Find billige fly til Faro fra 395 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Faro

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Faro

Bedste pris på enkeltbillet

395 kr.

Bedste pris på returbillet

443 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 50min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Faro fra Danmark i de seneste 72 timer er 395 kr. (København Kastrup til Faro).
Den bedste pris på en returbillet til Faro fra Danmark i de seneste 72 timer er 443 kr. (København Kastrup til Faro).
Det hurtigste fly til Faro fra Danmark tager 3t. 50min. (København Kastrup til Faro).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Faro, herunder KLM, TAP AIR PORTUGAL og Norwegian.

Indsigter og trends for flyrejser til Faro

Få indsigter om din flyrejse til Faro, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Faro?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Faro på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 981 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Faro i november, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.049 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Faro?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Faro på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Faro er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.212 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Faro på en søndag på 2.458 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Faro?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Faro, hvor du kan finde priser helt ned til 1.068 kr.. Hvis du flyver fra Faro om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Faro koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.755 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Faro?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Faro (Faro), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 3t. 50min. og 10t. 35min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Faro?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Faro fra Danmark, når du booker 36 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Faro for omkring 1.563 kr., når du søger 36 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Faro

Find de billigste fly til disse Faro-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Faro

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Faro

Aarhus (AAR) til Faro (FAO)

Fly til Faro ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Faro, hvor den gennemsnitlige pris er 741 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNnovember38% billigereAt flyve fra København til Faro ​​koster i gennemsnit blot 981 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjuli62% dyrereDet koster cirka 2.540 kr. at flyve til Faro ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjuli355% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Faro fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Faro

Højsæsonen i den portugisiske by Faro ligger i sommermånederne fra juni til slut september. I denne periode ligger temperaturen mellem 20-30 grader, og de omkringliggende strande fyldes med besøgende fra hele verden.

I august og september er der også ekstra liv i Faro bl.a. takket være Gastronomifestivalen Festa da Ria Formosa, der fejrer alt godt fra havet i begyndelsen af august. I den første uge i august kan du også beundre de lokale der danser folkedans hele fem dage i træk. Hvis du har en sød tand, så kan det være, at Feira dos Doces, som er den søde festival, fanger din interesse. Her kan du smage på søde sager, tørrede frugter og lokale drinks.

I vintermånederne ligger temperaturen på omtrent 15 grader, og for dig som vil udforske byens historiske seværdigheder er dette et glimrende tidspunkt at rejse hertil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Faro Lufthavn?

Priser for fly til Faro Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Faro Lufthavn?

Fra november 2023 er der 13 udbydere at vælge mellem for fly til Faro Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Faro Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Faro Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Faro Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Faro Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Faro Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Faro

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Faro fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
6. jan.
CPH06:15København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
FAO20:20Faro
13. jan.
FAO13:30Faro
3t. 50min.
CPH18:20København Kastrup
Ryanair
29. jan.
CPH11:35København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
FAO22:50Faro
5. feb.
FAO15:30Faro
3t. 50min.
CPH20:20København Kastrup
Ryanair
5. jan.
CPH06:05København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
FAO11:45Faro
12. jan.
FAO06:30Faro
26t. 20min.
1 stop
CPH09:50København Kastrup
Ryanair
11. jan.
CPH22:20København Kastrup
15t. 20min.
1 stop
FAO12:40Faro
18. jan.
FAO09:55Faro
11t. 00min.
1 stop
CPH21:55København Kastrup
Ryanair
6. jan.
CPH06:15København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
FAO20:20Faro
13. jan.
FAO06:50Faro
8t. 05min.
1 stop
CPH15:55København Kastrup
Flere flyselskaber
5. jan.
CPH06:05København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
FAO11:45Faro
12. jan.
FAO16:15Faro
13t. 55min.
2 stop
CPH07:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Faro

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Faro, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Norwegian
6. jan.
CPH07:00København Kastrup
3t. 50min.
FAO09:50Faro
Ryanair
6. jan.
CPH13:05København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
FAO19:45Faro
Ryanair
1. mar.
CPH06:35København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
FAO12:40Faro

Hvordan rejser jeg rundt i Faro

I Faro kan du nemt komme rundt mellem seværdighederne til fods, men skal du længere eller trænger bentøjet til en pause er der gode muligheder for at benytte offentlig transport.

Togstationen ligger kun 500 m fra den gamle by, og her går der hurtigtoge til f.eks. Lissabon og Algarve. Turen tager tre timer og koster ca. 200 kr. (22,20 EUR). En anden glimrende måde at opleve Faro og det sydlige Portugal på, er ved at leje en bil. Du kan naturligvis også benytte taxaer for at komme rundt i byen og nærområderne. Startgebyret i taxaerne er på omkring 22 kr., og kilometerprisen er kun 5 kr.


Visumkrav for Faro

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i Faro i op til 90 dage. Du skal dog medbringe pas som er gyldigt under hele opholdet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Faro

Hvordan får man den billigste flybillet til Faro?

Det billigste tidspunkt at rejse til Faro på, er i januar hvor det er lavsæson og i august måned hvor højsæsonen er med til at skabe priskonkurrence. I følge vores statistik får du de billigste flybilletter på ruten København-Faro ved at bestille dem ca. 25 dage før afrejse, hvorimod det er ca. 60 dage før afrejse for ruten Billund-Faro (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København/Billund – Faro, marts 2018).

Hvad skal man se i Faro?

Faros katedral er en af de største seværdigheder i byen og er meget mere end “blot” en katedral. Katedralen blev i sin tid bygget oven på en moske, som igen blev opført oven på en romersk bygning – altså lidt af en historisk guldgrube. Du kan også aflægge Nossa Senhora de Carmo et besøg – det er byens gyldne kirke med en særdeles smuk guldbelægning. Overvej at planlægge en hyggelig dagstur til landsbyen Estoi der kun ligger 10 km fra Faro, her er hovedattraktionen det lyserøde palads Visconde de Estoi.

Skal man købe rejseforsikring?

Det europæiske blå sygesikringsbevis dækker dig i tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst, men det anbefales altid at tilkøbe en privat rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, det er sikkert at drikke vand fra hanen i Portugal, men det kan være, at smagen ikke er ligesom hjemme i Danmark. Derfor er der flere, som vælger at købe vand i supermarkederne.

Giver man drikkepenge i Faro?

Traditionelt set forventes drikkepenge ikke i Portugal, men det er blevet mere normalt i turistområder, såsom Algarve og Faro. Det anbefales at give mellem 5 og 10% i drikkepenge, hvis du har fået en god betjening.

Hvor er der gode shoppingområder?

Det største shoppingområde i Faro ligger omkring Jardim Manuel Bivar, hvor du har mulighed for at gå rundt og se på tøj og sko i et hyggeligt bilfrit område. Du kan også slendre ned ad gågaden Rua de San Antonio i den gamle bydel, hvor du finder high streetbutikker såsom Mango og Zara.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Faro?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Faro på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Faro, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Faro med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Faro på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Faro?

Når du har udført en søgning efter fly til Faro, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Faro lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Faro lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Faro og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Faro på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.