Find billige flybilletter til Nador

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Nador. De nuværende restriktioner til Nador er baseret på Marokko rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Marokko

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nador

Find de billigste fly til disse Nador-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nador

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nador

København (CPH) til Nador (NDR)

Fly til Nador ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nador, hvor den gennemsnitlige pris er 1.816 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NADOR FRA KØBENHAVNmaj33% billigereAt flyve fra København til Nador ​​koster i gennemsnit blot 1.222 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NADOR FRA KØBENHAVNjuli87% dyrereDet koster cirka 3.390 kr. at flyve til Nador ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NADOR FRA KØBENHAVNjuli477% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nador fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nador?

Det er ofte dyrt at finde flybilletter til Nador i juli, august og december. Selvom du rejser uden for sommermånederne, skal du ikke være bange for at blive ramt af dårligt vejr. Der er nemlig minimum 16 °C i gennemsnit året rundt i Nador, mens der er 30 °C, når det er varmest. Du kan som regel finde billige flybilletter til Nador i februar, oktober og november. Fly til Nador koster ca. 700-4.000 DKK.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Nador?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Nador, lå på 69 kr./pr. person fra Bordeaux, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nador. Hvis du vil finde de billigste priser til Nador fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Nador?

  september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Nador med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.329 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Nador?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Nador 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Nador for 1.816 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Nador helt ned til 1.429 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nador på?

  Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Nador på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.689 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.490 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Nador.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nador?

  Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Nador, hvor du kan finde priser helt ned til 1.629 kr.. Hvis du flyver fra Nador om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.101 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nador?

  Rejsende, som flyver til Nador, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Al Hoceïma Charif Al Idrissi (82 km fra Nador centrum) eller Lufthavn: Oujda Les Angades (101 km fra Nador centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Nador på?

  Lufthavn: Al Hoceïma Charif Al Idrissi har en gennemsnitspris på 1.592 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Nador. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Nador?

På nuværende tidspunkt inkluderer Marokko rejserestriktioner rejser til Nador. Indrejserestriktioner

Fra den 25. februar har Marokko suspenderet alle flyvninger til og fra Østrig, Belgien, Brasilien, Tjekkiet, Irland, Tyskland, Holland, New Zealand, Portugal, Sydafrika, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine og Storbritannien. Rejsende, der ankommer til Marokko med fly, der rejser fra disse lande via et tredjeland, har heller ikke adgang til Marokko. Marokkos grænser er kun åbne for tilbagevendende marokkanske statsborgere og borgere (turister, studerende eller bosiddende i udlandet), udenlandske statsborgere, der er visumfritaget, hvis de har en reservationsbekræftelse eller en invitation fra en marokkansk virksomhed. Tjek lande, der er fritaget for visumadgang her. Udenlandske statsborgere, der udfører officielle statslige forretninger, eller personer, der er indbudt af en marokkansk virksomhed, kan rejse ind i landet, hvis de kan fremvise en kopi af deres indbydelsesbrev. Dette brev skal forsegles af firmaet og underskrives af en manager med alle relevante oplysninger om den rejsende (pasnummer, formålet med besøget, oplysninger om overnatning).

Indrejsekrav

Rejsende skal fremlægge et negativt PCR-resultat, som er taget inden for 72 timer før rejsen. Rejsende under 11 år er fritaget for testen. Rejsende skal udfylde en helbredsformular online på www.onda.ma/form.php, derefter udskrive og underskrive formularen, som skal fremvises ved ankomst til Marokko.

Hvis du planlægger rejser til Nador nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Nador

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nador fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
22. nov.
CPH03:55København Kastrup
23t. 10min.
2 stop
NDR03:05Nador
29. nov.
NDR10:10Nador
6t. 50min.
1 stop
CPH17:00København Kastrup
1.429 kr.
Find lignende
Ryanair
23. aug.
CPH15:55København Kastrup
13t. 30min.
1 stop
NDR05:25Nador
9. sep.
NDR14:50Nador
12t. 15min.
1 stop
CPH03:05København Kastrup
2.250 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH15:55København Kastrup
13t. 30min.
1 stop
NDR05:25Nador
9. sep.
NDR16:25Nador
24t. 25min.
2 stop
CPH16:50København Kastrup
1.542 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. nov.
CPH03:55København Kastrup
23t. 10min.
2 stop
NDR03:05Nador
29. nov.
NDR10:10Nador
26t. 15min.
2 stop
CPH12:25København Kastrup
1.561 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. nov.
CPH06:00København Kastrup
24t. 40min.
1 stop
NDR06:40Nador
29. nov.
NDR10:10Nador
6t. 50min.
1 stop
CPH17:00København Kastrup
1.623 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. sep.
CPH11:25København Kastrup
27t. 40min.
1 stop
NDR15:05Nador
8. okt.
NDR07:50Nador
10t. 50min.
1 stop
CPH18:40København Kastrup
1.698 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Nador

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Nador, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Vueling
Ryanair
23. aug.
CPH15:55København Kastrup
13t. 30min.
1 stop
NDR05:25Nador
Vueling
23. aug.
CPH06:55København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
NDR19:00Nador
Ryanair
16. aug.
CPH15:55København Kastrup
13t. 30min.
1 stop
NDR05:25Nador

Lufthavne i nærheden af Nador

Neden for finder du alle lufthavne i Nador samt deres afstand til centrum

Nador International Airport ligger ca. 21 km fra centrum. Der findes ikke busser, der direkte forbinder centrum og lufthavnen, men mange busser kører til øvrige destinationer, hvorfra du kan komme videre til centrum af Nador. Busserne koster ca. 10 MAD (ca. 7 DKK). En anden mulighed er de mange taxier, der holder ude foran terminalerne. Her kan det være en fordel at aftale en pris på forhånd.


Populære fly til Nador

Find dine flybilletter til Nador blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Nador
Hurtigste flyvetid13t. 30min.
Laveste pris1.429 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Nador?

Der er flere muligheder for at komme rundt i Nador. Der udbydes både busser og toge, men mange turister benytter de såkaldte Petit-taxier. Nador kan sagtens opleves til fods i mange områder, da flere seværdigheder ligger relativt tæt på hinanden og byen ikke er den største.


Kan man rejse til Nador uden pas eller visum?

Der er visumfri indrejse i Marokko i op til 90 dage. Dette er nok for de fleste, der skal på ferie i Nador, men vil du blive længere, skal du kontakte den marokkanske ambassade. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i minimum tre måneder ud over opholdets varighed.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nador


Tips og gode råd til Nador

Hvad skal man se i Nador?

Nador er blandt andet kendt for fiskeri. Det er derfor muligt at finde lækker frisk fisk på de mange fiskemarkeder, ligesom du kan smage fisk på en af de lokale restauranter. Er du vild med fugle og dyreliv, er Kariet Arkmane ca. 30 km fra Nador stedet, du skal tage hen. Området er fyldt med fugle, insekter og flot natur. Fra toppen af Monte Gurugu-bjerget kan du på klare dage spotte Spanien på den anden side af Alboranhavet. Du finder også et gammelt spansk fort samt vilde dyr på toppen af bjerget. Et andet spansk levn er Reed of Silwan, der er et historisk pejlemærke. Det blev bygget i 1679 for at beskytte Nador mod invaderinger udefra.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, bør I besøge en af følgende strande: Charrana, Marchica eller Bocana. Her kan I bade i det krystalklare vand og nyde en dag ved stranden.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales, at du anskaffer dig en privat rejseforsikring, inden du rejser til Nador, da du ikke er dækket gennem det gule og blå sygesikringskort i Marokko. Med en rejseforsikring er du dækket, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Marokko. I stedet bør du købe vand på flaske i supermarkeder og på restauranter. Du bør samtidig undgå isterninger.

Giver man drikkepenge i Nador?

I Marokko betaler du drikkepenge til guider, chauffører og tjenere. Typisk giver du ca. 10 %. (Priser checket: 05/05/2019).