Billeje i Sanliurfa

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sanliurfa

Sanliurfa, Tyrkiet
4. mar — 11. mar
Samme aflevering
Sanliurfa, Tyrkiet
tor 4.3
Middag
tor 11.3
Middag

Afstanden fra Sanliurfa til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Gazianteps biludlejningsdisk

Biludlejning i Sanliurfa

Vi har foretaget 5 søgninger på biludlejning i Sanliurfa denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sanliurfa for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Sanliurfa udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og National. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sanliurfa biludlejning?

Udlejningsbiler i Sanliurfa fra populære udlejningssteder så som Alamo, Enterprise og National tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Sanliurfa, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sanliurfa?

Rejsende, som lejer en bil i Sanliurfa, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Sanliurfa ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Sanliurfa, Tyrkiet i februar?

I februar måned er gennemsnitstemperaturen i Sanliurfa 7 °C, og den forventede nedbør er 71 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Sanliurfa.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

Vejret i Sanliurfa i februar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Sanliurfa. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Sanliurfa plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Volkswagen Polo og Opel Corsa.

Minder vejret i Sanliurfa om vejret i resten af Sanliurfa-provinsen?

Dem, der gerne vil leje bil i Sanliurfa til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Sanliurfa-provinsen i februar måned normalt er ca. 7 °C med 71 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sanliurfa

  • Få den seneste informatiom om fly til Sanliurfa

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Sanliurfa