Find billige fly til Oxford

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 2.10
søn. 9.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Oxford

Få indsigter om din flyrejse til Oxford, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Oxford?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Oxford, lå på 47 kr./pr. person fra Katowice, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Oxford. Hvis du vil finde de billigste priser til Oxford fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oxford?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Oxford normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Oxford om aftenen helt ned til 1.184 kr.. Fly til Oxford koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.469 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Oxford?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Oxford (London Heathrow), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 2t og 1t. 50min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oxford

Find de billigste fly til disse Oxford-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oxford

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oxford

København (CPH) til Lufthavn: London-Stansted (STN)

Fly til Oxford ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til London-Stansted, hvor den gennemsnitlige pris er 609 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Oxford

Du finder mildt vejr i Oxford i juni og juli, mens forårsmånederne ligeledes er skønne. Der er mange gode grunde til at rejse med fly til Oxford. Som regel er der ikke de store prisudsving i løbet af året, men primært i september til november samt i marts er det muligt at finde billige flybilletter til Oxford.

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Oxford på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 348 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Oxford i september, så er det også billigt at flyve i august. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 642 kr..

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Oxford i maj, juni og juli. Parker som f.eks. Leicester Square er populære samlingssteder i disse måneder.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Oxford. Hvis du har planer om at flyve til Oxford, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: London Heathrow (63 km fra Oxford centrum), Lufthavn: Birmingham (85 km fra Oxford centrum), Lufthavn: London City (94 km fra Oxford centrum), Lufthavn: London Gatwick (100 km fra Oxford centrum) eller Lufthavn: London-Stansted (103 km fra Oxford centrum).

Med en gennemsnitspris på 876 kr. pr. person er Lufthavn: London-Stansted den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Oxford. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Andre kabineklasser på fly til Oxford

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Oxford

Hvilke flyselskaber flyver til Oxford?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Oxford

Hvilke flyselskaber flyver til Oxford?

På rejser til Oxford fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, British Airways, Scandinavian Airlines eller Norwegian. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Oxford

Neden for finder du alle lufthavne i Oxford samt deres afstand til centrum

Oxford Kidlington Airport er en lille regional lufthavn ca. 15 km nord for Oxford. Der kører busser og tog fra lufthavnen til Oxford. Adskillige busruter kører 24 t i døgnet til forskellige lokaliteter i byen. En returbillet koster ca. 10 GBP (ca. 85 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Oxford

Du kan udforske Oxford til fods, da mange seværdigheder ligger i gåafstand fra hinanden. Dog har byen også et velfungerende og billigt bussystem. Busbilletter købes hos chaufføren. Prisen afhænger af antallet af zoner, du har behov for på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oxford


De bedste oplevelser og seværdigheder i Oxford

Hvad skal man se i Oxford?

Oxford er en smuk, traditionsrig by med mange seværdigheder. Nyd en sejltur på Themsen med dampskib. Besøg The Oxford Artisan Distillery, hvor du kan blive klogere på produktionen af whisky og absint med lokale råvarer. Tag en slentretur i en af byens mange grønne parker. Endelig bør du ikke gå glip af Oxfords famøse attraktion: Det verdensberømte universitet og den botaniske have fra 1621.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er nemt at rejse til Oxford med børn. Der findes flere museer i byen rettet mod de yngste. For eksempel bør I besøge The Story Museum, der har skiftende udstillinger og workshops for børn i alle aldre, eller Alice’s Shop baseret på Lewis Caroll’s klassiker Alice i Eventyrland. Pegasus Theatre byder på børneteater af høj kvalitet, mens Giffords Circus blander opera, klovnenumre, dans og dukketeater på finurlig vis.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er dækket af dit blå sygesikringskort ved læge- og sygehusbesøg på lige vilkår med englænderene. Det skyldes Englands status som EU-land. Derfor kan det alligevel være at foretrække at tegne en rejseforsikring, der dækker ved for eksempel ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er rent i Oxford, og du kan roligt drikke det.

Giver man drikkepenge i Oxford?

Det er kutyme at give ca. 15 % i drikkepenge på restauranter i Oxford, med mindre det fremgår, at service allerede er inkluderet i regningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Oxford indbyder til eventyr og shopping. For eksempel kan du gå på opdagelse i de mange trendy butikker, der ligger i områderne Jericho og Walton samt på Cowley Street. Byen har også flere markeder. Det mest berømte er det overdækkede Golden Cross.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Oxford. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Oxford med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Oxford ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Oxford og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.