Find billige fly til Faro

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Faro

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Faro

Bedste pris på enkeltbillet

265 kr.

Bedste pris på returbillet

573 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 50min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Faro fra Danmark i de seneste 72 timer er 265 kr. (København Kastrup til Faro).
Den bedste pris på en returbillet til Faro fra Danmark i de seneste 72 timer er 573 kr. (København Kastrup til Faro).
Det hurtigste fly til Faro fra Danmark tager 3t. 50min. (København Kastrup til Faro).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Faro, herunder TAP AIR PORTUGAL, Norwegian og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Faro

Få indsigter om din flyrejse til Faro, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Faro?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Faro på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 752 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Faro i januar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.539 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Faro på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Faro er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 1.985 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Faro på en søndag på 2.296 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Faro?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Faro, hvor du kan finde priser helt ned til 1.969 kr.. Hvis du flyver fra Faro om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Faro koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.608 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Faro?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Faro (Faro), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 3t. 50min. og 5t. 50min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Faro?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Faro fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Faro for omkring 1.935 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Faro

Find de billigste fly til disse Faro-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Faro

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Faro

Aarhus (AAR) til Faro (FAO)

Fly til Faro ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Faro, hvor den gennemsnitlige pris er 1.772 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjanuar61% billigereAt flyve fra København til Faro ​​koster i gennemsnit blot 752 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjuli56% dyrereDet koster cirka 3.021 kr. at flyve til Faro ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FARO FRA KØBENHAVNjuli433% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Faro fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Faro

Højsæsonen i den portugisiske by Faro ligger i sommermånederne fra juni til slut september. I denne periode ligger temperaturen mellem 20-30 grader, og de omkringliggende strande fyldes med besøgende fra hele verden.

I august og september er der også ekstra liv i Faro bl.a. takket være Gastronomifestivalen Festa da Ria Formosa, der fejrer alt godt fra havet i begyndelsen af august. I den første uge i august kan du også beundre de lokale der danser folkedans hele fem dage i træk. Hvis du har en sød tand, så kan det være, at Feira dos Doces, som er den søde festival, fanger din interesse. Her kan du smage på søde sager, tørrede frugter og lokale drinks.

I vintermånederne ligger temperaturen på omtrent 15 grader, og for dig som vil udforske byens historiske seværdigheder er dette et glimrende tidspunkt at rejse hertil.


Gode tilbud på fly til Faro

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Faro fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Faro

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Faro

Hvilke flyselskaber flyver til Faro?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Faro

Hvilke flyselskaber flyver til Faro?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Faro fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Norwegian, Norwegian Air International, Ryanair og Scandinavian Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Faro, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Faro

KLM flyver omkring 4 fly til Faro om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Amsterdam Schiphol, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 1.239 kr. (Aalborg til Faro). Brugerne har bedømt KLM med 7,5/10 i over 175 anmeldelser på momondo.

TAP AIR PORTUGAL-fly til Faro

TAP AIR PORTUGAL (7,3/10, 252 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Faro med tilbud fra helt ned til 695 kr. retur fra Billund. Med 9 TAP AIR PORTUGAL-fly til Faro om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Faro

Neden for finder du alle lufthavne i Faro samt deres afstand til centrum

Når du flyver til Faro lander du i Faro Lufthavn – også kendt som Algarve Lufthavn, der ligger ca. 4 km fra centrum af byen. Når du skal fra lufthavnen ind til centrum kan du tage med bussen “Circuit 16” – den er kendt som pink rute og går lige ude foran lufthaven. Turen tager kun små 20 minutter og de kører fra 5.20 om morgenen til midnat.


Populære fly til Faro

Find dine flybilletter til Faro blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Faro
Hurtigste flyvetid3t. 50min.
Laveste pris573 kr.
Fly fra Billund til Faro
Hurtigste flyvetid5t. 50min.
Laveste pris465 kr.
Fly fra Aarhus til Faro
Hurtigste flyvetid7t. 40min.
Laveste pris573 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Faro

I Faro kan du nemt komme rundt mellem seværdighederne til fods, men skal du længere eller trænger bentøjet til en pause er der gode muligheder for at benytte offentlig transport.

Togstationen ligger kun 500 m fra den gamle by, og her går der hurtigtoge til f.eks. Lissabon og Algarve. Turen tager tre timer og koster ca. 200 kr. (22,20 EUR). En anden glimrende måde at opleve Faro og det sydlige Portugal på, er ved at leje en bil. Du kan naturligvis også benytte taxaer for at komme rundt i byen og nærområderne. Startgebyret i taxaerne er på omkring 22 kr., og kilometerprisen er kun 5 kr.


Visumkrav for Faro

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i Faro i op til 90 dage. Du skal dog medbringe pas som er gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Faro


De bedste oplevelser og seværdigheder i Faro

Det billigste tidspunkt at rejse til Faro på, er i januar hvor det er lavsæson og i august måned hvor højsæsonen er med til at skabe priskonkurrence. I følge vores statistik får du de billigste flybilletter på ruten København-Faro ved at bestille dem ca. 25 dage før afrejse, hvorimod det er ca. 60 dage før afrejse for ruten Billund-Faro (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København/Billund – Faro, marts 2018).

Faros katedral er en af de største seværdigheder i byen og er meget mere end “blot” en katedral. Katedralen blev i sin tid bygget oven på en moske, som igen blev opført oven på en romersk bygning – altså lidt af en historisk guldgrube. Du kan også aflægge Nossa Senhora de Carmo et besøg – det er byens gyldne kirke med en særdeles smuk guldbelægning. Overvej at planlægge en hyggelig dagstur til landsbyen Estoi der kun ligger 10 km fra Faro, her er hovedattraktionen det lyserøde palads Visconde de Estoi.

Det europæiske blå sygesikringsbevis dækker dig i tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst, men det anbefales altid at tilkøbe en privat rejseforsikring.

Ja, det er sikkert at drikke vand fra hanen i Portugal, men det kan være, at smagen ikke er ligesom hjemme i Danmark. Derfor er der flere, som vælger at købe vand i supermarkederne.

Traditionelt set forventes drikkepenge ikke i Portugal, men det er blevet mere normalt i turistområder, såsom Algarve og Faro. Det anbefales at give mellem 5 og 10% i drikkepenge, hvis du har fået en god betjening.

Det største shoppingområde i Faro ligger omkring Jardim Manuel Bivar, hvor du har mulighed for at gå rundt og se på tøj og sko i et hyggeligt bilfrit område. Du kan også slendre ned ad gågaden Rua de San Antonio i den gamle bydel, hvor du finder high streetbutikker såsom Mango og Zara.


Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Faro på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Faro, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Faro på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Faro, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Faro lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Faro og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.