Find billige flybilletter til Faro

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Faro.
Se nuværende rejserestriktioner for Portugal

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Faro

Find de billigste fly til disse Faro-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Faro

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Faro

København (CPH) til Faro (FAO)

Fly til Faro ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Faro, hvor den gennemsnitlige pris er 1.645 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjanuar28% billigereAt flyve fra København til Faro ​​koster i gennemsnit blot 1.182 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjuli40% dyrereDet koster cirka 2.307 kr. at flyve til Faro ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjuli423% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Faro fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Faro?

Højsæsonen i den portugisiske by Faro ligger i sommermånederne fra juni til slut september. I denne periode ligger temperaturen mellem 20-30 grader, og de omkringliggende strande fyldes med besøgende fra hele verden.

I august og september er der også ekstra liv i Faro bl.a. takket være Gastronomifestivalen Festa da Ria Formosa, der fejrer alt godt fra havet i begyndelsen af august. I den første uge i august kan du også beundre de lokale der danser folkedans hele fem dage i træk. Hvis du har en sød tand, så kan det være, at Feira dos Doces, som er den søde festival, fanger din interesse. Her kan du smage på søde sager, tørrede frugter og lokale drinks.

I vintermånederne ligger temperaturen på omtrent 15 grader, og for dig som vil udforske byens historiske seværdigheder er dette et glimrende tidspunkt at rejse hertil.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Faro?

  Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Faro på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.182 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Faro i januar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.208 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Faro?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Faro fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Faro for omkring 1.645 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Faro udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Faro for 460 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Faro på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Faro er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.454 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Faro på en søndag på 1.745 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Faro?

  Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Faro, hvor du kan finde priser helt ned til 1.448 kr.. Hvis du flyver fra Faro om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Faro koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.759 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.


Kan jeg flyve til Faro fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Faro

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Faro.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 24 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Faro.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Faro.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Faro?

Hjemrejse til Danmark fra Faro

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Faro skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Faro er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Faro nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Faro

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Faro fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
27. nov.
CPH05:20København Kastrup
9t. 10min.
1 stop
FAO14:30Faro
5. dec.
FAO14:45Faro
11t. 45min.
1 stop
CPH02:30København Kastrup
Ryanair
13. nov.
CPH17:45København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
FAO06:00Faro
20. nov.
FAO07:05Faro
9t. 15min.
1 stop
CPH16:20København Kastrup
Ryanair
13. nov.
CPH17:45København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
FAO06:00Faro
27. nov.
FAO07:05Faro
9t. 15min.
1 stop
CPH16:20København Kastrup
Ryanair
13. nov.
CPH17:45København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
FAO06:00Faro
27. nov.
FAO07:05Faro
9t. 15min.
1 stop
CPH16:20København Kastrup
Ryanair
25. nov.
CPH17:45København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
FAO06:45Faro
28. nov.
FAO14:45Faro
11t. 45min.
1 stop
CPH02:30København Kastrup
Ryanair
8. nov.
CPH08:50København Kastrup
7t. 20min.
1 stop
FAO16:10Faro
15. nov.
FAO15:40Faro
24t. 40min.
2 stop
CPH16:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Faro

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Faro, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Norwegian
13. nov.
CPH01:00København Kastrup
3t. 50min.
FAO04:50Faro
Ryanair
1. nov.
CPH09:50København Kastrup
7t. 20min.
1 stop
FAO17:10Faro
Ryanair
1. nov.
CPH09:50København Kastrup
7t. 20min.
1 stop
FAO17:10Faro

Hvilke flyselskaber flyver til Faro?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Faro
 • Hvilke flyselskaber flyver til Faro?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Faro fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er SAS, Norwegian Air International, Ryanair og KLM. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Faro, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Faro

Neden for finder du alle lufthavne i Faro samt deres afstand til centrum

Når du flyver til Faro lander du i Faro Lufthavn – også kendt som Algarve Lufthavn, der ligger ca. 4 km fra centrum af byen. Når du skal fra lufthavnen ind til centrum kan du tage med bussen “Circuit 16” – den er kendt som pink rute og går lige ude foran lufthaven. Turen tager kun små 20 minutter og de kører fra 5.20 om morgenen til midnat.


Populære fly til Faro

Find dine flybilletter til Faro blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Faro
Hurtigste flyvetid12t. 20min.
Laveste pris498 kr.
Fly fra København til Faro
Hurtigste flyvetid3t. 50min.
Laveste pris607 kr.
Fly fra Aarhus til Faro
Hurtigste flyvetid11t. 40min.
Laveste pris4.211 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Faro

I Faro kan du nemt komme rundt mellem seværdighederne til fods, men skal du længere eller trænger bentøjet til en pause er der gode muligheder for at benytte offentlig transport.

Togstationen ligger kun 500 m fra den gamle by, og her går der hurtigtoge til f.eks. Lissabon og Algarve. Turen tager tre timer og koster ca. 200 kr. (22,20 EUR). En anden glimrende måde at opleve Faro og det sydlige Portugal på, er ved at leje en bil. Du kan naturligvis også benytte taxaer for at komme rundt i byen og nærområderne. Startgebyret i taxaerne er på omkring 22 kr., og kilometerprisen er kun 5 kr.


Visumkrav for Faro

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i Faro i op til 90 dage. Du skal dog medbringe pas som er gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Faro


De bedste oplevelser og seværdigheder i Faro

Hvordan får man den billigste flybillet til Faro?

Det billigste tidspunkt at rejse til Faro på, er i januar hvor det er lavsæson og i august måned hvor højsæsonen er med til at skabe priskonkurrence. I følge vores statistik får du de billigste flybilletter på ruten København-Faro ved at bestille dem ca. 25 dage før afrejse, hvorimod det er ca. 60 dage før afrejse for ruten Billund-Faro (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København/Billund – Faro, marts 2018).

Hvad skal man se i Faro?

Faros katedral er en af de største seværdigheder i byen og er meget mere end “blot” en katedral. Katedralen blev i sin tid bygget oven på en moske, som igen blev opført oven på en romersk bygning – altså lidt af en historisk guldgrube. Du kan også aflægge Nossa Senhora de Carmo et besøg – det er byens gyldne kirke med en særdeles smuk guldbelægning. Overvej at planlægge en hyggelig dagstur til landsbyen Estoi der kun ligger 10 km fra Faro, her er hovedattraktionen det lyserøde palads Visconde de Estoi.

Aktiviteter for børn

I Zoomarine i Albufeira har i som familie mulighed for at komme helt tæt spændende dyr som søløver og delfiner. Er familiens yngste vilde vandhunde er det også oplagt at bruge en dag i vandlandet Aqualand, der ligger i Algarve. Begge forlystelser ligger omkring 40-50 km fra Faro.

Skal man købe rejseforsikring?

Det europæiske blå sygesikringsbevis dækker dig i tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst, men det anbefales altid at tilkøbe en privat rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, det er sikkert at drikke vand fra hanen i Portugal, men det kan være, at smagen ikke er ligesom hjemme i Danmark. Derfor er der flere, som vælger at købe vand i supermarkederne.

Giver man drikkepenge i Faro?

Traditionelt set forventes drikkepenge ikke i Portugal, men det er blevet mere normalt i turistområder, såsom Algarve og Faro. Det anbefales at give mellem 5 og 10% i drikkepenge, hvis du har fået en god betjening.

Hvor er der gode shoppingområder?

Det største shoppingområde i Faro ligger omkring Jardim Manuel Bivar, hvor du har mulighed for at gå rundt og se på tøj og sko i et hyggeligt bilfrit område. Du kan også slendre ned ad gågaden Rua de San Antonio i den gamle bydel, hvor du finder high streetbutikker såsom Mango og Zara.


Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?