Find billige fly til Ottawa

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ottawa

Find de billigste fly til disse Ottawa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ottawa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ottawa

København (CPH) til Lufthavn: Montreal P Trudeau Intl (YUL)

Fly til Ottawa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Montreal P Trudeau Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.258 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OTTAWA FRA KØBENHAVNnovember21% billigereAt flyve fra København til Ottawa ​​koster i gennemsnit blot 4.477 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OTTAWA FRA KØBENHAVNjuli23% dyrereDet koster cirka 6.958 kr. at flyve til Ottawa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OTTAWA FRA KØBENHAVNjuli476% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ottawa fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ottawa?

Flyrejser til Ottawa (YOW) fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup tager tid. Den gennemsnitlige tur med rutefly tager mellem 16 og 25 timer og har typisk to til tre mellemlandinger. Fra Billund Lufthavn (BLL) vil du normalt have en ekstra mellemlanding, og det samme gælder flyrejser fra Aalborg (AAL) og Aarhus (AAR). Turens varighed afhænger meget af mellemlandingers længde, hvorfor det kan være en oplagt mulighed for at tage en overnatning i Frankfurt eller Montreal, hvor der oftest er mellemlandinger. Hos momondo er det muligt at finde mange afgange samt planlægge en rejse med overnatninger og stop.

Desværre er der ingen direkte flyvninger til Ottawa fra danske lufthavne. Flyrejser til Ottowa har normalt to mellemlandinger; den første i en europæisk lufthavn som Frankfurt Intl. (FRA) og den sidste i Montreal P Trudeau Intl. (YUL). Det er desværre heller ikke muligt at finde flyrejser til Ottawa fra Sverige eller Tyskland uden mellemlandinger.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Ottawa, lå på 495 kr./pr. person fra Paris, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ottawa. Hvis du vil finde de billigste priser til Ottawa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke vil rejse til Ottawa i november, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.924 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Ottawa er 35 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.672 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Ottawa er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 5.187 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Ottawa for omkring 6.413 kr..

Når du flyver til Ottawa fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 5.493 kr. for fly med afgang om formiddagen. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Ottawa, så priserne er ofte dyrere på omkring 7.322 kr. pr. billet.

Lufthavn: Mont Tremblant Intl, Lufthavn: Kingston eller Lufthavn: Montreal P Trudeau Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Ottawa.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Ottawa Intl for 7.982 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Ottawa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ottawa fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
22t. 47min.
YOWOttawa Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Ottawa

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ottawa, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
22t. 47min.
YOWOttawa Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Ottawa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ottawa

Hvilke flyselskaber flyver til Ottawa?

På rejser til Ottawa fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Air Canada, Lufthansa, KLM eller Scandinavian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Scandinavian Airlines-fly til Ottawa

Scandinavian Airlines flyver til Ottawa ca. 7 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Scandinavian Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 5.866 kr. fra København Kastrup til Ottawa. Scandinavian Airlines er blevet bedømt med 7,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Ottawa

Neden for finder du alle lufthavne i Ottawa samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Ottawa fra lufthavnen?

Efter den lange tur fra Danmark til Ottawa er det rart at kunne sætte sig direkte ind i en bil og komme nemt og smidigt til dit overnatningssted. Flere store hoteller tilbyder lufthavnsbusser, men dette skal dog bookes direkte med hotellet inden ankomst. Hvis du vil rejse med det offentlige, kan du foran ankomsthallen tage bus 97 hele døgnet. Den kører direkte til det centrale Ottawa. Du køber billetter til bussen ved 'Transportation Desk' i ankomsthallen. Du kan også praje en taxa foran ankomsthallen på Level 1 eller afgangshallen Level 3. Hvis du rejser med en gruppe eller ankommer med ekstra bagage, er det smart at booke din transport på forhånd. Der er ikke altid plads i de almindelige taxaer, så det er smart at have styr på transporten i god tid, hvis du har stor eller meget bagage med dig.


Populære fly til Ottawa

Find dine flybilletter til Ottawa blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ottawa
Hurtigste flyvetid22t. 47min.
Laveste pris8.688 kr.

Visumkrav for Ottawa

Det er muligt at rejse visumfrit i Canada i seks sammenhængende måneder. Dog kan immigrationsmyndighederne vælge at afkorte opholdet ved ankomst. Selvom du ikke skal ansøge om visum, skal du søge om indrejsetilladelse (eTA). Dette gør sig også gældende, hvis du kun er i transit. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold og gerne i seks måneder efter endt ophold. Har du et forlænget pas, er dette godkendt til både ind- og udrejse. Det samme gør sig gældende ved nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ottawa


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ottawa

Både besøgende og lokale nyder godt af den smukke udsigt langs The Rideau Canal midt i byen. Kanalen forbinder byen med Ottawa River og Lake Ontario. I de varmere måneder vil du opleve mange, der løber og cykler langs kanalen eller nyder et par timer på paddleboard. Om vinteren, når vandet fryser til, er det muligt at stå på skøjter. Ottawas Parliament Hill er et stort kompleks af bygninger, der huser Canadas lovgivende forsamling. Disse store bygninger er placeret på kanten af Ottawa River i hjertet af byen. Hvis du nyder kunst og kultur, må du ikke snyde dig selv for et besøg til National Gallery of Canada. Museet huser nogle af Canadas mest berømte kunstsamlinger samt et stort udvalg af kunstværker fra amerikanske og europæiske kunstnere. Intet besøg til Ottawa er fuldendt uden et besøg til Notre Dame Cathedral Basilica, der er beliggende i Lower Town. Kirken tilbyder guidede ture mellem maj og oktober. Familiens yngste vil elske Canada Aviation and Space Museum, der er placeret tæt ved Ottawa Rockcliffe Lufthavn. Museet er hjemsted for et bredt udvalg af militære køretøjer og fly samt flere interaktive udstillinger.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Ottawa på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Ottawa, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Ottawa med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Ottawa ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ottawa lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ottawa og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Ottawa

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Ottawa

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.