Find billige fly til Phuket

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Phuket

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Phuket

Bedste pris på enkeltbillet

2.813 kr.

Bedste pris på returbillet

5.079 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 35min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Phuket fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.813 kr. (København Kastrup til Phuket Intle).
Den bedste pris på en returbillet til Phuket fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.079 kr. (København Kastrup til Phuket Intle).
Det hurtigste fly til Phuket fra Danmark tager 15t. 35min. (København Kastrup til Phuket Intle).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Phuket, herunder Singapore Airlines, Turkish Airlines og Qatar Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Phuket

Få indsigter om din flyrejse til Phuket, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Phuket?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Phuket på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.326 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Phuket fra Danmark i marts i stedet. Fly til Phuket i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.766 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Phuket?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Phuket for 180 kr./person, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Phuket. Hvis du vil finde den billigste pris til Phuket fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Phuket på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Phuket er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 5.826 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en torsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Phuket for omkring 6.283 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Phuket?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Phuket på er om morgenen. Fly fra Danmark til Phuket på dette tidspunkt kan findes helt ned til 5.340 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 6.901 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Phuket?

Det tager i gennemsnit 22t. 15min. at flyve fra Danmark til Phuket, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Phuket Intle (den mest populære lufthavn i Phuket). Hvis du flyver fra Billund til Phuket Intle, tager det omkring 32t.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Phuket?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Phuket 39 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Phuket for 5.523 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Phuket

Find de billigste fly til disse Phuket-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Phuket

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Phuket

København (CPH) til Krabi (KBV)

Fly til Phuket ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Krabi, hvor den gennemsnitlige pris er 5.511 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PHUKET FRA KØBENHAVNmaj22% billigereAt flyve fra København til Phuket ​​koster i gennemsnit blot 4.326 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PHUKET FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 7.061 kr. at flyve til Phuket ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PHUKET FRA KØBENHAVNfebruar523% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Phuket fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Phuket

Den thailandske ø Phuket har i årevis været en af de mest populære feriedestinationer blandt danskerne, når drømmen om en tropisk badeferie skal opfyldes. Det bedste tidspunkt at rejse til Phuket i, er i månederne fra december til marts, hvor det er højsæson og klimaet er tørt. I perioden maj til oktober er det regnsæson, hvor færre turister rejser hertil.

Gæstfrihed, billig mad og drikke samt hvide sandstrande omgivet af svajende palmer – velkommen til Phuket.

Lufthavn: Krabi eller Lufthavn: Trang kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Phuket.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Trang for 3.153 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Phuket

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Phuket fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Phuket?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Phuket

Hvilke flyselskaber flyver til Phuket?

For fly fra Danmark til Phuket, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Thai Airways, Qatar Airways, Norwegian og Singapore Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Emirates-fly til Phuket

Der er 35 fly med Emirates til Phuket på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Bangkok Suvarnabhumi, og den bedste pris på en Emirates-billet, der er set på momondo, er 4.209 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Phuket). Emirates har en bedømmelse på 8,4 fra 134 brugeranmeldelser på momondo.

SWISS-fly til Phuket

Flytilbud med SWISS til Phuket begynder fra 4.308 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med SWISS oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Singapore Changi er det mest populære afgangssted med SWISS til Phuket, så generelt er der større tilgængelighed. SWISS har fået en bedømmelse på 8,4/10 i 142 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Phuket

Neden for finder du alle lufthavne i Phuket samt deres afstand til centrum

Phukets Internationale Lufthavn er den tredje mest travle lufthavn i hele Thailand, og hvert år tager de to terminaler imod mere end 15 millioner. Har du ikke arrangeret transport med det hotel du skal indlogeres på, kan du tage den orange Airport Bus ind til centrum, til en pris på ca. 17 DKK og en rejsetid på omkring 1 time.


Populære fly til Phuket

Find dine flybilletter til Phuket blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Phuket
Hurtigste flyvetid22t. 15min.
Laveste pris5.079 kr.
Fly fra Billund til Phuket
Hurtigste flyvetid32t. 00min.
Laveste pris5.654 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Phuket

Der venter paradisisk sommer når du kommer til Phuket. De fleste rejsende bor på hotel eller resort, og ved disse steder er det nemmest at komme rundt til fods, hvor både butikker, strande, restaurationer m.m. er lige i nærheden.

Når man skal længere væk fra hotellet, så er det nemt at tage med en af de lokale tuk tuk eller hyre en taxi, der koster ca. 10 DKK for de første 2 km og 1,5 DKK pr. efterfølgende kilometer. Scooter- og billeje er også oplagt, når man vil se hele øen.


Visumkrav for Phuket

Danske statsborgere der rejser med fly til Phuket, får 30 dages visumfrit ophold. Du skal medbringe pas der skal stemples ved ankomst, og det skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdagen. Derudover skal du kunne vise en returbillet samt et beløb, der svarer til ca. 2000 DKK. Tjek altid de nyeste regler hos den thailandske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Phuket


De bedste oplevelser og seværdigheder i Phuket

Skal du finde de billigste flybilletter til Phuket, er det månederne marts og november du skal rejse afsted i. Sigt efter at booke dine billetter ca. 60 dage før afrejse, da det typisk er her priserne er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Phuket, februar 2018).

Turister der rejser til Phuket gør det oftest for at bade og slappe af under tropiske himmelstrøg, men trænger man til en pause fra sand og strand er der også kulturelle oplevelser i vente. De fleste Thailændere er buddhister, og et godt sted at observere religionen tæt på er ved Big Buddha, hvorfra du samtidig har en overdådig udsigt over Chalong, Kata og Rawai. En anden kulturel oplevelse finder man i Old Town; et autentisk kvarter med interessant arkitektur, templer og hyggelige caféer. Når der skal festes, så tag turen langs Bangla Road med barer, live-musik og masser af farver i ægte thai-stil. Skal du opleve andre strande end den du er tættest på, så er Phang Nga Bay med James Bond Island og Koh Panyee gode bud. Skal der snorkles, så er Ao Sane, Laem Singh Beach og Paradise Beach også glimrende steder at tage hen.

Køb altid en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld og skader.

Drik ikke vand fra hanerne på Phuket, men køb i stedet vand på flaske.

Det er standard at give drikkepenge på Phuket.

Indkøbscenteret Central Festival samt Chillva Market og Phuket Walking Street er tre af de mest populære steder at shoppe.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Phuket.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Phuket, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Phuket ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Phuket. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.