Find billige fly til Constanța

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Constanța

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Constanța

Bedste pris på returbillet

5.924 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 50min.
Den bedste pris på en returbillet til Constanța fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.924 kr. (København Kastrup til Constanța Mihail Kogalniceanu).
Det hurtigste fly til Constanța fra Danmark tager 7t. 50min. (København Kastrup til Constanța Mihail Kogalniceanu).

Indsigter og trends for flyrejser til Constanța

Få indsigter om din flyrejse til Constanța, så du kan lave den bedste rejseplan

Se priser fra:

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Constanța?

Når du flyver til Constanța fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.082 kr. for fly med afgang om aftenen. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.626 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Constanța?

Det tager i gennemsnit 9t. 15min. at flyve fra Danmark til Constanța, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Constanța Mihail Kogalniceanu (den mest populære lufthavn i Constanța). Hvis du flyver fra Billund til Constanța Mihail Kogalniceanu, tager det omkring 22t. 35min..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Constanța

At komme til Constanța Mihail Kogalniceanu (CND) i Tyrkiet er nemt og hurtigt. Flyrejser til Constanta fra Københavns Lufthavn (CPH) tager i omegnen af seks timer, afhængigt af mellemlandinger og deres varighed. Den gennemsnitlige tur har en enkelt mellemlanding – normalvist er i Istanbul (IST). Hvis du flyver fra Billund Lufthavn (BLL) til Constanta, skal du medregne en ekstra mellemlanding i typisk København, Amsterdam eller Frankfurt. Det samme gør sig gældende for flyvninger til Constanta fra Aalborg og Aarhus.

Desværre er der ingen direkte flyvninger til Constanta fra danske lufthavne. Du finder heller ingen direkte flyvninger til Constanta fra det nordlige Tyskland eller Malmö Lufthavn i Sverige. Turen vil altid have en mellemlanding i Tyrkiet, typisk i Istanbul, hvorefter du skifter til et indenrigsfly, der tager dig resten af turen. Med en flybillet til Constanta i hånden skal du normalvist med to fly, hvorfor du skal være opmærksom på, at du muligvis skal tjekke dig selv og/eller din bagage ind på ny. Dette er ikke altid tilfældet, men værd at være opmærksom på, når du vælger dit flytilbud til Constanta.


Gode tilbud på fly til Constanța

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Constanța fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Constanța

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Constanța

Hvilke flyselskaber flyver til Constanța?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Constanța

Hvilke flyselskaber flyver til Constanța?

På rejser til Constanța fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med dette populære flyselskab: Turkish Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med dette populære flyselskab.


Lufthavne i nærheden af Constanța

Neden for finder du alle lufthavne i Constanța samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Constanta fra lufthavnen?

De fleste store hoteller og resorts i Constanta tilbyder transport til og fra lufthavnen. Hvis du vil benytte dig af denne service, skal det bookes direkte med dit hotel inden ankomst. Det er også muligt at tage bussen fra Constanta til centrum. Busserne TransEvren holder lige foran ankomsthallen og har afgange mod byen en gang i timen på hverdage. Det er selvfølgeligt også muligt at praje en taxa foran lufthavnen, men ankommer du på skæve tidspunkter, er det smart at have booket din transport på forhånd. Det samme gør sig gældende, hvis du rejser med en stor gruppe eller ankommer med ekstra meget bagage. Har du lejet en bil, afhentes denne ved biludlejningsfirmaets skranke i lufthavnens ankomsthal eller foran ankomstterminalen efter aftale med den valgte udlejer.


Populære fly til Constanța

Find dine flybilletter til Constanța blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Constanța
Hurtigste flyvetid9t. 15min.
Laveste pris5.924 kr.
Fly fra Billund til Constanța
Hurtigste flyvetid22t. 35min.
Laveste pris4.006 kr.

Visumkrav for Constanța

Når du rejser til Constanta, kan du opholde dig visumfrit i 90 dage helt uden registrering i landet. Det er vigtigt, at dit pas er gyldigt i mere end tre måneder, efter din rejse er slut. Har du et forlænget pas, godkendes dette ved både ind- og udrejse. Det samme gælder det danske nødpas (provisorisk pas) og EU-nødpas. Hvis du rejser med børn, skal du undersøge eventuelle regionale regler vedrørende dokumentation under rejse med mindreårige, inden du tager afsted.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Constanța


De bedste oplevelser og seværdigheder i Constanța

Constanta er et hotspot for besøgende til det Sorte Hav. Byen er levende og ligger i nærhed til nogle af de lokales yndlingsresorts. Derfor vil du over sommerperioderne opleve en by fyldt med både lokale og udenlandske besøgende, hvilket giver Constanta en helt unik og summende stemning. Hvis du rejser med børn, er et besøg til The Aquarium et must. Akvariet huser mere end 100 forskellige arter fra havets alsidige flora og fauna. Oplev alt fra fiks, der lever i Donau-deltaets farvande, til iøjnefaldende eksotiske arter. Til historienørderne bør turen også gå forbi Museum of National History and Archeology. Dette museum udstiller Dobrogeas historie gennem skulpturer, smykker, gamle mønter og dokumenter. Det er et af de rigeste museer i landet, og deres udstillinger tiltrækker besøgende fra hele Rumænien. Efter en lang dag med sightseeing, eller når solen står højt på himlen, er det på tide at opleve Constantas berømte strande; selvom mange besøger byen for dens attraktioner og landemærker, så er strande som Modern, 3 Papuci og Tataia et hit hos både store og små.


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Constanța med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Constanța vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Constanța. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.