Find billige fly til Timisoara fra 1.684 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 8.12
fre. 15.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Timisoara

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Timisoara

Bedste pris på enkeltbillet

1.684 kr.

Bedste pris på returbillet

1.410 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 25min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Timisoara fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.684 kr. (København Kastrup til Timisoara).
Den bedste pris på en returbillet til Timisoara fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.410 kr. (Billund til Timisoara).
Det hurtigste fly til Timisoara fra Danmark tager 6t. 25min. (København Kastrup til Timisoara).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Timisoara, herunder Lufthansa og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Timisoara

Få indsigter om din flyrejse til Timisoara, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Timisoara?

Hvis du ikke vil rejse til Timisoara i november, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.246 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Timisoara på?

Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Timisoara fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 1.592 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en mandag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Timisoara på en mandag på 2.914 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Timisoara?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Timisoara på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Timisoara om morgenen helt ned til 1.883 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Timisoara på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.878 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Timisoara?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Timisoara afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Timisoara (den mest populære lufthavn i Timisoara), så tager det 4t. 40min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Timisoara, er den gennemsnitlige rejsetid 9t. 50min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Timisoara?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Timisoara fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.915 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Timisoara

Find de billigste fly til disse Timisoara-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Timisoara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Timisoara

København (CPH) til Timisoara (TSR)

Fly til Timisoara ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Timisoara, hvor den gennemsnitlige pris er 1.915 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TIMISOARA FRA KØBENHAVNnovember39% billigereAt flyve fra København til Timisoara ​​koster i gennemsnit blot 1.184 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TIMISOARA FRA KØBENHAVNjuli32% dyrereDet koster cirka 2.540 kr. at flyve til Timisoara ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TIMISOARA FRA KØBENHAVNjuli292% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Timisoara fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Timisoara

Hvor lang tid tager det at flyve til Timișoara?

Dine turs samlede varighed ved flyrejser til Timișoara i Rumænien vil svinge, og den primære faktor for dette bestemmes af, hvor i Danmark du påbegynder din rejse fra. Du vil nemlig finde flere flybilletter fra den danske hovedstad. Så det kan være, at du skal bruge lidt ekstra tid på at komme mod CPH Københavns Lufthavn. Her kan det muligvis være lettere at flyve fra AAL Aalborg Lufthavn, hvis du eksempelvis bor i det nordlige Jylland. Flyvetiden kan være op til over 16 timer.

Hvor kan du flyve direkte til Timișoara fra?

Her fra Danmark er det nødvendigt med minimum ét ophold på flyrejsen, inden du ankommer i TSR Timișoara Traian Vuia Internationale Lufthavn. Du kan påbegynde din rejse fra vores to største lufthavne, for fra BLL Billund Lufthavn og København kan du nemlig finde flere ruter. Du vil typisk opleve, at med flytilbud til Timișoara vil de nødvendige mellemlandinger finde sted i OTP Bucharest Henri Coandă International Airport, som er Rumæniens største lufthavn. Men du kan også ofte finde ruter, hvor du skal ind over lande som Tyskland, Schweiz, Østrig, Belgien eller Polen.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Timisoara?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Timisoara. Hvis du har planer om at flyve til Timisoara, kan du overveje at booke flyrejse til Oradea Lufthavn (151 km fra Timisoara centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Timisoara Lufthavn?

Priser for fly til Timisoara Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Timisoara Lufthavn?

Fradecember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Timisoara Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Timisoara Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Timisoara Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Timisoara Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Timisoara Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Timisoara

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Timisoara fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
17. dec.
BLL10:55Billund
12t. 10min.
2 stop
TSR00:05Timisoara
6. jan.
TSR05:40Timisoara
7t. 55min.
1 stop
BLL12:35Billund
1.410 kr.
Find lignende
Lufthansa
25. jan.
CPH13:25København Kastrup
9t. 40min.
1 stop
TSR00:05Timisoara
30. jan.
TSR05:30Timisoara
13t. 10min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup
1.451 kr.
Find lignende
Lufthansa
18. jan.
CPH06:50København Kastrup
9t. 00min.
1 stop
TSR16:50Timisoara
22. jan.
TSR05:30Timisoara
8t. 15min.
1 stop
CPH12:45København Kastrup
1.513 kr.
Find lignende
Lufthansa
17. dec.
BLL13:15Billund
9t. 50min.
1 stop
TSR00:05Timisoara
27. dec.
TSR05:30Timisoara
19t. 00min.
2 stop
BLL23:30Billund
1.547 kr.
Find lignende
Lufthansa
17. dec.
BLL06:30Billund
16t. 35min.
1 stop
TSR00:05Timisoara
6. jan.
TSR05:40Timisoara
7t. 55min.
1 stop
BLL12:35Billund
1.622 kr.
Find lignende
Lufthansa
17. dec.
BLL14:15Billund
8t. 50min.
2 stop
TSR00:05Timisoara
6. jan.
TSR05:40Timisoara
18t. 50min.
2 stop
BLL23:30Billund
1.677 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Timisoara

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Timisoara, så se nogle af vores tilbud herunder fra Austrian Airlines og Lufthansa
Lufthansa
20. dec.
CPH06:00København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
TSR17:15Timisoara
1.684 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
20. dec.
CPH09:50København Kastrup
6t. 25min.
2 stop
TSR17:15Timisoara
1.978 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. dec.
CPH19:50København Kastrup
26t. 50min.
3 stop
TSR23:40Timisoara
2.225 kr.
Find lignende

Visumkrav for Timisoara

Er der krav om pas og visum ved rejser til Timișoara?

Når du rejser til Timișoara, så skal du følge reglerne for pas og visum, som de gælder i Rumænien. Her skal du medbringe og være i stand til at vise pas, som er gyldigt hen over hele opholdets periode. Som dansk statsborger behøver du ikke visum, hvis din rejser ikke varer længere end 90 dage. Såfremt den gør, skal du registrere dig hos de lokale myndigheder. Nødpas, både danske og EU-nødpas, samt forlængede pas vil blive godkendt, men følg alligevel op på gyldigheden af dit nuværende forud for rejsen.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Timisoara

Hvad kan du opleve og se i Timișoara?

Timișoara er en umådelig hyggelig by. Indtrykkene fra gadebilledets rolige liv skal næsten udforskes på gåben. Det er særligt byens storslåede arkitektur, der gør en vandretur gennem byen speciel. Den bærer særligt præg af jugend- og barokstilen, hvilket gør den meget nem at beundre. Blandt det rolige gadeliv stifter du bekendtskab med et utal af kirker og katedraler, hvor det er værd at stikke hovedet ind og suge kunsthåndværket til dig. Byen er også udsmykket med monumenter, statuer og vartegn, der alle har noget at fortælle om landets og byens forhistorie. Denne kan også udforskes ved kulturcentre og museer som Timișoara Historical Center, hvor du kan få dybdegående beretninger om kulturhistorien, der knytter sig til området. Fra floden Bega kan du nyde et måltid mad ud til vandet fra flere gemte zoner, hvis du medbringer en sandwich og kaffe. Og du kan desuden finde flere populære restauranter med borde helt ud til floden. Er du glad for shopping, så skal du søge mod Iulius Storcenter, og så bør du fejre de gode indkøb med lidt hvile til benene i rosenparken Parcul Rozelor. Du kan også finde flere guidede ture, hvis startskud finder sted i Timișoara. Her kan du bruge byen som base, hvorfra du hen over udvalgte dage kan drage mod naturområder omringet af kløfter, springvand og bjerge. Rumænien giver nemlig plads til adskillige gyldne og skjulte skatte såsom søen Lacul Ochiul Beiului.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Timisoara?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Timisoara. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Timisoara med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Timisoara, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Timisoara?

Når alle potentielle fly til Timisoara vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Timisoara lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Timisoara er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Timisoara på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.