Find billige fly til Nador fra 2.227 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 12.12
tir. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nador

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nador

Bedste pris på returbillet

2.227 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 25min.
Den bedste pris på en returbillet til Nador fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.227 kr. (København Kastrup til Nador).
Det hurtigste fly til Nador fra Danmark tager 8t. 25min. (København Kastrup til Nador).

Indsigter og trends for flyrejser til Nador

Få indsigter om din flyrejse til Nador, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nador på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Nador på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.623 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.050 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Nador.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nador?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Nador, hvor du kan finde priser helt ned til 1.439 kr.. Hvis du flyver fra Nador om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 5.762 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Nador?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Nador afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Nador (den mest populære lufthavn i Nador), så tager det 14t. 45min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Nador, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Nador?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Nador 31 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Nador for 1.882 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nador

Find de billigste fly til disse Nador-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nador

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nador

København (CPH) til Nador (NDR)

Fly til Nador ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nador, hvor den gennemsnitlige pris er 1.882 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NADOR FRA KØBENHAVNjanuar50% billigereAt flyve fra København til Nador ​​koster i gennemsnit blot 864 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NADOR FRA KØBENHAVNjuli177% dyrereDet koster cirka 4.793 kr. at flyve til Nador ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NADOR FRA KØBENHAVNjuli802% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nador fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nador

Det er ofte dyrt at finde flybilletter til Nador i juli, august og december. Selvom du rejser uden for sommermånederne, skal du ikke være bange for at blive ramt af dårligt vejr. Der er nemlig minimum 16 °C i gennemsnit året rundt i Nador, mens der er 30 °C, når det er varmest. Du kan som regel finde billige flybilletter til Nador i februar, oktober og november. Fly til Nador koster ca. 700-4.000 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Nador?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Nador, lå på 191 kr./pr. person fra Barcelona, hvilket er 68% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nador. Hvis du vil finde de billigste priser til Nador fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nador?

september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Nador med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 864 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nador?

Rejsende, som flyver til Nador, kan måske finde bedre priser til Al Hoceïma Charif Al Idrissi Lufthavn (82 km fra Nador centrum) eller Oujda Les Angades Lufthavn (101 km fra Nador centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Nador på?

Oujda Les Angades Lufthavn har en gennemsnitspris på 606 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Nador. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Nador Lufthavn?

Priser for fly til Nador Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Nador Lufthavn?

Fra december 2023 er der 7 udbydere at vælge mellem for fly til Nador Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Nador Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Nador Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Nador Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Nador Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Nador Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Nador

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nador fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
4. jan.
CPH08:55København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
NDR17:20Nador
21. jan.
NDR07:00Nador
6t. 35min.
1 stop
CPH13:35København Kastrup
2.227 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. jan.
CPH08:55København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
NDR17:20Nador
21. jan.
NDR07:00Nador
6t. 35min.
1 stop
CPH13:35København Kastrup
2.241 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. jan.
CPH08:55København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
NDR17:20Nador
21. jan.
NDR07:00Nador
26t. 05min.
2 stop
CPH09:05København Kastrup
2.324 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. jan.
CPH08:55København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
NDR17:20Nador
21. jan.
NDR07:00Nador
26t. 05min.
2 stop
CPH09:05København Kastrup
2.407 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. jan.
CPH08:55København Kastrup
26t. 30min.
2 stop
NDR11:25Nador
21. jan.
NDR07:00Nador
25t. 50min.
2 stop
CPH08:50København Kastrup
3.154 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. jan.
CPH08:55København Kastrup
26t. 30min.
2 stop
NDR11:25Nador
21. jan.
NDR07:00Nador
26t. 05min.
2 stop
CPH09:05København Kastrup
3.250 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Nador

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Nador, så se nogle af vores tilbud herunder fra Eurowings
Eurowings
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 45min.
NDRNador

Hvordan rejser jeg rundt i Nador

Der er flere muligheder for at komme rundt i Nador. Der udbydes både busser og toge, men mange turister benytter de såkaldte Petit-taxier. Nador kan sagtens opleves til fods i mange områder, da flere seværdigheder ligger relativt tæt på hinanden og byen ikke er den største.


Visumkrav for Nador

Der er visumfri indrejse i Marokko i op til 90 dage. Dette er nok for de fleste, der skal på ferie i Nador, men vil du blive længere, skal du kontakte den marokkanske ambassade. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i minimum tre måneder ud over opholdets varighed.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nador

Hvad skal man se i Nador?

Nador er blandt andet kendt for fiskeri. Det er derfor muligt at finde lækker frisk fisk på de mange fiskemarkeder, ligesom du kan smage fisk på en af de lokale restauranter. Er du vild med fugle og dyreliv, er Kariet Arkmane ca. 30 km fra Nador stedet, du skal tage hen. Området er fyldt med fugle, insekter og flot natur. Fra toppen af Monte Gurugu-bjerget kan du på klare dage spotte Spanien på den anden side af Alboranhavet. Du finder også et gammelt spansk fort samt vilde dyr på toppen af bjerget. Et andet spansk levn er Reed of Silwan, der er et historisk pejlemærke. Det blev bygget i 1679 for at beskytte Nador mod invaderinger udefra.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales, at du anskaffer dig en privat rejseforsikring, inden du rejser til Nador, da du ikke er dækket gennem det gule og blå sygesikringskort i Marokko. Med en rejseforsikring er du dækket, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Marokko. I stedet bør du købe vand på flaske i supermarkeder og på restauranter. Du bør samtidig undgå isterninger.

Giver man drikkepenge i Nador?

I Marokko betaler du drikkepenge til guider, chauffører og tjenere. Typisk giver du ca. 10 %.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Nador?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Nador med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Nador, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Nador?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Nador.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Nador lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Nador, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Nador spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nador på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.