Find billige fly til Hat Yai

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 3.10
man. 10.10

Indsigter og trends for flyrejser til Hat Yai

Få indsigter om din flyrejse til Hat Yai, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hat Yai?

Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Hat Yai på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.466 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Hat Yai i juni, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.571 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Hat Yai?

201 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Hat Yai. Dette fly er fra Glasgow og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Hat Yai. Hvis du vil finde den billigste pris til Hat Yai fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hat Yai på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Hat Yai på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.086 kr.. Fly fra Danmark til Hat Yai på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 8.238 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hat Yai?

Det billigste tidspunkt at flyve til Hat Yai på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 6.418 kr.. Fly til Hat Yai koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 8.266 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hat Yai

Find de billigste fly til disse Hat Yai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hat Yai

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hat Yai

København (CPH) til Hat Yai (HDY)

Fly til Hat Yai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hat Yai, hvor den gennemsnitlige pris er 6.600 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HAT YAI FRA KØBENHAVNjuni32% billigereAt flyve fra København til Hat Yai ​​koster i gennemsnit blot 4.466 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HAT YAI FRA KØBENHAVNaugust25% dyrereDet koster cirka 8.237 kr. at flyve til Hat Yai ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HAT YAI FRA KØBENHAVNjuni688% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hat Yai fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Hat Yai

Hvor lang tid tager det at flyve til Hat Yai?

Flyvningen fra Københavns Lufthavn Kastrup til Hat Yai ligger typisk omkring de 17 til 20 timer. Fra Billund skal du regne med at flyrejsen kan vare fra knapt 18 timer og helt op til næsten 34 timer. Afhængigt af afstand, samt hvornår du ønsker rejse, kan Hamborg Lufthavn være et alternativ, hvor rejsen vil tage fra 16 en halv time og typisk op til knapt 24 timer. Fra Aalborg Lufthavn kan du finde flyveture der tager fra cirka 18 en halv time og helt til omkring 34 en halv time. Rejsetiden afhænger af hvilken rute du vælger, samt tidspunkt på dagen og ugedag. Trods lidt kringlede ruter, er det stadig fuldt muligt at finde Hat Yai flytilbud.

Hvorfra kan du flyve direkte til Hat Yai?

Der er desværre ikke nogen direkte flyvninger fra danske lufthavne til Hat Yai. Fra København vil du kunne komme med KLM via Amsterdam til Bangkok og derfra til Hat Yai med Thai Vietjet Air, eller Thai Airways via Frankfurt, hvor det kan være et SAS-fly, og så til Bangkok og derfra til Hat Yai. Thai Airways og SAS er i Star Alliance, så her tjekkes du og din bagage ind til hele rejsen i København. Fra Billund kan du typisk skulle med KLM via Amsterdam og Bangkok, og det sidste stykke med Thai Vietjet Air, eller Lufthansa til Frankfurt og Thai Airways over Bangkok og til Hat Yai. Turen fra Hamborg bliver fløjet af Lufthansa og Thai Airways, som også begge er i Star Alliance. Fra Aalborg vil du også løbe ind i KLM, som flyver til Bangkok via Amsterdam, det sidste stykke er også her med Thai Vietjet Air.

Lufthavn: Trang eller Lufthavn: Narathiwat kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Hat Yai.

Med en gennemsnitspris på 3.445 kr. pr. person er Lufthavn: Trang den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Hat Yai. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Andre kabineklasser på fly til Hat Yai

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Hat Yai

Hvilke flyselskaber flyver til Hat Yai?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Hat Yai

Hvilke flyselskaber flyver til Hat Yai?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Hat Yai fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Thai Airways og THAI Smile. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Hat Yai, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Thai Airways-fly til Hat Yai

Thai Airways er et populært valg for brugere, der rejser til Hat Yai. Selskabet flyver 35 fly om ugen til Hat Yai, og de flyver oftest fra Bangkok Suvarnabhumi. Billetpriserne hos Thai Airways afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 4.335 kr. (fra København Kastrup). I 19 anmeldelser har momondo-brugere givet Thai Airways en gennemsnitlig bedømmelse på 7,6/10.


Lufthavne i nærheden af Hat Yai

Neden for finder du alle lufthavne i Hat Yai samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Hat Yai International Airport?

Når du skal fra lufthavnen og til byen, så kan du naturligvis leje en bil fra et af biludlejningsfirmaerne i lufthavnen, og der er en hovedvej af høj kvalitet og godt skiltet hele vejen fra lufthavnen. En anden mulighed er en taxa, som holder lige udenfor terminalen, eller en taxa minibus, som kan have flere passagerer og destinationer. Endelig tilbydes der også kørsel i limousine fra lufthavnen, så du ankommer til din destination i stil.


Visumkrav for Hat Yai

Hvilke pas og visumkrav er der, når du besøger Hat Yai?

Du kan besøge Thailand visumfrit i op til 30 dage, i alt 90 dage over en seks måneders periode. Ved ophold ud over dette, skal du have visum. Visse typer visum kan udstedes ved indrejsen og nogle kan forlænges under opholdet. Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder ud over dit ophold. Man accepterer både forlængede pas og provisoriske pas til ind- og udrejse af landet. Provisoriske pas udstedt under opholdet i Thailand skal dog have et nyt indrejsestempel fra immigrationsmyndighederne. For spørgsmål om visum og tilsvarende spørgsmål om ophold i Thailand, anbefales det at kontakte den konsulære afdeling ved Thailands ambassade i København. Husk at pas godt på dine flybilletter og pas, da det kan være svært at få et nyt ude i denne del af Thailand.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hat Yai


De bedste oplevelser og seværdigheder i Hat Yai

Hvad kan du se og lave i Hat Yai?

Hat Yai har mange hatte, da det er et medicinsk centrum, rejseknudepunkt, shopping paradis, men det er også kendt som hvor du kan opleve det ægte Thailand. I byens udkant er det buddhistiske tempel Phra Maha Chedi Tripob Trimongkol et populært besøgspunkt, fremstillet fra top til tå af rustfrit stål, om end dette kan være meget svært at se. Khlong Haes flydende marked er unikt i dette område, som det eneste flydende marked i det sydlige Thailand. En udflugt til den gamle by Songkhla, i området, er nærmest obligatorisk når man besøger Hat Yai. Dit hotel vil typisk kunne hjælpe med at arrangere en tur eller henvise til nogen der kan. Byen er også rig på fantastiske kulinariske oplevelser, ikke mindst indenfor fisk og skaldyr. Et fint eksempel er Bankampu, der specielt er blevet kendt online for sine blomster krabber.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Hat Yai.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Hat Yai, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Hat Yai. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Hat Yai og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.