Find billige flybilletter til Sanliurfa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 9.12
tor. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Sanliurfa.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sanliurfa

Find de billigste fly til disse Sanliurfa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sanliurfa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sanliurfa

København (CPH) til Gaziantep (GZT)

Fly til Sanliurfa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Gaziantep, hvor den gennemsnitlige pris er 2.290 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANLIURFA FRA KØBENHAVNfebruar33% billigereAt flyve fra København til Sanliurfa ​​koster i gennemsnit blot 1.967 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANLIURFA FRA KØBENHAVNaugust71% dyrereDet koster cirka 4.993 kr. at flyve til Sanliurfa ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANLIURFA FRA KØBENHAVNjuli600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sanliurfa fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sanliurfa?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Sanliurfa?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Sanliurfa fra Hamborg for 769 kr.. Det er 66% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Sanliurfa. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Sanliurfa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Sanliurfa?

  Den billigste måned at flyve til Sanliurfa fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.967 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Sanliurfa i februar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.270 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sanliurfa på?

  Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Sanliurfa fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 2.207 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.670 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sanliurfa?

  Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Sanliurfa på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Sanliurfa om formiddagen helt ned til 1.990 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.515 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sanliurfa?

  Lufthavn: Adıyaman, Lufthavn: Gaziantep, Lufthavn: Diyarbakır eller Lufthavn: Malatya Erhac kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sanliurfa.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Sanliurfa på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Sanliurfa Lufthavn: Diyarbakır, hvor gennemsnitsprisen er 1.532 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Sanliurfa GAP Intl fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Sanliurfa GAP Intl

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Sanliurfa GAP Intl.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Sanliurfa GAP Intl.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Sanliurfa GAP Intl.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Sanliurfa GAP Intl?

Hjemrejse til Danmark fra Sanliurfa GAP Intl

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Sanliurfa GAP Intl skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Sanliurfa GAP Intl er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Sanliurfa nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Sanliurfa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sanliurfa
 • Hvilke flyselskaber flyver til Sanliurfa?

  På rejser til Sanliurfa fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Turkish Airlines eller Pegasus Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sanliurfa