Find billige flybilletter til Chiang Mai

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Chiang Mai

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Chiang Mai

Bedste pris på enkeltbillet

2.959 kr.

Bedste pris på returbillet

5.692 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 20min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Chiang Mai fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.959 kr. (København Kastrup til Chiang Mai).
Den bedste pris på en returbillet til Chiang Mai fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.692 kr. (København Kastrup til Chiang Mai).
Det hurtigste fly til Chiang Mai fra Danmark tager 18t. 20min. (København Kastrup til Chiang Mai).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Chiang Mai, herunder KLM, Turkish Airlines og Thai Airways.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chiang Mai

Find de billigste fly til disse Chiang Mai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Chiang Mai

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chiang Mai

København (CPH) til Chiang Mai (CNX)

Fly til Chiang Mai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chiang Mai, hvor den gennemsnitlige pris er 5.437 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG MAI FRA KØBENHAVNmarts9% billigereAt flyve fra København til Chiang Mai ​​koster i gennemsnit blot 4.929 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG MAI FRA KØBENHAVNdecember22% dyrereDet koster cirka 6.660 kr. at flyve til Chiang Mai ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG MAI FRA KØBENHAVNnovember526% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chiang Mai fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chiang Mai?

Hvis du booker en flyrejse fra København Kastrup Lufthavn til Chiang Mai i Thailand med momondo, kan du forvente at måtte bruge nogle timer på ventetid. Dette skyldes, ud over flyturens længde, at der er mindst ét stop med flyskift og transfer af passagerer og bagage på vejen, som regel i Bruxelles National Airport, plus et ekstra stop i Bangkok Suvarnabhumi Airport i Thailand. Et alternativ er at flyve fra Billund Airport, hvilket igen giver to stop, hvoraf det ene er i Frankfurt. Her skal der også bruges nogle ekstra timer, igen på grund af mellemlandinger, transfer og ventetid.

Som det er nu, er det desværre ikke muligt at flyve direkte til Chiang Mai fra nogen lufthavn i Danmark. Der bliver altid gjort minimum ét enkelt stop med mellemlanding på flyvninger fra Kastrup eller Billund Lufthavn, selv på rejser med Thai Airways. Mellemlandingerne sker typisk i Zürich, Bruxelles eller Frankfurt, alt efter, om du flyver med Swissair, Thai Airways eller United Emirates Airlines, som er de flyselskaber, der har flest afgange på ruten. Men uanset hvad sker, er den sidste mellemlanding i Thailands Bangkok Suvarnabhumi Airport. Omvendt er mange flyvninger hjem direkte, når de foregår med Thai Airways. Det kan eventuelt lette flytiden på udrejsen at flyve fra Stockholm Arlanda, hvor der kun er én enkelt mellemlanding, men dette lægger igen ekstra rejsetid til turen.

Brugere, der booker rejser til Chiang Mai fra Bangkok, har fundet fly, der er 97% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Chiang Mai. Hvis du vil finde den billigste pris til Chiang Mai fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Chiang Mai fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.929 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Chiang Mai fra Danmark i september i stedet. Fly til Chiang Mai i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.936 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Chiang Mai 46 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Chiang Mai for 5.437 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Chiang Mai er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Chiang Mai på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 5.107 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.045 kr..

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Chiang Mai, hvor du kan finde priser helt ned til 5.080 kr.. Hvis du flyver fra Chiang Mai om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Chiang Mai på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 5.981 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Chiang Mai. Hvis du har planer om at flyve til Chiang Mai, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Lampang (80 km fra Chiang Mai centrum), Lufthavn: Pai (87 km fra Chiang Mai centrum), Lufthavn: Mae Hong Son (121 km fra Chiang Mai centrum), Lufthavn: Phrae (144 km fra Chiang Mai centrum) eller Lufthavn: Chiang Rai (160 km fra Chiang Mai centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Chiang Mai Lufthavn: Chiang Rai, hvor gennemsnitsprisen er 4.417 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Chiang Mai

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Chiang Mai fundet af momondos brugere for nylig
Thai Airways
7. okt.
CPH10:25København Kastrup
19t. 25min.
1 stop
CNX05:50Chiang Mai
21. okt.
CNX11:30Chiang Mai
21t. 10min.
1 stop
CPH08:40København Kastrup
5.692 kr.
Find lignende
Thai Airways
7. okt.
CPH07:45København Kastrup
15t. 50min.
2 stop
CNX23:35Chiang Mai
21. okt.
CNX17:10Chiang Mai
15t. 30min.
1 stop
CPH08:40København Kastrup
6.215 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. okt.
CPH07:45København Kastrup
15t. 50min.
2 stop
CNX23:35Chiang Mai
21. okt.
CNX17:10Chiang Mai
16t. 25min.
2 stop
CPH09:35København Kastrup
6.836 kr.
Find lignende
Thai Airways
10. aug.
CPH10:25København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
CNX23:35Chiang Mai
29. aug.
CNX17:10Chiang Mai
15t. 30min.
1 stop
CPH08:40København Kastrup
7.168 kr.
Find lignende
Thai Airways
10. aug.
CPH07:45København Kastrup
15t. 50min.
2 stop
CNX23:35Chiang Mai
29. aug.
CNX17:10Chiang Mai
15t. 30min.
1 stop
CPH08:40København Kastrup
7.316 kr.
Find lignende
Thai Airways
10. aug.
CPH10:25København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
CNX23:35Chiang Mai
30. aug.
CNX17:10Chiang Mai
15t. 30min.
1 stop
CPH08:40København Kastrup
7.486 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Chiang Mai

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Chiang Mai, så se nogle af vores tilbud herunder fra Thai Airways
Flere flyselskaber
30. okt.
CPH09:50København Kastrup
24t. 05min.
1 stop
CNX09:55Chiang Mai
2.959 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. okt.
CPH12:05København Kastrup
23t. 50min.
3 stop
CNX11:55Chiang Mai
3.016 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. okt.
CPH03:15København Kastrup
27t. 20min.
3 stop
CNX06:35Chiang Mai
3.065 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Chiang Mai?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chiang Mai

Hvilke flyselskaber flyver til Chiang Mai?

Thai Airways, THAI Smile, Aeroflot og Air China er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Chiang Mai regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Chiang Mai med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

THAI Smile-fly til Chiang Mai

THAI Smile flyver til Chiang Mai ca. 35 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos THAI Smile, men der er fundet priser på helt ned til 5.367 kr. fra København Kastrup til Chiang Mai. THAI Smile er blevet bedømt med 10,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Singapore Airlines-fly til Chiang Mai

Singapore Airlines flyver normalt til Chiang Mai 4 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Chiang Mai fra Singapore Changi. Singapore Airlines (bedømmelse: 8,1, 65 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Chiang Mai, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Singapore Airlines-billet, der er fundet på momondo til Chiang Mai, var fra København Kastrup (3.589 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Chiang Mai

Neden for finder du alle lufthavne i Chiang Mai samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Chiang Mai fra lufthavnen?

Chiang Mai International Airport ligger placeret i midten af selve byen, og det er derfor ikke svært at komme til centrum. Transporten foregår via ”The Super-Highway” og Chiang Mai-Hod Road. Der er som sådan ikke offentlig transport til og fra lufthavnen, og derfor anbefales det enten at tage en taxi fra lufthavnen, hvilket er billigt, hvis man husker at aftale prisen i forvejen. Et alternativ er at booke en lejebil, hvilket fx er muligt gennem momondo. En lang række internationale biludlejningsfirmaer, inklusive Avis, Budget, Europcar og Hertz operer fra Chiang Mai International Airport, og derfor er det let at finde filialer for dem dér.


Populære fly til Chiang Mai

Find dine flybilletter til Chiang Mai blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Chiang Mai
Hurtigste flyvetid13t. 25min.
Laveste pris6.130 kr.

Visumkrav for Chiang Mai

For danske statsborgere og personer med dansk pas gælder de samme pas- og visumregler for Chiang Mai, som der gør i resten af Thailand. Ved indrejse skal dit pas være gældende i mindst et halvt år, og du får et stempel i det, som gælder for et turistvisum på en måned. Ophold ud over denne grænse kræver visum, som søges hos en thailandsk repræsentation inden afrejsen. Har du booket billet til Chiang Mai med momondo, anbefales det derfor, at du sørger for at dette er i orden, før du rejser afsted.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chiang Mai


De bedste oplevelser og seværdigheder i Chiang Mai

Et af de mest populære turistmål i Chiang Mai er Wat Phra That Doi Suthep- templet, der ligger på bjerget af samme navn, et lille stykke uden for byen. Der er en fantastisk udsigt over omegnen, og selve det buddhistiske tempel har smukke historiske bygninger, der går adskillige hundrede år tilbage. I det hele taget har Chiang Mai en lang række attraktioner, i form af byens historiske templer som fx Wat Phra Sing og Wat Chedi Luang i centrum af byen. Chiang Mai har derudover gode muligheder for shopping som fx på San kamphaeng Road, der huser en lang række værksteder og små boder med kunsthåndværk, eller Warorot Market, hvor de lokale foretager deres indkøb af dagligvarer. Chiang Mai har desuden mange gode caféer og et livligt natteliv, centreret omkring Nimmanhaemin Road, som er centrum for den mest trendy del af byen.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Chiang Mai med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Chiang Mai.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Chiang Mai. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.