Find billige fly til Chiang Mai fra 3.521 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Chiang Mai

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Chiang Mai

Bedste pris på enkeltbillet

3.521 kr.

Bedste pris på returbillet

6.192 kr.

Hurtigste flyvetid

31t. 30min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Chiang Mai fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.521 kr. (København Kastrup til Chiang Mai).
Den bedste pris på en returbillet til Chiang Mai fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.192 kr. (København Kastrup til Chiang Mai).
Det hurtigste fly til Chiang Mai fra Danmark tager 31t. 30min. (København Kastrup til Chiang Mai).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Chiang Mai, herunder KLM, Turkish Airlines og Thai Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Chiang Mai

Få indsigter om din flyrejse til Chiang Mai, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Chiang Mai?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Chiang Mai fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.457 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Chiang Mai fra Danmark i august i stedet. Fly til Chiang Mai i august, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.512 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chiang Mai på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Chiang Mai er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Chiang Mai på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 7.255 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 8.213 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chiang Mai?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Chiang Mai, hvor du kan finde priser helt ned til 5.783 kr.. Hvis du flyver fra Chiang Mai om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Chiang Mai på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 8.749 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Chiang Mai?

Rejsetiden fra Danmark til Chiang Mai varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Chiang Mai (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 21t. 25min.. En anden populær rute fra Danmark til Chiang Mai er at flyve fra Billund til Chiang Mai, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Chiang Mai?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Chiang Mai 16 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Chiang Mai for 7.844 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chiang Mai

Find de billigste fly til disse Chiang Mai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Chiang Mai

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chiang Mai

København (CPH) til Chiang Mai (CNX)

Fly til Chiang Mai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chiang Mai, hvor den gennemsnitlige pris er 7.844 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG MAI FRA KØBENHAVNmaj18% billigereAt flyve fra København til Chiang Mai ​​koster i gennemsnit blot 6.457 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG MAI FRA KØBENHAVNjuli46% dyrereDet koster cirka 11.494 kr. at flyve til Chiang Mai ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG MAI FRA KØBENHAVNjuni541% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chiang Mai fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Chiang Mai

Hvor lang tid tager det at flyve til Chiang Mai?

Hvis du booker en flyrejse fra København Kastrup Lufthavn til Chiang Mai i Thailand med momondo, kan du forvente at måtte bruge nogle timer på ventetid. Dette skyldes, ud over flyturens længde, at der er mindst ét stop med flyskift og transfer af passagerer og bagage på vejen, som regel i Bruxelles National Airport, plus et ekstra stop i Bangkok Suvarnabhumi Airport i Thailand. Et alternativ er at flyve fra Billund Airport, hvilket igen giver to stop, hvoraf det ene er i Frankfurt. Her skal der også bruges nogle ekstra timer, igen på grund af mellemlandinger, transfer og ventetid.

Hvorfra kan du flyve direkte til Chiang Mai?

Som det er nu, er det desværre ikke muligt at flyve direkte til Chiang Mai fra nogen lufthavn i Danmark. Der bliver altid gjort minimum ét enkelt stop med mellemlanding på flyvninger fra Kastrup eller Billund Lufthavn, selv på rejser med Thai Airways. Mellemlandingerne sker typisk i Zürich, Bruxelles eller Frankfurt, alt efter, om du flyver med Swissair, Thai Airways eller United Emirates Airlines, som er de flyselskaber, der har flest afgange på ruten. Men uanset hvad sker, er den sidste mellemlanding i Thailands Bangkok Suvarnabhumi Airport. Omvendt er mange flyvninger hjem direkte, når de foregår med Thai Airways. Det kan eventuelt lette flytiden på udrejsen at flyve fra Stockholm Arlanda, hvor der kun er én enkelt mellemlanding, men dette lægger igen ekstra rejsetid til turen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Chiang Mai?

Brugere, der booker rejser til Chiang Mai fra Bangkok, har fundet fly, der er 78% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Chiang Mai. Hvis du vil finde den billigste pris til Chiang Mai fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvad kan man lave i Chiang Mai, når det regner?

Brugere, som har planer om at flyve til Chiang Mai i maj, juni eller juli måned bør forberede sig på regn. Der er dog stadig masser at lave i Chiang Mai, selvom det regner. Mange turister får tiden til at gå i shoppingcentre i området, f.eks. Central Airport Plaza, hvis det regner eller stormer.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chiang Mai?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Chiang Mai. Hvis du har planer om at flyve til Chiang Mai, kan du overveje at booke flyrejse til Lampang Lufthavn (80 km fra Chiang Mai centrum), Pai Lufthavn (87 km fra Chiang Mai centrum), Mae Hong Son Lufthavn (121 km fra Chiang Mai centrum), Phrae Lufthavn (144 km fra Chiang Mai centrum) eller Chiang Rai Lufthavn (160 km fra Chiang Mai centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Chiang Mai på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Chiang Mai Chiang Rai Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 432 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Chiang Mai Lufthavn?

Priser for fly til Chiang Mai Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Chiang Mai Lufthavn?

Fra november 2023 er der 11 udbydere at vælge mellem for fly til Chiang Mai Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Chiang Mai Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Chiang Mai Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Chiang Mai Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Chiang Mai Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Chiang Mai Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Chiang Mai

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Chiang Mai fundet af momondos brugere for nylig
Air China
15. jan.
CPH18:25København Kastrup
21t. 25min.
1 stop
CNX21:50Chiang Mai
28. jan.
CNX23:05Chiang Mai
23t. 20min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
6.192 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jan.
CPH18:25København Kastrup
21t. 25min.
1 stop
CNX21:50Chiang Mai
28. jan.
CNX23:05Chiang Mai
40t. 15min.
2 stop
CPH09:20København Kastrup
6.682 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jan.
CPH06:50København Kastrup
33t. 00min.
2 stop
CNX21:50Chiang Mai
28. jan.
CNX23:05Chiang Mai
30t. 40min.
2 stop
CPH23:45København Kastrup
7.416 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. jan.
CPH14:20København Kastrup
37t. 00min.
2 stop
CNX09:20Chiang Mai
15. jan.
CNX19:45Chiang Mai
22t. 45min.
2 stop
CPH12:30København Kastrup
8.517 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jan.
CPH10:05København Kastrup
19t. 15min.
2 stop
CNX11:20Chiang Mai
28. jan.
CNX19:45Chiang Mai
34t. 00min.
3 stop
CPH23:45København Kastrup
9.074 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. feb.
CPH17:55København Kastrup
33t. 25min.
2 stop
CNX09:20Chiang Mai
18. feb.
CNX23:05Chiang Mai
23t. 20min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
9.489 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Chiang Mai

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Chiang Mai, så se nogle af vores tilbud herunder fra Turkish Airlines
Flere flyselskaber
9. mar.
CPH08:30København Kastrup
31t. 30min.
3 stop
CNX22:00Chiang Mai
3.521 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
9. mar.
CPH14:10København Kastrup
37t. 10min.
2 stop
CNX09:20Chiang Mai
3.548 kr.
Find lignende

Visumkrav for Chiang Mai

Hvilke krav til pas og visum er der, når du besøger Chiang Mai?

For danske statsborgere og personer med dansk pas gælder de samme pas- og visumregler for Chiang Mai, som der gør i resten af Thailand. Ved indrejse skal dit pas være gældende i mindst et halvt år, og du får et stempel i det, som gælder for et turistvisum på en måned. Ophold ud over denne grænse kræver visum, som søges hos en thailandsk repræsentation inden afrejsen. Har du booket billet til Chiang Mai med momondo, anbefales det derfor, at du sørger for at dette er i orden, før du rejser afsted.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Chiang Mai

Hvad kan du se og lave i Chiang Mai?

Et af de mest populære turistmål i Chiang Mai er Wat Phra That Doi Suthep- templet, der ligger på bjerget af samme navn, et lille stykke uden for byen. Der er en fantastisk udsigt over omegnen, og selve det buddhistiske tempel har smukke historiske bygninger, der går adskillige hundrede år tilbage. I det hele taget har Chiang Mai en lang række attraktioner, i form af byens historiske templer som fx Wat Phra Sing og Wat Chedi Luang i centrum af byen. Chiang Mai har derudover gode muligheder for shopping som fx på San kamphaeng Road, der huser en lang række værksteder og små boder med kunsthåndværk, eller Warorot Market, hvor de lokale foretager deres indkøb af dagligvarer. Chiang Mai har desuden mange gode caféer og et livligt natteliv, centreret omkring Nimmanhaemin Road, som er centrum for den mest trendy del af byen.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Chiang Mai?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Chiang Mai med fleksibel booking på momondo?

Fly til Chiang Mai med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Chiang Mai?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Chiang Mai.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Chiang Mai lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Chiang Mai. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chiang Mai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.