Find billige flybilletter til Nador

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Nador (NDR)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Nador. De nuværende restriktioner til Nador er baseret på Marokko rejserestriktioner.

Se nuværende Marokko rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Nador

Find de billigste fly til disse Nador-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nador

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nador

København (CPH) til Nador (NDR)

Fly til Nador ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nador, hvor den gennemsnitlige pris er 1.784 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NADOR FRA KØBENHAVNmaj33% billigereAt flyve fra København til Nador ​​koster i gennemsnit blot 1.201 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NADOR FRA KØBENHAVNjuli87% dyrereDet koster cirka 3.331 kr. at flyve til Nador ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NADOR FRA KØBENHAVNjuli477% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nador fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nador?

Det er ofte dyrt at finde flybilletter til Nador i juli, august og december. Selvom du rejser uden for sommermånederne, skal du ikke være bange for at blive ramt af dårligt vejr. Der er nemlig minimum 16 °C i gennemsnit året rundt i Nador, mens der er 30 °C, når det er varmest. Du kan som regel finde billige flybilletter til Nador i februar, oktober og november. Fly til Nador koster ca. 700-4.000 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Nador?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Nador, lå på 68 kr./pr. person fra Bordeaux, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nador. Hvis du vil finde de billigste priser til Nador fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nador?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Nador på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.201 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Nador i maj, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.305 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Nador?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Nador fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.784 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nador på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Nador er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.666 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.407 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Nador.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nador?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Nador på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Nador om aftenen helt ned til 1.841 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Nador koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.663 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nador?

Rejsende, som flyver til Nador, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Al Hoceïma Charif Al Idrissi (82 km fra Nador centrum) eller Lufthavn: Oujda Les Angades (101 km fra Nador centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Nador på?

Lufthavn: Al Hoceïma Charif Al Idrissi har en gennemsnitspris på 1.689 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Nador. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Nador?

På nuværende tidspunkt inkluderer Marokko rejserestriktioner rejser til Nador. Indrejserestriktioner

Fra den 25. februar har Marokko suspenderet alle flyvninger til og fra Østrig, Belgien, Brasilien, Tjekkiet, Irland, Tyskland, Holland, New Zealand, Portugal, Sydafrika, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine og Storbritannien. Rejsende, der ankommer til Marokko med fly, der rejser fra disse lande via et tredjeland, har heller ikke adgang til Marokko. Marokkos grænser er kun åbne for tilbagevendende marokkanske statsborgere og borgere (turister, studerende eller bosiddende i udlandet), udenlandske statsborgere, der er visumfritaget, hvis de har en reservationsbekræftelse eller en invitation fra en marokkansk virksomhed. Tjek lande, der er fritaget for visumadgang her. Udenlandske statsborgere, der udfører officielle statslige forretninger, eller personer, der er indbudt af en marokkansk virksomhed, kan rejse ind i landet, hvis de kan fremvise en kopi af deres indbydelsesbrev. Dette brev skal forsegles af firmaet og underskrives af en manager med alle relevante oplysninger om den rejsende (pasnummer, formålet med besøget, oplysninger om overnatning).

Indrejsekrav

Rejsende skal fremlægge et negativt PCR-resultat, som er taget inden for 72 timer før rejsen. Rejsende under 11 år er fritaget for testen. Rejsende skal udfylde en helbredsformular online på www.onda.ma/form.php, derefter udskrive og underskrive formularen, som skal fremvises ved ankomst til Marokko.

Hvis du planlægger rejser til Nador nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Nador

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nador fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
27. mar.
07:50København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
18:35Nador
3. apr.
15:00Nador
25t. 45min.
2 stop
16:45København Kastrup
2.094 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. mar.
07:50København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
18:35Nador
3. apr.
04:10Nador
25t. 55min.
1 stop
06:05København Kastrup
2.475 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. mar.
04:30København Kastrup
23t. 50min.
2 stop
04:20Nador
3. apr.
15:00Nador
25t. 45min.
2 stop
16:45København Kastrup
2.284 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. mar.
07:50København Kastrup
35t. 50min.
3 stop
19:40Nador
3. apr.
15:00Nador
25t. 45min.
2 stop
16:45København Kastrup
2.241 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Nador?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Nador

Skal du rejse til Nador, kan du finde din flybillet billigt hos lavprisselskaber som Ryanair, Eurowings eller Air Arabia Maroc. Flyver du med lavprisselskaber, skal du være opmærksom på, at ydelser såsom sædevalg, bagage og forplejning kan være ekskluderet prisen.

Hvem flyver direkte til Nador?

Det er ikke muligt at finde direkte fly til Nador fra Danmark. I stedet kan du mellemlande i eksempelvis Köln eller Amsterdam, hvorfra der der er direkte flyafgange til Nador.

Hvor lang tid tager det at flyve til Nador?

Afhængig af mellemlandinger undervejs tager fly til Nador oftest ca. 7-10 timer fra København.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Nador samt afstand til centrum

Nador International Airport ligger ca. 21 km fra centrum. Der findes ikke busser, der direkte forbinder centrum og lufthavnen, men mange busser kører til øvrige destinationer, hvorfra du kan komme videre til centrum af Nador. Busserne koster ca. 10 MAD (ca. 7 DKK). En anden mulighed er de mange taxier, der holder ude foran terminalerne. Her kan det være en fordel at aftale en pris på forhånd.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Nador?

Der er flere muligheder for at komme rundt i Nador. Der udbydes både busser og toge, men mange turister benytter de såkaldte Petit-taxier. Nador kan sagtens opleves til fods i mange områder, da flere seværdigheder ligger relativt tæt på hinanden og byen ikke er den største.


Kan man rejse til Nador uden pas eller visum?

Der er visumfri indrejse i Marokko i op til 90 dage. Dette er nok for de fleste, der skal på ferie i Nador, men vil du blive længere, skal du kontakte den marokkanske ambassade. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i minimum tre måneder ud over opholdets varighed.


Tips og gode råd til Nador

Hvad skal man se i Nador?

Nador er blandt andet kendt for fiskeri. Det er derfor muligt at finde lækker frisk fisk på de mange fiskemarkeder, ligesom du kan smage fisk på en af de lokale restauranter. Er du vild med fugle og dyreliv, er Kariet Arkmane ca. 30 km fra Nador stedet, du skal tage hen. Området er fyldt med fugle, insekter og flot natur. Fra toppen af Monte Gurugu-bjerget kan du på klare dage spotte Spanien på den anden side af Alboranhavet. Du finder også et gammelt spansk fort samt vilde dyr på toppen af bjerget. Et andet spansk levn er Reed of Silwan, der er et historisk pejlemærke. Det blev bygget i 1679 for at beskytte Nador mod invaderinger udefra.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, bør I besøge en af følgende strande: Charrana, Marchica eller Bocana. Her kan I bade i det krystalklare vand og nyde en dag ved stranden.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales, at du anskaffer dig en privat rejseforsikring, inden du rejser til Nador, da du ikke er dækket gennem det gule og blå sygesikringskort i Marokko. Med en rejseforsikring er du dækket, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Marokko. I stedet bør du købe vand på flaske i supermarkeder og på restauranter. Du bør samtidig undgå isterninger.

Giver man drikkepenge i Nador?

I Marokko betaler du drikkepenge til guider, chauffører og tjenere. Typisk giver du ca. 10 %. (Priser checket: 05/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class