Find billige flybilletter til Exeter

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 1.2
tir. 8.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Exeter.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Exeter

Find de billigste fly til disse Exeter-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Exeter

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Exeter

København (CPH) til Bristol (BRS)

Fly til Exeter ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bristol, hvor den gennemsnitlige pris er 1.072 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL EXETER FRA KØBENHAVNnovember19% billigereAt flyve fra København til Exeter ​​koster i gennemsnit blot 1.609 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL EXETER FRA KØBENHAVNaugust24% dyrereDet koster cirka 2.460 kr. at flyve til Exeter ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL EXETER FRA KØBENHAVNoktober452% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Exeter fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Exeter?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Exeter?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Exeter fra København for 454 kr.. Det er 81% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Exeter. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Exeter fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Exeter?

  Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Exeter på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.609 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Exeter i november, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Exeter i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.800 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Exeter på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Exeter er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Exeter på en fredag kan finde billetter helt ned til 1.914 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.170 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Exeter.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Exeter?

  Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Exeter på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Exeter om formiddagen helt ned til 1.337 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.075 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Exeter?

  Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Exeter i maj, juni og juli. Parker som f.eks. Leicester Square er populære samlingssteder i disse måneder.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Exeter?

  Rejsende, som flyver til Exeter, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Plymouth (52 km fra Exeter centrum), Lufthavn: Cardiff Cardiff Wales (77 km fra Exeter centrum), Lufthavn: Bristol (93 km fra Exeter centrum), Lufthavn: Swansea Fairwood Comm (105 km fra Exeter centrum) eller Lufthavn: Cornwall Newquay (108 km fra Exeter centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Exeter på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Exeter er normalt Lufthavn: Exeter med en gennemsnitspris på 1.297 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Exeter fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Exeter

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Exeter.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Exeter.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Exeter.

Dokumenter
Obligatorisk kontaktopsporingsformular - Submit the form any time in the 48 hours before arriving in the UK. Show the form when checking in your plane, train or ferry to the UK.

Administreret karantænepakke for Skotland - All travelers arriving directly to Scotland are required to book their Managed Quarantine Package prior to travel.

COVID-19-testpakke - All travelers must book and pay for a COVID-19 Testing Package prior to travel to England and Scotland.


Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Exeter?

Hjemrejse til Danmark fra Exeter

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Exeter skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Exeter er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Exeter nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Exeter?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Exeter
 • Hvilke flyselskaber flyver til Exeter?

  For fly fra Danmark til Exeter, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Exeter