Find billige fly til Maniitsoq

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Maniitsoq

Få indsigter om din flyrejse til Maniitsoq, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Maniitsoq på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Maniitsoq?

Hvor lang tid tager det at flyve til Maniitsoq?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Maniitsoq afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Nuuk (den mest populære lufthavn i Maniitsoq), så tager det 9t. 55min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Nuuk, er den gennemsnitlige rejsetid .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Maniitsoq

Find de billigste fly til disse Maniitsoq-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nuuk

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Maniitsoq

København (CPH) til Nuuk (GOH)

Fly til Maniitsoq ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nuuk, hvor den gennemsnitlige pris er 7.477 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Maniitsoq

Hvor lang tid tager det at flyve til Maniitsoq?

Den samlede varighed ved flyrejser til Maniitsoq i Grønland vil variere afhængig af, hvor rejsen starter. Som med langt de fleste rejser til landet, så er der flere skift, ophold og mellemlandinger at finde i rejsedokumenterne, når du booker turen. På baggrund heraf vil den samlede tid naturligt variere. Vi anbefaler at finde flytilbud fra Københavns Lufthavn (CPH), hvor du kan komme mod det vestlige Grønland. Når du lander ved første stop, så er der forbindelser til bygdernes lokale byer landets kysterne, og du kan desuden flyve internationalt, når først du er der. Dette trin, og omfanget af rejsen for at komme til København, hvorfra du påbegynder turen mod Grønland, vil altså påvirke, hvor lang tid turen tager.

Hvor kan du flyve direkte til Maniitsoq fra?

Der er ingen direkte fly fra danske lufthavne, som kan bringe dig til Maniitsoq uden ophold undervejs. Ved afgange fra København lander du i Kangerlussuaq Lufthavn (SJF), og det er netop her, at du kan drage ud mod Grønlands andre byer og bygder og dermed også Maniitsoq Lufthavn. Flytrafikken i landet er ikke som i store dele af Europa, og du finder mange flere afgange hertil i sommermånederne, end hvis du besøget Maniitsoq hen over vinteren.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Maniitsoq?

Rejsende, som flyver til Maniitsoq, kan måske finde bedre priser til Nuuk Lufthavn (148 km fra Maniitsoq centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Maniitsoq Sukkertoppen Lufthavn?

Priser for fly til Maniitsoq Sukkertoppen Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Maniitsoq Sukkertoppen Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Maniitsoq Sukkertoppen Lufthavn er 1 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Maniitsoq Sukkertoppen Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Maniitsoq Sukkertoppen Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Maniitsoq Sukkertoppen Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Maniitsoq Sukkertoppen Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Maniitsoq Sukkertoppen Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Maniitsoq?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Maniitsoq

Hvilke flyselskaber flyver til Maniitsoq?


Visumkrav for Maniitsoq

Hvilke visum- og pasregler gælder ved rejse til Maniitsoq?

Som statsborger i de nordiske lande er du så heldig, at der ikke er krav til visum, når du rejser ind i Grønland. Reglen hedder, at du skal være i stand til at fremvise gyldig billedlegitimation. Mens dette kan være dit kørekort, så gør du alligevel klogt i at medbringe dit pas. Det eneste, som du altså skal sørge for inden afgangen og ombordstigningen på flyet, er, at du medbringer et gyldigt pas. Husk, at rejser du ikke så ofte, så er det let at glemme udløbsdatoen. Så følg op på passets status i god tid.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Maniitsoq

Hvad kan du se og opleve i Maniitsoq?

Maniitsoq er et himmerige for den naturglade rejsende, som har forhåbninger om at komme ud under blændende åben himmel og gå på opdagelse. Byens udformning er ret så speciel med mange trapper, og det kan være rigtig hyggeligt at udforske de mange højdeforskelle i bybilledet. Selvom udsigterne er flotte fra byen, så er der rige muligheder for at drage mod fjeldenes mange toppe og nyde dem fra nyt perspektiv. Det kan være grundlaget for en skøn udflugt hen over sommeren. Det er dog ikke den eneste mulighed for at nyde udsigten fra højderne. Maniitsoq er særligt populær grundet muligheden for heliskiing. Har du erfaring på skiene, så kan du hoppe på en helikopter og blive sat af på udvalgte toppe. Her har du frit spil på gletsjere, som ligger uberørte, og ned af de mange fjelde. Oplevelsen er et must for enhver skientusiast, som har lyst til at give det et skud. Du kan passende grave dig ned i den lokale kulturhistorie på Maniitsoq Museum, hvor der er udstillet kunst og håndværk fra lokale kunstnere. Er du vild med ture på vandet, så byder lokationen også på muligheder for at drage mod hvalsafari på havet.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Maniitsoq?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Maniitsoq. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Maniitsoq med fleksibel booking på momondo?

Fly til Maniitsoq med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Maniitsoq?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Maniitsoq ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Maniitsoq lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Maniitsoq og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Maniitsoq på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.