Find billige flybilletter til Phuket

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Phuket (HKT)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Phuket. De nuværende restriktioner til Phuket er baseret på Thailand rejserestriktioner.

Se nuværende Thailand rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Phuket

Find de billigste fly til disse Phuket-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Phuket

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Phuket

København (CPH) til Phuket (HKT)

Fly til Phuket ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Phuket Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 3.895 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PHUKET FRA KØBENHAVNmaj16% billigereAt flyve fra København til Phuket ​​koster i gennemsnit blot 3.276 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PHUKET FRA KØBENHAVNdecember36% dyrereDet koster cirka 5.285 kr. at flyve til Phuket ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PHUKET FRA KØBENHAVNfebruar501% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Phuket fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Phuket?

Den thailandske ø Phuket har i årevis været en af de mest populære feriedestinationer blandt danskerne, når drømmen om en tropisk badeferie skal opfyldes. Det bedste tidspunkt at rejse til Phuket i, er i månederne fra december til marts, hvor det er højsæson og klimaet er tørt. I perioden maj til oktober er det regnsæson, hvor færre turister rejser hertil.

Gæstfrihed, billig mad og drikke samt hvide sandstrande omgivet af svajende palmer – velkommen til Phuket.

Hvilket er det absolut billigste fly til Phuket?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Phuket for 196 kr./person, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Phuket. Hvis du vil finde den billigste pris til Phuket fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Phuket?

Hvis du ikke kan rejse til Phuket i maj, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.357 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Phuket?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 56 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Phuket. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.895 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Phuket fra Danmark helt ned til 3.688 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Phuket på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Phuket er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Phuket på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 3.698 kr.. Den dyreste dag at flyve til Phuket er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.145 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Phuket?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Phuket på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Phuket om morgenen helt ned til 3.780 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 4.224 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Phuket?

Lufthavn: Krabi eller Lufthavn: Trang kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Phuket.

Findes der en billigere måde at flyve til Phuket på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Trang for 1.854 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Phuket?

På nuværende tidspunkt inkluderer Thailand rejserestriktioner rejser til Phuket. Indrejserestriktioner

Thailand har suspenderet alle normale kommercielle flyvninger fra at komme ind i lufthavnen i Thailand, undtagen under visse omstændigheder. Den thailandske regering organiserer dog repatriationsflyvninger for thailandske statsborgere at vende tilbage til Thailand med jævne mellemrum og visse luftfartsselskaber har tilladelse til at flyve semi-kommercielle flyvninger til Thailand. Indrejse til Thailand er tilladt for bestemte personer på den undtagne liste, herunder statsborgere og beboere i Thailand, nærmeste familie af en statsborger i Thailand, diplomater, ikke-thailandske statsborgere, der har arbejdstilladelse, studerende, ikke-thailandske statsborgere, der har brug for at modtage medicinsk behandling i Thailand, herunder deres ledsagende personer, undtagen behandling for COVID-19, ikke-thailandske statsborgere, der har tilladelse til at rejse ind i landet under en særlig aftale med et fremmed land straks efter deres mission, eller har fået tilladelse af premierministeren. Thailand har også tilladt udlændinge at komme ind i landet med fly under Special Tourist Visa og Fritagelsesordning for turistvisum til turistformål med længere ophold.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal tilmelde sig et indgangsbevis (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade. Alle rejsende skal reservere en Alternative State Quarantine (ASQ) for deres egen regning. Alle rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt højst 72 timer før afgang. Udenlandske rejsende skal have en forsikring til dækning af lægeudgifter i Thailand med en dækningsomkostning på mindst USD 100.000. Rejsende skal have et certifikat til indrejse (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade og et Fit to Fly-sundhedscertifikat udstedt højst 72 timer før afgang. Alle rejsende, der har modtaget COE'er, skal downloade og registrere via href = "https://thailandplus.in.th/da/"> ThailandPlus-applikationen .

Karantænekrav

Alle rejsende til Thailand skal gennemføre 14 dages karantæne på en statskarantæne eller Alternativ Stat Karantæne (ASQ) facilitet. Thailandske folkesundhedsbestemmelser kræver, at rejsende, der tester positivt for COVID-19, mens de er i karantæne, overføres til et hospital til opfølgende behandling og test. Sådanne personer er forpligtet til at blive på hospitalet, indtil de er godkendt til løsladelse af folkesundhedsmyndighederne, ofte i mindst 10 dage. Rejsende er ansvarlige for alle udgifter i forbindelse med denne indlæggelse.

Hvis du planlægger rejser til Phuket nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Phuket Intle

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Phuket Intle fundet af momondos brugere for nylig
Qatar Airways
2. aug.
12:25København Kastrup
16t. 05min.
1 stop
04:30Phuket Intle
1. sep.
22:30Phuket Intle
16t. 40min.
1 stop
15:10København Kastrup
5.167 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
29. aug.
14:30København Kastrup
16t. 25min.
1 stop
06:55Phuket Intle
17. sep.
17:55Phuket Intle
16t. 55min.
1 stop
10:50København Kastrup
4.137 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. jul.
16:10København Kastrup
19t. 20min.
2 stop
11:30Phuket Intle
27. jul.
15:10Phuket Intle
18t. 55min.
2 stop
10:05København Kastrup
4.243 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. jul.
13:25København Kastrup
19t. 55min.
2 stop
09:20Phuket Intle
15. jul.
15:10Phuket Intle
18t. 30min.
2 stop
09:40København Kastrup
4.168 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. jul.
13:25København Kastrup
19t. 55min.
2 stop
09:20Phuket Intle
5. aug.
15:10Phuket Intle
18t. 30min.
2 stop
09:40København Kastrup
4.181 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. jul.
13:25København Kastrup
19t. 55min.
2 stop
09:20Phuket Intle
6. aug.
15:10Phuket Intle
18t. 30min.
2 stop
09:40København Kastrup
4.206 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Phuket Intle

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Phuket, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
26. apr.
06:30København Kastrup
25t. 25min.
3 stop
07:55Phuket Intle
8.611 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. apr.
07:25København Kastrup
26t. 35min.
2 stop
10:00Phuket Intle
11.051 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Phuket?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Phuket

Vælg mellem flyselskaber som Emirates, KLM, SAS, SWISS, Air Berlin m.fl. når rejsen går til Phuket. Der flyver ikke direkte fly til Phuket fra Danmark, så du skal minimum have en mellemlanding i f.eks. Bangkok. Alt afhængigt af mellemlandingen, kan du forvente rejsetiden til at være omkring 14 timer og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen?

Herunder finder du alle lufthavne i Phuket samt afstand til centrum

Phukets Internationale Lufthavn er den tredje mest travle lufthavn i hele Thailand, og hvert år tager de to terminaler imod mere end 15 millioner. Har du ikke arrangeret transport med det hotel du skal indlogeres på, kan du tage den orange Airport Bus ind til centrum, til en pris på ca. 17 DKK og en rejsetid på omkring 1 time (Information tjekket 09/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt på Phuket?

Der venter paradisisk sommer når du kommer til Phuket. De fleste rejsende bor på hotel eller resort, og ved disse steder er det nemmest at komme rundt til fods, hvor både butikker, strande, restaurationer m.m. er lige i nærheden.

Når man skal længere væk fra hotellet, så er det nemt at tage med en af de lokale tuk tuk eller hyre en taxi, der koster ca. 10 DKK for de første 2 km og 1,5 DKK pr. efterfølgende kilometer. Scooter- og billeje er også oplagt, når man vil se hele øen.


Kan man rejse til Phuket uden pas eller visum?

Danske statsborgere der rejser med fly til Phuket, får 30 dages visumfrit ophold. Du skal medbringe pas der skal stemples ved ankomst, og det skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdagen. Derudover skal du kunne vise en returbillet samt et beløb, der svarer til ca. 2000 DKK. Tjek altid de nyeste regler hos den thailandske ambassade.


Tips og gode råd på Phuket

Hvordan får man den billigste flybillet til Phuket?

Skal du finde de billigste flybilletter til Phuket, er det månederne marts og november du skal rejse afsted i. Sigt efter at booke dine billetter ca. 60 dage før afrejse, da det typisk er her priserne er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Phuket, februar 2018).

Hvad skal man se på Phuket?

Turister der rejser til Phuket gør det oftest for at bade og slappe af under tropiske himmelstrøg, men trænger man til en pause fra sand og strand er der også kulturelle oplevelser i vente. De fleste Thailændere er buddhister, og et godt sted at observere religionen tæt på er ved Big Buddha, hvorfra du samtidig har en overdådig udsigt over Chalong, Kata og Rawai. En anden kulturel oplevelse finder man i Old Town; et autentisk kvarter med interessant arkitektur, templer og hyggelige caféer. Når der skal festes, så tag turen langs Bangla Road med barer, live-musik og masser af farver i ægte thai-stil. Skal du opleve andre strande end den du er tættest på, så er Phang Nga Bay med James Bond Island og Koh Panyee gode bud. Skal der snorkles, så er Ao Sane, Laem Singh Beach og Paradise Beach også glimrende steder at tage hen.

Aktiviteter for børn

Børnefamilier er meget velkomne på Phuket og Thailand generelt, som er kendt for sin imødekommenhed og omsorg for de kære små. I Splash Jungle Waterpark er det svært at få ungerne med hjem igen, da dette vandland er rendyrket underholdning. Surf House Phuket er et andet oplagt sted, hvor børn kan lære at balancere og ride på bølgerne. Skal der rigtig fart over feltet, så er Patong Go-Kart Spedway stedet med lugten af brændt gummi.

Skal man købe rejseforsikring?

Køb altid en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld og skader.

Kan man drikke vand fra hanen?

Drik ikke vand fra hanerne på Phuket, men køb i stedet vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Phuket?

Det er standard at give drikkepenge på Phuket.

Hvor er der god shopping?

Indkøbscenteret Central Festival samt Chillva Market og Phuket Walking Street er tre af de mest populære steder at shoppe.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class