Find billige flybilletter til Ottawa

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Ottawa (YOW)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Ottawa. De nuværende restriktioner til Ottawa er baseret på Canada rejserestriktioner.

Se nuværende Canada rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ottawa

Find de billigste fly til disse Ottawa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ottawa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ottawa

København (CPH) til Lufthavn: Montreal P Trudeau Intl (YUL)

Fly til Ottawa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Montreal P Trudeau Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.527 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OTTAWA FRA KØBENHAVNmarts11% billigereAt flyve fra København til Ottawa ​​koster i gennemsnit blot 3.418 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OTTAWA FRA KØBENHAVNjuli44% dyrereDet koster cirka 5.579 kr. at flyve til Ottawa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OTTAWA FRA KØBENHAVNjuli781% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ottawa fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ottawa?

Hvilket er det absolut billigste fly til Ottawa?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Ottawa, lå på 1.243 kr./pr. person fra Boston, hvilket er 73% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ottawa. Hvis du vil finde de billigste priser til Ottawa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ottawa?

Hvis du ikke vil rejse til Ottawa i marts, så bør du vente til april til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.424 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Ottawa?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Ottawa er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.861 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ottawa på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Ottawa er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.421 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Ottawa for omkring 5.207 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ottawa?

Når du flyver til Ottawa fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.326 kr. for fly med afgang om aftenen. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Ottawa, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.177 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ottawa?

Lufthavn: Mont Tremblant Intl, Lufthavn: Kingston eller Lufthavn: Montreal P Trudeau Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Ottawa.

Findes der en billigere måde at flyve til Ottawa på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Kingston for 4.381 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Ottawa?

På nuværende tidspunkt inkluderer Canada rejserestriktioner rejser til Ottawa. Indrejserestriktioner

Canada har begrænset alle udenlandske statsborgeres indrejse. Rejsende, der ikke er canadiske statsborgere, fastboende eller personer, der er registreret i henhold til den indiske lov, må kun rejse ind i Canada til væsentlige formål. Personer, der rejser med turisme, sightseeing, fritidsaktiviteter, underholdning, sociale besøg eller religiøse arrangementer for øje, vil ikke få adgang. Canada har suspenderet alle flyvninger til og fra Storbritannien indtil den 6. januar. Udenlandske statsborgere, der er berettiget til at rejse til Canada, er umiddelbare/udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende, personer, der af Canadas sundhedsmyndighed har tilladelse til at rejse til Canada af medfølelse, midlertidigt udenlandske arbejdstagere, internationale studerende, personer, der er godkendt til at blive fastboende, transitpassagerer, medlemmer af de canadiske styrker, akkrediterede diplomater og deres nærmeste familiemedlemmer til at rejse til Canada, til deres nærmeste familie, til at rejse til Canada, til flyvende fra Canada, personer, der er godkendt af viceministeren for canadisk arv til at rejse til Canada med henblik på en international sportsbegivenhed, nære familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fastboende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere. Udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere og have en skriftlig tilladelse fra immigration, flygtninge og statsborgerskab i Canada (IRCC).

Indrejsekrav

Alle passagerer på fem år eller derover skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende uden negativ test vil ikke få lov til at gå ombord på deres fly. Rejsende fra et land, hvor PCR-test ikke er tilgængelige, skal rapportere til et udpeget folkesundhedsagentur i Canadas karantænefacilitet i den periode, hvor de har obligatorisk 14-dages karantæne. Forsinkelser i opnåelsen af prøvningsresultater finder ikke anvendelse. De, der er fritaget fra dette krav, omfatter børn, der ikke er fem år eller ældre, andre undtagelser omfatter et besætningsmedlem eller en person, der kun ønsker at rejse ind i Canada for at blive et sådant besætningsmedlem, udbydere af beredskabstjenester, tekniske stop — påfyldning af flybrændstof. Fra den 1. februar skal alle internationale passagerer, der flyver til Toronto Pearson lufthavn, udover den obligatoriske test før rejsende for rejsende, der ankommer til Canada med fly, tage en yderligere COVID-19-test ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en helbredsundersøgelse. Rejsende med symptomer på COVID-19 kan ikke komme om bord på deres fly. Der kræves ikke-medicinske ansigtsmasker eller ansigtsbeklædning ved alle flyvninger til og fra canadiske lufthavne og i lufthavnsterminaler. Enhver, der af helbredsmæssige årsager ikke kan bære ansigtsmaske, skal være i besiddelse af en lægeattest. Rejsende skal indsende deres oplysninger digitalt via Canadas CAN app før de går om bord på deres fly. Dette omfatter rejse- og kontaktoplysninger, karantæneplan og selvvurdering af COVID-19-symptomer. De skal have dokumentation for, at de har indsendt deres oplysninger digitalt. Rejsende skal have en karantæneplan i 14 dage, når de ankommer til Canada (herunder et passende karantænested, hvordan de kommer til deres bestemmelsessted, få dagligvarer og få adgang til de nødvendige ydelser og lægehjælp). Se Den canadiske regerings website for yderligere information. Udenlandske statsborgere, der rejser til Canada af en medfølende grund, skal have tilladelse fra det canadiske sundhedsagentur. Udenlandske statsborgere der rejser uden forudgående skriftlig godkendelse for en undtagelse fra en grænsebegrænsning, kan nægtes adgang til Canada.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 14-dages obligatorisk karantæne, dette inkluderer en obligatorisk forudbetalt 3 nat-reservation på et autoriseret hotel på egen regning (ca. 2.000 CAD) og tager en COVID-19-molekylær test ved ankomsten på egen regning. Mod slutningen af karantæneperioden skal rejsende tage en ny COVID-19 test. De bliver bedt om at blive i deres karantæne, indtil de får et negativt testresultat. Visse personer er fritaget for det obligatoriske karantænekrav, når de rejser ind i Canada med henblik på at udføre et væsentligt job eller en væsentlig funktion som fastsat i bekendtgørelsen i henhold til karantæneloven. Fritagelsen vil blive godkendt for hver indgang til Canada.

Transitregler

Før passagerer rejser, skal de i god tid i forvejen foretage deres rejsearrangementer til transit gennem Canada, foretage flyvninger og forbindelser så direkte som muligt for at begrænse deres kontakt i Canada. Flere indenrigsforbindelser kan ikke anses for hensigtsmæssige, de skal foretage forbindelser, der er så korte som muligt. Hvis deres forbindelsesflyvning er mere end 24 timer fra hinanden, skal de i karantæne (selvisolation) indtil deres næste flyvning. Passagerer i transit skal forblive i et sikkert transitområde i en canadisk lufthavn for at fuldføre deres forbindelse. Hvis de har brug for at forlade lufthavnen eller det sikre transitområde på grund af aflysning eller forsinkelse, bliver de underlagt obligatorisk karantæne indtil deres fly afgår, de skal overholde eventuelle retningslinjer fra lufthavnsmyndigheden og følge alle disse rejserestriktioner, og følge provinsielle og territoriale begrænsninger, afhængigt af hvor de passerer igennem.

Alle andre oplysninger

Kun Toronto Pearson (YYYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary Internationale Lufthavn (YYC) og Vancouver Internationale Lufthavn (YVR) flyver med internationale fly. Indenrigsflyvninger samt flyvninger fra Saint-Pierre-et-Miquelon og kun fragtflyvninger forbliver fritaget.

Hvis du planlægger rejser til Ottawa nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Ottawa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ottawa fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
10. jun.
CPH02:40København Kastrup
13t. 29min.
2 stop
YOW16:09Ottawa
14. jun.
YOW12:20Ottawa
12t. 15min.
2 stop
CPH00:35København Kastrup
6.874 kr.
Find lignende
KLM
10. jun.
CPH02:00København Kastrup
15t. 08min.
2 stop
YOW17:08Ottawa
14. jun.
YOW09:45Ottawa
15t. 20min.
2 stop
CPH01:05København Kastrup
4.985 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jun.
CPH02:40København Kastrup
13t. 29min.
2 stop
YOW16:09Ottawa
4. aug.
YOW13:25Ottawa
33t. 20min.
2 stop
CPH22:45København Kastrup
4.186 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
23. sep.
CPH19:40København Kastrup
27t. 38min.
2 stop
YOW23:18Ottawa
26. sep.
YOW15:25Ottawa
20t. 50min.
2 stop
CPH12:15København Kastrup
5.196 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jun.
CPH15:10København Kastrup
28t. 30min.
3 stop
YOW19:40Ottawa
4. aug.
YOW14:00Ottawa
21t. 50min.
2 stop
CPH11:50København Kastrup
4.081 kr.
Find lignende
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class