Find billige fly til Hat Yai

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Indsigter og trends for flyrejser til Hat Yai

Få indsigter om din flyrejse til Hat Yai, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hat Yai?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Hat Yai på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.588 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Hat Yai i maj, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 6.602 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hat Yai på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Hat Yai på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 7.078 kr.. Fly fra Danmark til Hat Yai på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 13.070 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hat Yai?

Det billigste tidspunkt at flyve til Hat Yai på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 7.940 kr.. Fly til Hat Yai koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 8.062 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Hat Yai?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Hat Yai fra Danmark er 58 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 8.727 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hat Yai

Find de billigste fly til disse Hat Yai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hat Yai

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hat Yai

København (CPH) til Hat Yai (HDY)

Fly til Hat Yai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hat Yai, hvor den gennemsnitlige pris er 8.727 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HAT YAI FRA KØBENHAVNmaj25% billigereAt flyve fra København til Hat Yai ​​koster i gennemsnit blot 6.588 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HAT YAI FRA KØBENHAVNjuli49% dyrereDet koster cirka 13.073 kr. at flyve til Hat Yai ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HAT YAI FRA KØBENHAVNjuni542% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hat Yai fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Hat Yai

Hvor lang tid tager det at flyve til Hat Yai?

Flyvningen fra Københavns Lufthavn Kastrup til Hat Yai ligger typisk omkring de 17 til 20 timer. Fra Billund skal du regne med at flyrejsen kan vare fra knapt 18 timer og helt op til næsten 34 timer. Afhængigt af afstand, samt hvornår du ønsker rejse, kan Hamborg Lufthavn være et alternativ, hvor rejsen vil tage fra 16 en halv time og typisk op til knapt 24 timer. Fra Aalborg Lufthavn kan du finde flyveture der tager fra cirka 18 en halv time og helt til omkring 34 en halv time. Rejsetiden afhænger af hvilken rute du vælger, samt tidspunkt på dagen og ugedag. Trods lidt kringlede ruter, er det stadig fuldt muligt at finde Hat Yai flytilbud.

Hvorfra kan du flyve direkte til Hat Yai?

Der er desværre ikke nogen direkte flyvninger fra danske lufthavne til Hat Yai. Fra København vil du kunne komme med KLM via Amsterdam til Bangkok og derfra til Hat Yai med Thai Vietjet Air, eller Thai Airways via Frankfurt, hvor det kan være et SAS-fly, og så til Bangkok og derfra til Hat Yai. Thai Airways og SAS er i Star Alliance, så her tjekkes du og din bagage ind til hele rejsen i København. Fra Billund kan du typisk skulle med KLM via Amsterdam og Bangkok, og det sidste stykke med Thai Vietjet Air, eller Lufthansa til Frankfurt og Thai Airways over Bangkok og til Hat Yai. Turen fra Hamborg bliver fløjet af Lufthansa og Thai Airways, som også begge er i Star Alliance. Fra Aalborg vil du også løbe ind i KLM, som flyver til Bangkok via Amsterdam, det sidste stykke er også her med Thai Vietjet Air.

Hvilket er det absolut billigste fly til Hat Yai?

270 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Hat Yai. Dette fly er fra Bangkok og er 30% billigere end de fleste andre flyrejser til Hat Yai. Hvis du vil finde den billigste pris til Hat Yai fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hat Yai?

Trang Lufthavn eller Narathiwat Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Hat Yai.

Findes der en billigere måde at flyve til Hat Yai på?

Med en gennemsnitspris på 386 kr. pr. person er Trang Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Hat Yai. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Hat Yai Lufthavn?

Priser for fly til Hat Yai Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Hat Yai Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Hat Yai Lufthavn er 4 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Hat Yai Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Hat Yai Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Hat Yai Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Hat Yai Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Hat Yai Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Hat Yai

Hvilke pas og visumkrav er der, når du besøger Hat Yai?

Du kan besøge Thailand visumfrit i op til 30 dage, i alt 90 dage over en seks måneders periode. Ved ophold ud over dette, skal du have visum. Visse typer visum kan udstedes ved indrejsen og nogle kan forlænges under opholdet. Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder ud over dit ophold. Man accepterer både forlængede pas og provisoriske pas til ind- og udrejse af landet. Provisoriske pas udstedt under opholdet i Thailand skal dog have et nyt indrejsestempel fra immigrationsmyndighederne. For spørgsmål om visum og tilsvarende spørgsmål om ophold i Thailand, anbefales det at kontakte den konsulære afdeling ved Thailands ambassade i København. Husk at pas godt på dine flybilletter og pas, da det kan være svært at få et nyt ude i denne del af Thailand.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Hat Yai

Hvad kan du se og lave i Hat Yai?

Hat Yai har mange hatte, da det er et medicinsk centrum, rejseknudepunkt, shopping paradis, men det er også kendt som hvor du kan opleve det ægte Thailand. I byens udkant er det buddhistiske tempel Phra Maha Chedi Tripob Trimongkol et populært besøgspunkt, fremstillet fra top til tå af rustfrit stål, om end dette kan være meget svært at se. Khlong Haes flydende marked er unikt i dette område, som det eneste flydende marked i det sydlige Thailand. En udflugt til den gamle by Songkhla, i området, er nærmest obligatorisk når man besøger Hat Yai. Dit hotel vil typisk kunne hjælpe med at arrangere en tur eller henvise til nogen der kan. Byen er også rig på fantastiske kulinariske oplevelser, ikke mindst indenfor fisk og skaldyr. Et fint eksempel er Bankampu, der specielt er blevet kendt online for sine blomster krabber.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Hat Yai?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Hat Yai.

Kan jeg finde fly til Hat Yai med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Hat Yai, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Hat Yai?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Hat Yai. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Hat Yai lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Hat Yai og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hat Yai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.