301 Mza 30 Lte 30 Bodega F-1, Cancún lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 86% af de brugere der lejede en bil fraAmerica Car Rental i Cancún valgt at hente den på Calle Acceso a las bodegas SM 301 Mza 30 Lte 30 Bodega F-1.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cancún?

Priser for biler i Cancún opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cancún?

Fra april 2024 er der 188 udbydere at vælge mellem for biler i Cancún.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cancún?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Cancún. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cancún?

For at leje en bil i Cancún, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Cancún America Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle America Car Rental biludlejningssteder i Cancún, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

America Car Rental

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

7,3

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cancún på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Cancún

Populære typer af udlejningsbiler i Cancún