Find billige fly til Timisoara

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Timisoara

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Timisoara

Bedste pris på enkeltbillet

445 kr.

Bedste pris på returbillet

581 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 50min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Timisoara fra Danmark i de seneste 72 timer er 445 kr. (Billund til Timisoara).
Den bedste pris på en returbillet til Timisoara fra Danmark i de seneste 72 timer er 581 kr. (København Kastrup til Timisoara).
Det hurtigste fly til Timisoara fra Danmark tager 4t. 50min. (København Kastrup til Timisoara).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Timisoara, herunder Lufthansa, KLM og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Timisoara

Få indsigter om din flyrejse til Timisoara, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Timisoara?

Hvis du ikke vil rejse til Timisoara i januar, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.385 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Timisoara?

Brugere, der booker rejser til Timisoara fra London, har fundet fly, der er 94% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Timisoara. Hvis du vil finde den billigste pris til Timisoara fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Timisoara på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Timisoara fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.547 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Timisoara på en søndag på 2.830 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Timisoara?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Timisoara på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Timisoara om aftenen helt ned til 1.056 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Timisoara på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.372 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Timisoara?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Timisoara afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Timisoara (den mest populære lufthavn i Timisoara), så tager det 19t. 50min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Timisoara, er den gennemsnitlige rejsetid 25t. 50min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Timisoara?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Timisoara fra Danmark er 43 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.890 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Timisoara

Find de billigste fly til disse Timisoara-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Timisoara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Timisoara

København (CPH) til Timisoara (TSR)

Fly til Timisoara ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Timisoara, hvor den gennemsnitlige pris er 1.890 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TIMISOARA FRA KØBENHAVNjanuar35% billigereAt flyve fra København til Timisoara ​​koster i gennemsnit blot 1.227 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TIMISOARA FRA KØBENHAVNjuli54% dyrereDet koster cirka 2.914 kr. at flyve til Timisoara ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TIMISOARA FRA KØBENHAVNaugust341% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Timisoara fra København i august end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Timisoara

Dine turs samlede varighed ved flyrejser til Timișoara i Rumænien vil svinge, og den primære faktor for dette bestemmes af, hvor i Danmark du påbegynder din rejse fra. Du vil nemlig finde flere flybilletter fra den danske hovedstad. Så det kan være, at du skal bruge lidt ekstra tid på at komme mod CPH Københavns Lufthavn. Her kan det muligvis være lettere at flyve fra AAL Aalborg Lufthavn, hvis du eksempelvis bor i det nordlige Jylland. Flyvetiden kan være op til over 16 timer.

Her fra Danmark er det nødvendigt med minimum ét ophold på flyrejsen, inden du ankommer i TSR Timișoara Traian Vuia Internationale Lufthavn. Du kan påbegynde din rejse fra vores to største lufthavne, for fra BLL Billund Lufthavn og København kan du nemlig finde flere ruter. Du vil typisk opleve, at med flytilbud til Timișoara vil de nødvendige mellemlandinger finde sted i OTP Bucharest Henri Coandă International Airport, som er Rumæniens største lufthavn. Men du kan også ofte finde ruter, hvor du skal ind over lande som Tyskland, Schweiz, Østrig, Belgien eller Polen.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Timisoara. Hvis du har planer om at flyve til Timisoara, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Oradea (151 km fra Timisoara centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Oradea for 1.391 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Timisoara

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Timisoara fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Timisoara

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Timisoara

Hvilke flyselskaber flyver til Timisoara?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Timisoara

Hvilke flyselskaber flyver til Timisoara?

På rejser til Timisoara fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Lufthansa, Wizz Air, Ryanair eller KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Lufthansa-fly til Timisoara

11 Lufthansa-fly flyver til Timisoara i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra München til Timisoara, der er den mest populære rute, som Lufthansa har til Timisoara. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Lufthansa-fly til Timisoara, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.120 kr. og afgik fra Billund. Lufthansa er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,1/10 af 445 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Timisoara

Neden for finder du alle lufthavne i Timisoara samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til bymidten fra Timișoara Traian Vuia International Airport?

Du har flere valgmuligheder, når du skal finde en løsning, der fører mod centrum, efter ankomst i lufthavnen. Du vil fra lufthavnens udgang opleve, at det er muligt at hoppe på busser med jævne mellemrum. Særligt buslinje E4 er relevant, hvis du skal direkte mod centrum. Det er en ekspresbus, som du kan give et ganske beskedent beløb for at hoppe på. Lufthavnen ligger nemlig en smule ude for byen. Klarer du ikke køreturen via bus, så er det sågar også muligt at forudbestille og hoppe på en taxa uden for lufthavnen. Du kan finde flere af de store biludlejningsfirmaer gennem skiltningen i lufthavnen og apps som Uber.


Populære fly til Timisoara

Find dine flybilletter til Timisoara blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Timisoara
Hurtigste flyvetid25t. 50min.
Laveste pris1.895 kr.
Fly fra København til Timisoara
Hurtigste flyvetid19t. 50min.
Laveste pris2.167 kr.
Fly fra Aarhus til Timisoara
Hurtigste flyvetid26t. 35min.
Laveste pris3.179 kr.
Fly fra Aalborg til Timisoara
Hurtigste flyvetid20t. 05min.
Laveste pris3.768 kr.

Visumkrav for Timisoara

Når du rejser til Timișoara, så skal du følge reglerne for pas og visum, som de gælder i Rumænien. Her skal du medbringe og være i stand til at vise pas, som er gyldigt hen over hele opholdets periode. Som dansk statsborger behøver du ikke visum, hvis din rejser ikke varer længere end 90 dage. Såfremt den gør, skal du registrere dig hos de lokale myndigheder. Nødpas, både danske og EU-nødpas, samt forlængede pas vil blive godkendt, men følg alligevel op på gyldigheden af dit nuværende forud for rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Timisoara


De bedste oplevelser og seværdigheder i Timisoara

Timișoara er en umådelig hyggelig by. Indtrykkene fra gadebilledets rolige liv skal næsten udforskes på gåben. Det er særligt byens storslåede arkitektur, der gør en vandretur gennem byen speciel. Den bærer særligt præg af jugend- og barokstilen, hvilket gør den meget nem at beundre. Blandt det rolige gadeliv stifter du bekendtskab med et utal af kirker og katedraler, hvor det er værd at stikke hovedet ind og suge kunsthåndværket til dig. Byen er også udsmykket med monumenter, statuer og vartegn, der alle har noget at fortælle om landets og byens forhistorie. Denne kan også udforskes ved kulturcentre og museer som Timișoara Historical Center, hvor du kan få dybdegående beretninger om kulturhistorien, der knytter sig til området. Fra floden Bega kan du nyde et måltid mad ud til vandet fra flere gemte zoner, hvis du medbringer en sandwich og kaffe. Og du kan desuden finde flere populære restauranter med borde helt ud til floden. Er du glad for shopping, så skal du søge mod Iulius Storcenter, og så bør du fejre de gode indkøb med lidt hvile til benene i rosenparken Parcul Rozelor. Du kan også finde flere guidede ture, hvis startskud finder sted i Timișoara. Her kan du bruge byen som base, hvorfra du hen over udvalgte dage kan drage mod naturområder omringet af kløfter, springvand og bjerge. Rumænien giver nemlig plads til adskillige gyldne og skjulte skatte såsom søen Lacul Ochiul Beiului.


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Timisoara. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Timisoara, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Timisoara vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Timisoara er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.