Find billige flybilletter til Oxford

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 19.10
tir. 26.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Oxford.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oxford

Find de billigste fly til disse Oxford-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oxford

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oxford

København (CPH) til Lufthavn: London-Stansted (STN)

Fly til Oxford ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til London-Stansted, hvor den gennemsnitlige pris er 482 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oxford?

Du finder mildt vejr i Oxford i juni og juli, mens forårsmånederne ligeledes er skønne. Der er mange gode grunde til at rejse med fly til Oxford. Som regel er der ikke de store prisudsving i løbet af året, men primært i september til november samt i marts er det muligt at finde billige flybilletter til Oxford.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Oxford?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Oxford, lå på 125 kr./pr. person fra Dublin, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Oxford. Hvis du vil finde de billigste priser til Oxford fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Oxford?

  Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Oxford på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.254 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Oxford i august, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.608 kr..

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Oxford?

  Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Oxford i maj, juni og juli. Parker som f.eks. Leicester Square er populære samlingssteder i disse måneder.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Oxford?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Oxford. Hvis du har planer om at flyve til Oxford, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: London Heathrow (63 km fra Oxford centrum), Lufthavn: Birmingham (85 km fra Oxford centrum), Lufthavn: London City (94 km fra Oxford centrum), Lufthavn: London Gatwick (100 km fra Oxford centrum) eller Lufthavn: London-Stansted (103 km fra Oxford centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Oxford på?

  Med en gennemsnitspris på 908 kr. pr. person er Lufthavn: London Luton den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Oxford. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Oxford Kidlington fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Oxford Kidlington

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Oxford Kidlington.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Oxford Kidlington.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Oxford Kidlington.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Oxford Kidlington?

Hjemrejse til Danmark fra Oxford Kidlington

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Oxford Kidlington skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Oxford Kidlington er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Oxford nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Oxford?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Oxford
 • Hvilke flyselskaber flyver til Oxford?

  På rejser til Oxford fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Norwegian Air International eller easyJet. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Oxford

Neden for finder du alle lufthavne i Oxford samt deres afstand til centrum

Oxford Kidlington Airport er en lille regional lufthavn ca. 15 km nord for Oxford. Der kører busser og tog fra lufthavnen til Oxford. Adskillige busruter kører 24 t i døgnet til forskellige lokaliteter i byen. En returbillet koster ca. 10 GBP (ca. 85 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Oxford

Du kan udforske Oxford til fods, da mange seværdigheder ligger i gåafstand fra hinanden. Dog har byen også et velfungerende og billigt bussystem. Busbilletter købes hos chaufføren. Prisen afhænger af antallet af zoner, du har behov for på rejsen.


Visumkrav for Oxford

England er medlem af EU. Derfor kan du som dansk statsborger rejse til landet uden visum. Planlægger du en ferie med fly til Oxford i fremtiden, er det en god idé at holde øje med, om reglerne ændrer sig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oxford


De bedste oplevelser og seværdigheder i Oxford

Hvad skal man se i Oxford?

Oxford er en smuk, traditionsrig by med mange seværdigheder. Nyd en sejltur på Themsen med dampskib. Besøg The Oxford Artisan Distillery, hvor du kan blive klogere på produktionen af whisky og absint med lokale råvarer. Tag en slentretur i en af byens mange grønne parker. Endelig bør du ikke gå glip af Oxfords famøse attraktion: Det verdensberømte universitet og den botaniske have fra 1621.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er nemt at rejse til Oxford med børn. Der findes flere museer i byen rettet mod de yngste. For eksempel bør I besøge The Story Museum, der har skiftende udstillinger og workshops for børn i alle aldre, eller Alice’s Shop baseret på Lewis Caroll’s klassiker Alice i Eventyrland. Pegasus Theatre byder på børneteater af høj kvalitet, mens Giffords Circus blander opera, klovnenumre, dans og dukketeater på finurlig vis.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er dækket af dit blå sygesikringskort ved læge- og sygehusbesøg på lige vilkår med englænderene. Det skyldes Englands status som EU-land. Derfor kan det alligevel være at foretrække at tegne en rejseforsikring, der dækker ved for eksempel ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er rent i Oxford, og du kan roligt drikke det.

Giver man drikkepenge i Oxford?

Det er kutyme at give ca. 15 % i drikkepenge på restauranter i Oxford, med mindre det fremgår, at service allerede er inkluderet i regningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Oxford indbyder til eventyr og shopping. For eksempel kan du gå på opdagelse i de mange trendy butikker, der ligger i områderne Jericho og Walton samt på Cowley Street. Byen har også flere markeder. Det mest berømte er det overdækkede Golden Cross.