Find billige flybilletter til Faro

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Faro (FAO)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Faro. De nuværende restriktioner til Faro er baseret på Portugal rejserestriktioner.

Se nuværende Portugal rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Faro

Find de billigste fly til disse Faro-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Faro

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Faro

København (CPH) til Faro (FAO)

Fly til Faro ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Faro, hvor den gennemsnitlige pris er 1.585 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjanuar28% billigereAt flyve fra København til Faro ​​koster i gennemsnit blot 1.139 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjuli40% dyrereDet koster cirka 2.223 kr. at flyve til Faro ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjuli423% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Faro fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Faro?

Højsæsonen i den portugisiske by Faro ligger i sommermånederne fra juni til slut september. I denne periode ligger temperaturen mellem 20-30 grader, og de omkringliggende strande fyldes med besøgende fra hele verden.

I august og september er der også ekstra liv i Faro bl.a. takket være Gastronomifestivalen Festa da Ria Formosa, der fejrer alt godt fra havet i begyndelsen af august. I den første uge i august kan du også beundre de lokale der danser folkedans hele fem dage i træk. Hvis du har en sød tand, så kan det være, at Feira dos Doces, som er den søde festival, fanger din interesse. Her kan du smage på søde sager, tørrede frugter og lokale drinks.

I vintermånederne ligger temperaturen på omtrent 15 grader, og for dig som vil udforske byens historiske seværdigheder er dette et glimrende tidspunkt at rejse hertil.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Faro?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Faro fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.139 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Faro i januar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.164 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Faro?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Faro fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Faro for omkring 1.585 kr., når du søger 60 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 751 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Faro på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Faro fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.400 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.682 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Faro?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Faro normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Faro om formiddagen helt ned til 1.413 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.716 kr. i gennemsnit. Fly til Faro fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Faro?

På nuværende tidspunkt inkluderer Portugal rejserestriktioner rejser til Faro. Indrejserestriktioner

Portugal har genåbnet sine grænser for rejsende, der ankommer fra EU, Schengen-området, Australien, Kina (inklusive Hong Kong og Macao), Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejser fra Storbritannien og Brasilien til Portugal er suspenderet. Bortset fra ret til indrejse for nationale borgere og deres familier og indehavere af opholdstilladelser i Portugal. Rejsende fra andre områder end de ovenfor anførte må kun rejse ind i eller gennem Portugal, hvis de har en "væsentlig" grund som f.eks. erhvervsmæssig, studiemæssig, familiemæssig sammenføring, sundhed eller humanitære årsager. Forretningsrejsende skal være forberedt på at beskrive årsagen til forretningsrejsen og kan blive bedt om at fremlægge dokumentation. Studerende skal have det relevante visum og/eller være rede til at forelægge bevis for optagelse ved en portugisisk uddannelsesinstitution. Tredjelandsstatsborgere med opholdstilladelser eller visa til fastboende udlænding udstedt af EU-medlemsstater kan rejse gennem Portugal for at vende tilbage til deres opholdsland.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Børn under 2 år er undtaget fra kravene til COVID-19-test. Rejsende skal udfylde og præsentere et elektronisk passager-lokaliseringskort ved boarding. Rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien skal være en portugisisk statsborger eller en statsborger, der er lovligt bosiddende i Portugal og er forpligtet til at fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Rejsende uden gyldig lægeerklæring med negativt PCR-testresultat testes i lufthavnen. Rejsende, der ankommer til Madeira og Porto Santo, skal udfylde og indsende en epidemiologisk undersøgelse 12-48 timer før afgang. Dette genererer en QR-kode, som skal præsenteres ved ankomsten. Ved ankomsten skal rejsende fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Flere oplysninger findes her. Rejsende, der ankommer til Azorerne, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Mere information er tilgængelig her. Fra 9. december har rejsende brug for en negativ COVID-19 test for rejser fra São Miguel og Terceira til nogen af ​​de andre øer i øhavet.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Estland, Irland, Litauen, Letland, er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Forebyggende isolering gælder ikke passagerer på nødvendige rejser, og hvis ophold på nationalt territorium, certificeret med returbillet, ikke overstiger 48 timer. Rejsende, der er statsborgere eller bosiddende i Portugal, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Rejsende, der ankommer til Madeira og Azorerne uden en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, og som er udstedt inden for 72 timer før afgang, underkastes COVID-19-test og karantæne, indtil de har modtaget testresultaterne. Beboere på Madeira og Azorerne, der vender tilbage til regionen, skal tage endnu en COVID-19-test 5-7 dage fra den dato, hvor de første gang blev testet. De skal isolere sig derhjemme, indtil de kender resultatet af den anden test.

Hvis du planlægger rejser til Faro nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Faro

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Faro fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
27. mar.
02:50København Kastrup
5t. 45min.
1 stop
08:35Faro
7. apr.
11:10Faro
6t. 20min.
1 stop
17:30København Kastrup
Lufthansa
20. mar.
02:50København Kastrup
5t. 45min.
1 stop
08:35Faro
31. mar.
11:10Faro
6t. 20min.
1 stop
17:30København Kastrup
Lufthansa
27. mar.
02:50København Kastrup
7t. 15min.
2 stop
10:05Faro
7. apr.
11:10Faro
6t. 20min.
1 stop
17:30København Kastrup
1.084 kr.
Find lignende
Lufthansa
21. apr.
03:05København Kastrup
8t. 10min.
1 stop
11:15Faro
11. maj
11:10Faro
6t. 20min.
1 stop
17:30København Kastrup
1.121 kr.
Find lignende
Lufthansa
5. apr.
02:40København Kastrup
8t. 35min.
1 stop
11:15Faro
19. apr.
11:10Faro
6t. 20min.
1 stop
17:30København Kastrup
Lufthansa
5. apr.
02:40København Kastrup
8t. 35min.
1 stop
11:15Faro
18. apr.
09:20Faro
8t. 10min.
1 stop
17:30København Kastrup
1.108 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Faro

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Faro, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
29. mar.
10:05København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
20:15Faro
Ryanair
5. apr.
10:05København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
20:15Faro
Ryanair
17. maj
06:15Billund
10t. 20min.
1 stop
16:35Faro

Hvilke flyselskaber flyver til Faro?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Faro

Omtrent 15 forskellige flyselskaber tilbyder flyrejser til Faro året rundt. Det er typisk Ryanair, Hahn Air og easyJet der har de skarpeste priser på flybilletterne, men SAS og Norwegian er altid blandt de populære udbydere. Primera air tilbyder også direkte fly til Faro i højsæsonen fra både Billund og København. Rejsetiden ligger på omtrent fire timer.


Lufthavne tæt på Faro

Herunder finder du alle lufthavne i Faro samt afstand til centrum

Når du flyver til Faro lander du i Faro Lufthavn – også kendt som Algarve Lufthavn, der ligger ca. 4 km fra centrum af byen. Når du skal fra lufthavnen ind til centrum kan du tage med bussen “Circuit 16” – den er kendt som pink rute og går lige ude foran lufthaven. Turen tager kun små 20 minutter og de kører fra 5.20 om morgenen til midnat.


Populære fly til Faro

Find dine flybilletter til Faro blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Faro
Korteste rejsetid
5t. 45min.
Laveste pris
801 kr.
Fly fra Billund til Faro
Korteste rejsetid
5t. 50min.
Laveste pris
1.601 kr.
Fly fra Aarhus til Faro
Korteste rejsetid
19t. 25min.
Laveste pris
3.178 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Faro?

I Faro kan du nemt komme rundt mellem seværdighederne til fods, men skal du længere eller trænger bentøjet til en pause er der gode muligheder for at benytte offentlig transport.

Togstationen ligger kun 500 m fra den gamle by, og her går der hurtigtoge til f.eks. Lissabon og Algarve. Turen tager tre timer og koster ca. 200 kr. (22,20 EUR). En anden glimrende måde at opleve Faro og det sydlige Portugal på, er ved at leje en bil. Du kan naturligvis også benytte taxaer for at komme rundt i byen og nærområderne. Startgebyret i taxaerne er på omkring 22 kr., og kilometerprisen er kun 5 kr.


Kan man rejse til Faro uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i Faro i op til 90 dage. Du skal dog medbringe pas som er gyldigt under hele opholdet.


Tips og gode råd til Faro

Hvordan får man den billigste flybillet til Faro?

Det billigste tidspunkt at rejse til Faro på, er i januar hvor det er lavsæson og i august måned hvor højsæsonen er med til at skabe priskonkurrence. I følge vores statistik får du de billigste flybilletter på ruten København-Faro ved at bestille dem ca. 25 dage før afrejse, hvorimod det er ca. 60 dage før afrejse for ruten Billund-Faro (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København/Billund – Faro, marts 2018).

Hvad skal man se i Faro?

Faros katedral er en af de største seværdigheder i byen og er meget mere end “blot” en katedral. Katedralen blev i sin tid bygget oven på en moske, som igen blev opført oven på en romersk bygning – altså lidt af en historisk guldgrube. Du kan også aflægge Nossa Senhora de Carmo et besøg – det er byens gyldne kirke med en særdeles smuk guldbelægning. Overvej at planlægge en hyggelig dagstur til landsbyen Estoi der kun ligger 10 km fra Faro, her er hovedattraktionen det lyserøde palads Visconde de Estoi.

Aktiviteter for børn

I Zoomarine i Albufeira har i som familie mulighed for at komme helt tæt spændende dyr som søløver og delfiner. Er familiens yngste vilde vandhunde er det også oplagt at bruge en dag i vandlandet Aqualand, der ligger i Algarve. Begge forlystelser ligger omkring 40-50 km fra Faro.

Skal man købe rejseforsikring?

Det europæiske blå sygesikringsbevis dækker dig i tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst, men det anbefales altid at tilkøbe en privat rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, det er sikkert at drikke vand fra hanen i Portugal, men det kan være, at smagen ikke er ligesom hjemme i Danmark. Derfor er der flere, som vælger at købe vand i supermarkederne.

Giver man drikkepenge i Faro?

Traditionelt set forventes drikkepenge ikke i Portugal, men det er blevet mere normalt i turistområder, såsom Algarve og Faro. Det anbefales at give mellem 5 og 10% i drikkepenge, hvis du har fået en god betjening.

Hvor er der gode shoppingområder?

Det største shoppingområde i Faro ligger omkring Jardim Manuel Bivar, hvor du har mulighed for at gå rundt og se på tøj og sko i et hyggeligt bilfrit område. Du kan også slendre ned ad gågaden Rua de San Antonio i den gamle bydel, hvor du finder high streetbutikker såsom Mango og Zara.Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class