Find billige flybilletter til Southampton

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 2.7
lør. 9.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Southampton

Find de billigste fly til disse Southampton-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Southampton

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Southampton

Aarhus (AAR) til London (LON)

Fly til Southampton ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til London, hvor den gennemsnitlige pris er 753 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SOUTHAMPTON FRA KØBENHAVNmarts28% billigereAt flyve fra København til Southampton ​​koster i gennemsnit blot 1.614 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SOUTHAMPTON FRA KØBENHAVNapril44% dyrereDet koster cirka 3.235 kr. at flyve til Southampton ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SOUTHAMPTON FRA KØBENHAVNapril590% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Southampton fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Southampton?

Din flyvetid til Southampton Lufthavn (SOU) afhænger af, hvilken dansk lufthavn du flyver fra. Har du mulighed for at flyve fra Københavns Lufthavn (CHP), er turen herfra som udgangspunkt kortere, end hvis du flyver fra en jysk lufthavn som Billund (BLL) eller Aarhus Lufthavn (AAR). Turen fra en dansk lufthavn er kortere, end når du skal retur. Det kan godt betale sig at undersøge om nærtliggende lufthavne såsom Heathrow Lufthavn i London er en bedre og billigere mulighed. Ofte kan du finde billigere flybilletter til Heathrow Lufthavn end til Southampton. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst én gang i en af de større europæiske lufthavne som fx Amsterdam i Holland. En rejse fra Københavns Lufthavn til Southampton tager omkring fem timer med en mellemlanding i Amsterdam.

Det er ikke muligt at flyve direkte til Southampton fra en af de danske lufthavne. Hvis du vælger et flytilbud til Southampton fra en dansk lufthavn, er det en god ide at undersøge, om der er billigere og bedre flybilletter til en af de andre lufthavne i området. Det kan ikke betale sig at rejse til en af de andre danske lufthavne først – fx fra Jylland til Sjælland, da den samlede rejsetid vil blive længere. Når du skal flyve, skal du regne med, at du skal mellemlande mindst én gang og sikkert flere gange. Især hvis du flyver fra en jysk lufthavn som Billund eller Aarhus lufthavn.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Southampton for 43 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Southampton. Hvis du vil finde den billigste pris til Southampton fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Southampton på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.614 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Southampton i marts, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Southampton i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.684 kr..

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Southampton på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.688 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.974 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Southampton på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Southampton på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.547 kr.. Fly til Southampton koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 2.906 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Southampton i maj, juni og juli, hvor I kan besøge Leicester Square og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Southampton. Hvis du har planer om at flyve til Southampton, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: London Heathrow (91 km fra Southampton centrum), Lufthavn: Bristol (106 km fra Southampton centrum), Lufthavn: London City (121 km fra Southampton centrum), Lufthavn: London Luton (129 km fra Southampton centrum) eller Lufthavn: London-Stansted (157 km fra Southampton centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Southampton Lufthavn: London-Stansted, hvor gennemsnitsprisen er 481 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Southampton?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Southampton

Hvilke flyselskaber flyver til Southampton?

På rejser til Southampton fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: KLM, Air France, British Airways eller Norwegian. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

KLM-fly til Southampton

KLM flyver omkring 8 fly til Southampton om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Amsterdam Schiphol, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 1.083 kr. (Aalborg til Southampton). Brugerne har bedømt KLM med 7,7/10 i over 133 anmeldelser på momondo.

Air France-fly til Southampton

Air France flyver normalt til Southampton 8 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Southampton fra Amsterdam Schiphol. Air France (bedømmelse: 7,7, 161 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Southampton, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Air France-billet, der er fundet på momondo til Southampton, var fra Billund (1.758 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Southampton

Neden for finder du alle lufthavne i Southampton samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra lufthavnen?

Det er nemt at komme til og fra Southampton Lufthavn og til centrum, som ligger ret tæt på. Du kan tage bussen, som går flere gange i timen. Du kan også vælge at tage toget fra stationen, som ligger lige ved siden af lufthavnen. Med lige ved siden af menes der mindre end 1 minuts gang derfra. Det er nemt at tage bilen og blive sat af. Har du brug for at leje en bil, kan du enten gøre det i lufthavnen, eller også kan du bestille bilen online hjemmefra, så den står klar, når du kommer. Du kan også vælge at tage en taxa. De findes ved ankomst og afgangshallen.


Visumkrav for Southampton

Selvom England ikke længere er medlem af EU, kræves der stadig ikke visum for at komme ind, forudsat at din rejses varighed er mindre end 180 dage, og dit pas er gyldigt under hele rejsen. Skulle du have glemt dit pas, er det muligt at rejse på et provisorisk pas. Er du under 18 år, og rejser du uden dine forældre eller værge, skal du forvente at kunne fremvise dokumentation for, at du har lov til at rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Southampton


De bedste oplevelser og seværdigheder i Southampton

Der er et utal af ting, som du kan se og gøre i Southampton, lige fra at se det lokale fodboldhold til at tage en dagstur til Stonehenge. En af de mest populære ture i Southampton er en tur til Solent Sky Museum, som har alt fra en gigantisk vandflyver til fly fra krigen. Er man til historiske steder, kan en tur til Tudor House and Garden anbefales. Her føler man sig hurtigt hensat til middelalderen. Det kan nemt udvides, hvis man er i stemning til en tur hen for at se Southampton Town Walls, som vises i Southampton gamle bydel. Hører man til dem, der holdt af at se filmen Titanic, vil en tur til havnen, hvor skibet i sin tid afgik fra på sin skæbnefulde jomfrurejse, være en kæmpe oplevelse. Det er i øvrigt samme havn, hvor skibet Mayflower sejlede fra flere hundrede år før. Det er tilmed muligt at tage på en privat tur.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Southampton. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Southampton med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Southampton.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Southampton lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Southampton og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.