Find billige fly til Ottawa fra 3.976 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ottawa

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ottawa

Bedste pris på enkeltbillet

3.976 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 10min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ottawa fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.976 kr. (København Kastrup til Ottawa Intl).
Det hurtigste fly til Ottawa fra Danmark tager 14t. 10min. (København Kastrup til Ottawa Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Ottawa, herunder Air France.

Indsigter og trends for flyrejser til Ottawa

Få indsigter om din flyrejse til Ottawa, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ottawa?

Hvis du ikke vil rejse til Ottawa i april, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.786 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ottawa på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Ottawa er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 4.166 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Ottawa for omkring 6.789 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ottawa?

Når du flyver til Ottawa fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.515 kr. for fly med afgang om formiddagen. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Ottawa, så priserne er ofte dyrere på omkring 5.486 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ottawa?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Ottawa du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 12t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Montreal P Trudeau Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 26t. 55min. at flyve fra Billund til Montreal P Trudeau Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ottawa?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Ottawa er 40 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 4.543 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ottawa

Find de billigste fly til disse Ottawa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ottawa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ottawa

København (CPH) til Montreal P Trudeau Intl Lufthavn (YUL)

Fly til Ottawa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Montreal P Trudeau Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.240 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OTTAWA FRA KØBENHAVNapril21% billigereAt flyve fra København til Ottawa ​​koster i gennemsnit blot 3.616 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OTTAWA FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 6.675 kr. at flyve til Ottawa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OTTAWA FRA KØBENHAVNjuli415% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ottawa fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ottawa

Hvor lang tid tager det at flyve til Ottawa?

Flyrejser til Ottawa (YOW) fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup tager tid. Den gennemsnitlige tur med rutefly tager mellem 16 og 25 timer og har typisk to til tre mellemlandinger. Fra Billund Lufthavn (BLL) vil du normalt have en ekstra mellemlanding, og det samme gælder flyrejser fra Aalborg (AAL) og Aarhus (AAR). Turens varighed afhænger meget af mellemlandingers længde, hvorfor det kan være en oplagt mulighed for at tage en overnatning i Frankfurt eller Montreal, hvor der oftest er mellemlandinger. Hos momondo er det muligt at finde mange afgange samt planlægge en rejse med overnatninger og stop.

Hvor kan du flyve direkte til Ottawa fra?

Desværre er der ingen direkte flyvninger til Ottawa fra danske lufthavne. Flyrejser til Ottowa har normalt to mellemlandinger; den første i en europæisk lufthavn som Frankfurt Intl. (FRA) og den sidste i Montreal P Trudeau Intl. (YUL). Det er desværre heller ikke muligt at finde flyrejser til Ottawa fra Sverige eller Tyskland uden mellemlandinger.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ottawa?

Mont Tremblant Intl Lufthavn, Kingston Lufthavn eller Montreal P Trudeau Intl Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Ottawa.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ottawa Intl Lufthavn?

Priser for fly til Ottawa Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Ottawa Intl Lufthavn?

Fra november 2023 er der 5 udbydere at vælge mellem for fly til Ottawa Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ottawa Intl Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ottawa Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ottawa Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Ottawa Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Ottawa Intl Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Ottawa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ottawa fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
12t. 54min.
YOWOttawa Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Ottawa

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ottawa, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Flere flyselskaber
15. jan.
CPH06:00København Kastrup
24t. 05min.
3 stop
YOW00:05Ottawa Intl
3.976 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jan.
CPH13:05København Kastrup
17t. 17min.
2 stop
YOW00:22Ottawa Intl
4.411 kr.
Find lignende
Air France
15. jan.
CPH06:55København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
YOW15:05Ottawa Intl
4.445 kr.
Find lignende

Visumkrav for Ottawa

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Ottawa?

Det er muligt at rejse visumfrit i Canada i seks sammenhængende måneder. Dog kan immigrationsmyndighederne vælge at afkorte opholdet ved ankomst. Selvom du ikke skal ansøge om visum, skal du søge om indrejsetilladelse (eTA). Dette gør sig også gældende, hvis du kun er i transit. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold og gerne i seks måneder efter endt ophold. Har du et forlænget pas, er dette godkendt til både ind- og udrejse. Det samme gør sig gældende ved nødpas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ottawa

Hvad kan man se og lave i Ottawa?

Både besøgende og lokale nyder godt af den smukke udsigt langs The Rideau Canal midt i byen. Kanalen forbinder byen med Ottawa River og Lake Ontario. I de varmere måneder vil du opleve mange, der løber og cykler langs kanalen eller nyder et par timer på paddleboard. Om vinteren, når vandet fryser til, er det muligt at stå på skøjter. Ottawas Parliament Hill er et stort kompleks af bygninger, der huser Canadas lovgivende forsamling. Disse store bygninger er placeret på kanten af Ottawa River i hjertet af byen. Hvis du nyder kunst og kultur, må du ikke snyde dig selv for et besøg til National Gallery of Canada. Museet huser nogle af Canadas mest berømte kunstsamlinger samt et stort udvalg af kunstværker fra amerikanske og europæiske kunstnere. Intet besøg til Ottawa er fuldendt uden et besøg til Notre Dame Cathedral Basilica, der er beliggende i Lower Town. Kirken tilbyder guidede ture mellem maj og oktober. Familiens yngste vil elske Canada Aviation and Space Museum, der er placeret tæt ved Ottawa Rockcliffe Lufthavn. Museet er hjemsted for et bredt udvalg af militære køretøjer og fly samt flere interaktive udstillinger.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ottawa?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Ottawa på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Ottawa, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Ottawa med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Ottawa med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ottawa?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Ottawa ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ottawa lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ottawa lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ottawa og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ottawa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.