Find billige fly til Maniitsoq

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Maniitsoq

Få indsigter om din flyrejse til Maniitsoq, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Maniitsoq?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Maniitsoq for 2.433 kr./person, hvilket er 54% billigere end gennemsnitsflyprisen til Maniitsoq. Hvis du vil finde den billigste pris til Maniitsoq fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Maniitsoq?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Maniitsoq afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Nuuk (den mest populære lufthavn i Maniitsoq), så tager det 10t. 15min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Nuuk, er den gennemsnitlige rejsetid .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Maniitsoq

Find de billigste fly til disse Maniitsoq-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nuuk

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Maniitsoq

København (CPH) til Nuuk (GOH)

Fly til Maniitsoq ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nuuk, hvor den gennemsnitlige pris er 7.677 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Maniitsoq

Den samlede varighed ved flyrejser til Maniitsoq i Grønland vil variere afhængig af, hvor rejsen starter. Som med langt de fleste rejser til landet, så er der flere skift, ophold og mellemlandinger at finde i rejsedokumenterne, når du booker turen. På baggrund heraf vil den samlede tid naturligt variere. Vi anbefaler at finde flytilbud fra Københavns Lufthavn (CPH), hvor du kan komme mod det vestlige Grønland. Når du lander ved første stop, så er der forbindelser til bygdernes lokale byer landets kysterne, og du kan desuden flyve internationalt, når først du er der. Dette trin, og omfanget af rejsen for at komme til København, hvorfra du påbegynder turen mod Grønland, vil altså påvirke, hvor lang tid turen tager.

Der er ingen direkte fly fra danske lufthavne, som kan bringe dig til Maniitsoq uden ophold undervejs. Ved afgange fra København lander du i Kangerlussuaq Lufthavn (SJF), og det er netop her, at du kan drage ud mod Grønlands andre byer og bygder og dermed også Maniitsoq Lufthavn. Flytrafikken i landet er ikke som i store dele af Europa, og du finder mange flere afgange hertil i sommermånederne, end hvis du besøget Maniitsoq hen over vinteren.

Rejsende, som flyver til Maniitsoq, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Nuuk (148 km fra Maniitsoq centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Maniitsoq Sukkertoppen har en gennemsnitspris på 5.331 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Maniitsoq. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Maniitsoq

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Maniitsoq

Hvilke flyselskaber flyver til Maniitsoq?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Maniitsoq

Hvilke flyselskaber flyver til Maniitsoq?

Air Greenland og Icelandair er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Maniitsoq regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Maniitsoq med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Maniitsoq

Neden for finder du alle lufthavne i Maniitsoq samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Maniitsoq Lufthavn?

Det er en kort køretur ind mod byen, efter du er landet i den lille lufthavn. Her er det fornuftigt, at du bestiller en taxa, som i øvrigt også kan være en praktisk løsning i perioden under besøget, hvor der skal opleves nogle ting. Der er også små busser, som kører tværs over denne sydlige spids. Ruterne er faste, så det er muligt forud for rejsen at finde de rette tidspunkter for den lokale offentlige transport.


Visumkrav for Maniitsoq

Som statsborger i de nordiske lande er du så heldig, at der ikke er krav til visum, når du rejser ind i Grønland. Reglen hedder, at du skal være i stand til at fremvise gyldig billedlegitimation. Mens dette kan være dit kørekort, så gør du alligevel klogt i at medbringe dit pas. Det eneste, som du altså skal sørge for inden afgangen og ombordstigningen på flyet, er, at du medbringer et gyldigt pas. Husk, at rejser du ikke så ofte, så er det let at glemme udløbsdatoen. Så følg op på passets status i god tid.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Maniitsoq

Maniitsoq er et himmerige for den naturglade rejsende, som har forhåbninger om at komme ud under blændende åben himmel og gå på opdagelse. Byens udformning er ret så speciel med mange trapper, og det kan være rigtig hyggeligt at udforske de mange højdeforskelle i bybilledet. Selvom udsigterne er flotte fra byen, så er der rige muligheder for at drage mod fjeldenes mange toppe og nyde dem fra nyt perspektiv. Det kan være grundlaget for en skøn udflugt hen over sommeren. Det er dog ikke den eneste mulighed for at nyde udsigten fra højderne. Maniitsoq er særligt populær grundet muligheden for heliskiing. Har du erfaring på skiene, så kan du hoppe på en helikopter og blive sat af på udvalgte toppe. Her har du frit spil på gletsjere, som ligger uberørte, og ned af de mange fjelde. Oplevelsen er et must for enhver skientusiast, som har lyst til at give det et skud. Du kan passende grave dig ned i den lokale kulturhistorie på Maniitsoq Museum, hvor der er udstillet kunst og håndværk fra lokale kunstnere. Er du vild med ture på vandet, så byder lokationen også på muligheder for at drage mod hvalsafari på havet.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Maniitsoq. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Maniitsoq med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Maniitsoq ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Maniitsoq og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.