Find billige fly til Southampton

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Southampton

Få indsigter om din flyrejse til Southampton, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Southampton?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Southampton på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.043 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Southampton i november, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Southampton i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 2.098 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Southampton på?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Southampton på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.102 kr.. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.213 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Southampton?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Southampton på er om aftenen. Fly fra Danmark til Southampton på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.022 kr.. Fly til Southampton koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 2.652 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Southampton?

Det tager i gennemsnit 2t at flyve fra Danmark til Southampton, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til London Heathrow (den mest populære lufthavn i Southampton). Hvis du flyver fra Billund til London Heathrow, tager det omkring 1t. 40min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Southampton?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Southampton er 56 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.447 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Southampton

Find de billigste fly til disse Southampton-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Southampton

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Southampton

Aarhus (AAR) til London (LON)

Fly til Southampton ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til London, hvor den gennemsnitlige pris er 422 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SOUTHAMPTON FRA KØBENHAVNnovember17% billigereAt flyve fra København til Southampton ​​koster i gennemsnit blot 2.043 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SOUTHAMPTON FRA KØBENHAVNjuli23% dyrereDet koster cirka 3.024 kr. at flyve til Southampton ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SOUTHAMPTON FRA KØBENHAVNseptember342% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Southampton fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Southampton

Hvor lang tid tager det at flyve til Southampton?

Din flyvetid til Southampton Lufthavn (SOU) afhænger af, hvilken dansk lufthavn du flyver fra. Har du mulighed for at flyve fra Københavns Lufthavn (CHP), er turen herfra som udgangspunkt kortere, end hvis du flyver fra en jysk lufthavn som Billund (BLL) eller Aarhus Lufthavn (AAR). Turen fra en dansk lufthavn er kortere, end når du skal retur. Det kan godt betale sig at undersøge om nærtliggende lufthavne såsom Heathrow Lufthavn i London er en bedre og billigere mulighed. Ofte kan du finde billigere flybilletter til Heathrow Lufthavn end til Southampton. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst én gang i en af de større europæiske lufthavne som fx Amsterdam i Holland. En rejse fra Københavns Lufthavn til Southampton tager omkring fem timer med en mellemlanding i Amsterdam.

Fra hvilken lufthavn kan du flyve direkte til Southampton?

Det er ikke muligt at flyve direkte til Southampton fra en af de danske lufthavne. Hvis du vælger et flytilbud til Southampton fra en dansk lufthavn, er det en god ide at undersøge, om der er billigere og bedre flybilletter til en af de andre lufthavne i området. Det kan ikke betale sig at rejse til en af de andre danske lufthavne først – fx fra Jylland til Sjælland, da den samlede rejsetid vil blive længere. Når du skal flyve, skal du regne med, at du skal mellemlande mindst én gang og sikkert flere gange. Især hvis du flyver fra en jysk lufthavn som Billund eller Aarhus lufthavn.

Hvilket er det absolut billigste fly til Southampton?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Southampton for 160 kr./person, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Southampton. Hvis du vil finde den billigste pris til Southampton fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Southampton?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Southampton. Hvis du har planer om at flyve til Southampton, kan du overveje at booke flyrejse til Bournemouth Lufthavn (34 km fra Southampton centrum), London Gatwick Lufthavn (90 km fra Southampton centrum), London Heathrow Lufthavn (91 km fra Southampton centrum), Bristol Lufthavn (106 km fra Southampton centrum) eller London City Lufthavn (121 km fra Southampton centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Southampton på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Southampton Bristol Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 726 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Southampton Eastleigh Lufthavn?

Priser for fly til Southampton Eastleigh Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Southampton Eastleigh Lufthavn?

Fra november 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Southampton Eastleigh Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Southampton Eastleigh Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Southampton Eastleigh Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Southampton Eastleigh Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Southampton Eastleigh Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Southampton Eastleigh Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Southampton

Hvilke krav er der til pas og visum for at besøge Southampton?

Selvom England ikke længere er medlem af EU, kræves der stadig ikke visum for at komme ind, forudsat at din rejses varighed er mindre end 180 dage, og dit pas er gyldigt under hele rejsen. Skulle du have glemt dit pas, er det muligt at rejse på et provisorisk pas. Er du under 18 år, og rejser du uden dine forældre eller værge, skal du forvente at kunne fremvise dokumentation for, at du har lov til at rejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Southampton

Hvad kan du se og gøre i Southampton?

Der er et utal af ting, som du kan se og gøre i Southampton, lige fra at se det lokale fodboldhold til at tage en dagstur til Stonehenge. En af de mest populære ture i Southampton er en tur til Solent Sky Museum, som har alt fra en gigantisk vandflyver til fly fra krigen. Er man til historiske steder, kan en tur til Tudor House and Garden anbefales. Her føler man sig hurtigt hensat til middelalderen. Det kan nemt udvides, hvis man er i stemning til en tur hen for at se Southampton Town Walls, som vises i Southampton gamle bydel. Hører man til dem, der holdt af at se filmen Titanic, vil en tur til havnen, hvor skibet i sin tid afgik fra på sin skæbnefulde jomfrurejse, være en kæmpe oplevelse. Det er i øvrigt samme havn, hvor skibet Mayflower sejlede fra flere hundrede år før. Det er tilmed muligt at tage på en privat tur.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Southampton?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Southampton. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Southampton med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Southampton med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Southampton?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Southampton.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Southampton lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Southampton lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Southampton og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Southampton på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.