Find billige flybilletter til Cambridge

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 2.7
lør. 9.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cambridge

Find de billigste fly til disse Cambridge-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: London-Stansted

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cambridge

København (CPH) til Lufthavn: London-Stansted (STN)

Fly til Cambridge ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til London-Stansted, hvor den gennemsnitlige pris er 475 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cambridge?

43 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Cambridge. Dette fly er fra Katowice og er 96% billigere end de fleste andre flyrejser til Cambridge. Hvis du vil finde den billigste pris til Cambridge fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Cambridge i maj, juni og juli, hvor I kan besøge Leicester Square og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Rejsende, som flyver til Cambridge, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: London Luton (50 km fra Cambridge centrum), Lufthavn: London City (78 km fra Cambridge centrum), Lufthavn: London Southend (81 km fra Cambridge centrum), Lufthavn: London Heathrow (91 km fra Cambridge centrum) eller Lufthavn: London Gatwick (118 km fra Cambridge centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: London-Stansted har en gennemsnitspris på 481 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Cambridge. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Cambridge?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cambridge

Hvilke flyselskaber flyver til Cambridge?

For fly fra Danmark til Cambridge, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som British Airways og Brussels Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cambridge


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Cambridge, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Cambridge, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Cambridge, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Cambridge ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Cambridge, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Cambridge spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.