Fly Asien Thailand Phuket City

Find billige flybilletter til Phuket City

tor.. 18.10.
tor.. 25.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Phuket?

+120%
+80%
+40%
Grundpris
Pris
3.654 - 7.166 DKK
Temperatur
31 - 33 °C
Nedbør
65 - 495 mm

Den thailandske ø Phuket har i årevis været en af de mest populære feriedestinationer blandt danskerne, når drømmen om en tropisk badeferie skal opfyldes. Det bedste tidspunkt at rejse til Phuket i, er i månederne fra december til marts, hvor det er højsæson og klimaet er tørt. I perioden maj til oktober er det regnsæson, hvor færre turister rejser hertil.

Gæstfrihed, billig mad og drikke samt hvide sandstrande omgivet af svajende palmer – velkommen til Phuket.


Flytilbud fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser fundet af momondos brugere
Turkish Airlines
Turkish Airlines
CPH
30 sep.
Lufthavn: København Kastrup
16t 25m
1 stop
HKT
Lufthavn: Phuket City
Turkish Airlines
HKT
07 okt.
Lufthavn: Phuket City
32t 55m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
3.383 kr
Qatar Airways
Qatar Airways
CPH
08 okt.
Lufthavn: København Kastrup
20t 35m
1 stop
HKT
Lufthavn: Phuket City
Qatar Airways
HKT
07 nov.
Lufthavn: Phuket City
16t 40m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
3.703 kr
Aeroflot
Aeroflot
CPH
05 feb.
Lufthavn: København Kastrup
17t 45m
2 stop
HKT
Lufthavn: Phuket City
Aeroflot
HKT
19 feb.
Lufthavn: Phuket City
27t 10m
2 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
3.780 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Phuket?

Vælg mellem flyselskaber som Emirates, KLM, SAS, SWISS, Air Berlin m.fl. når rejsen går til Phuket. Der flyver ikke direkte fly til Phuket fra Danmark, så du skal minimum have en mellemlanding i f.eks. Bangkok. Alt afhængigt af mellemlandingen, kan du forvente rejsetiden til at være omkring 14 timer og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen?

Herunder finder du alle lufthavne i Phuket City samt afstand til centrum
Lufthavn: Phuket City
29 km fra centrum

Phukets Internationale Lufthavn er den tredje mest travle lufthavn i hele Thailand, og hvert år tager de to terminaler imod mere end 15 millioner. Har du ikke arrangeret transport med det hotel du skal indlogeres på, kan du tage den orange Airport Bus ind til centrum, til en pris på ca. 17 DKK og en rejsetid på omkring 1 time (Information tjekket 09/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt på Phuket?

Der venter paradisisk sommer når du kommer til Phuket. De fleste rejsende bor på hotel eller resort, og ved disse steder er det nemmest at komme rundt til fods, hvor både butikker, strande, restaurationer m.m. er lige i nærheden.

Når man skal længere væk fra hotellet, så er det nemt at tage med en af de lokale tuk tuk eller hyre en taxi, der koster ca. 10 DKK for de første 2 km og 1,5 DKK pr. efterfølgende kilometer. Scooter- og billeje er også oplagt, når man vil se hele øen.


Kan man rejse til Phuket uden pas eller visum?

Danske statsborgere der rejser med fly til Phuket, får 30 dages visumfrit ophold. Du skal medbringe pas der skal stemples ved ankomst, og det skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdagen. Derudover skal du kunne vise en returbillet samt et beløb, der svarer til ca. 2000 DKK. Tjek altid de nyeste regler hos den thailandske ambassade.


Hurtige facts om Phuket City

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Phuket City
Lokal tid
Valuta
Thailandsk baht
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
12 DKK
Mad
Billig restaurant
18 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
6,15 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Phuket City


Populære ruter til Phuket City

De mest søgte fly til Phuket City samt den billigste pris og den korteste rejsetid

Tips og gode råd på Phuket

Hvordan får man den billigste flybillet til Phuket?

Skal du finde de billigste flybilletter til Phuket, er det månederne marts og november du skal rejse afsted i. Sigt efter at booke dine billetter ca. 60 dage før afrejse, da det typisk er her priserne er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Phuket, februar 2018).

Hvad skal man se på Phuket?

Turister der rejser til Phuket gør det oftest for at bade og slappe af under tropiske himmelstrøg, men trænger man til en pause fra sand og strand er der også kulturelle oplevelser i vente. De fleste Thailændere er buddhister, og et godt sted at observere religionen tæt på er ved Big Buddha, hvorfra du samtidig har en overdådig udsigt over Chalong, Kata og Rawai. En anden kulturel oplevelse finder man i Old Town; et autentisk kvarter med interessant arkitektur, templer og hyggelige caféer. Når der skal festes, så tag turen langs Bangla Road med barer, live-musik og masser af farver i ægte thai-stil. Skal du opleve andre strande end den du er tættest på, så er Phang Nga Bay med James Bond Island og Koh Panyee gode bud. Skal der snorkles, så er Ao Sane, Laem Singh Beach og Paradise Beach også glimrende steder at tage hen.

Aktiviteter for børn

Børnefamilier er meget velkomne på Phuket og Thailand generelt, som er kendt for sin imødekommenhed og omsorg for de kære små. I Splash Jungle Waterpark er det svært at få ungerne med hjem igen, da dette vandland er rendyrket underholdning. Surf House Phuket er et andet oplagt sted, hvor børn kan lære at balancere og ride på bølgerne. Skal der rigtig fart over feltet, så er Patong Go-Kart Spedway stedet med lugten af brændt gummi.

Skal man købe rejseforsikring?

Køb altid en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld og skader.

Kan man drikke vand fra hanen?

Drik ikke vand fra hanerne på Phuket, men køb i stedet vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Phuket?

Det er standard at give drikkepenge på Phuket.

Hvor er der god shopping?

Indkøbscenteret Central Festival samt Chillva Market og Phuket Walking Street er tre af de mest populære steder at shoppe.

*Flypriser til Phuket City er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.