Find billige fly til Casablanca fra 916 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Casablanca

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Casablanca

Bedste pris på enkeltbillet

916 kr.

Bedste pris på returbillet

1.418 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 20min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Casablanca fra Danmark i de seneste 72 timer er 916 kr. (København Kastrup til Casablanca).
Den bedste pris på en returbillet til Casablanca fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.418 kr. (København Kastrup til Casablanca).
Det hurtigste fly til Casablanca fra Danmark tager 7t. 20min. (København Kastrup til Casablanca).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Casablanca, herunder Lufthansa, Air France og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Casablanca

Få indsigter om din flyrejse til Casablanca, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Casablanca?

Den billigste måned at flyve til Casablanca fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.663 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Casablanca i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.920 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Casablanca på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Casablanca fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 3.243 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Casablanca på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.834 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Casablanca?

Når du flyver til Casablanca fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.491 kr. for fly med afgang om morgenen. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Casablanca, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.821 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Casablanca?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Casablanca afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Casablanca (den mest populære lufthavn i Casablanca), så tager det 13t. 30min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Casablanca, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Casablanca?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Casablanca er 29 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.700 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Casablanca

Find de billigste fly til disse Casablanca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Casablanca

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Casablanca

København (CPH) til Casablanca (CMN)

Fly til Casablanca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Casablanca, hvor den gennemsnitlige pris er 2.700 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CASABLANCA FRA KØBENHAVNjanuar39% billigereAt flyve fra København til Casablanca ​​koster i gennemsnit blot 1.663 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CASABLANCA FRA KØBENHAVNjuli53% dyrereDet koster cirka 4.139 kr. at flyve til Casablanca ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CASABLANCA FRA KØBENHAVNjuli350% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Casablanca fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Casablanca

Hvor lang tid tager det at flyve til Casablanca?

Når du skal fra Danmark til Casablanca i Marokko kan du vælge at flyve fra lufthavnen i Billund (BLL) eller Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH). Længden på flyrejserne varierer en del, da du ikke kan flyve direkte til Casablanca Mohammed V International Airport (CMN). Du skal oftest regne med i hvert fald en enkel mellemlanding, uanset hvor du flyver fra. En tur fra Billund tager alt cirka 9 timer og 30 timer. Vælger du at flyve fra Københavns Lufthavn til Casablanca, bliver flyrejsen en del kortere og kan gøres på omkring 7 til 9 timer. Flyveturens længde afhænger af, hvor du mellemlander, hvilken afgang du vælger at tage med og naturligvis, hvor i landet du flyver fra.

Hvorfra kan du flyve direkte til Casablanca?

Vil du flyve til Casablanca (CMN) fra Danmark, kan du desværre ikke finde en direkte flyvning. Oftest vil du skulle mellemlande i Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG). Det gælder, hvad end du vil flyve fra Billund eller København. Selv om der i langt de fleste tilfælde er mellemlanding i Paris Charles de Gaulle, så kan det ske, at nogle få afgange mellemlander i for eksempel Istanbul (IST) eller andre steder. Derfor skal du virkelig være opmærksom på flyvningens længde, når du booker dine flybilletter via momondo. Vær især opmærksom på, om du får to mellemlandinger, eller om mellemlandingen ligger uhørt langt væk. På samme måde bør du holde et godt øje med prisen på dine flybilletter, da de kan variere en del fra afgang til afgang.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Casablanca?

Rejsende, som flyver til Casablanca, kan måske finde bedre priser til Rabat Sale Lufthavn (94 km fra Casablanca centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Casablanca Lufthavn?

Priser for fly til Casablanca Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Casablanca Lufthavn?

Fra november 2023 er der 9 udbydere at vælge mellem for fly til Casablanca Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Casablanca Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Casablanca Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Casablanca Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Casablanca Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Casablanca Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Casablanca

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Casablanca fundet af momondos brugere for nylig
TAP AIR PORTUGAL
27. jan.
CPH12:40København Kastrup
22t. 50min.
1 stop
CMN11:30Casablanca
12. feb.
CMN16:50Casablanca
24t. 45min.
1 stop
CPH17:35København Kastrup
1.418 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. jan.
CPH18:55København Kastrup
17t. 45min.
1 stop
CMN12:40Casablanca
15. jan.
CMN19:15Casablanca
14t. 05min.
1 stop
CPH09:20København Kastrup
1.574 kr.
Find lignende
Air France
13. mar.
CPH06:55København Kastrup
15t. 50min.
1 stop
CMN21:45Casablanca
20. mar.
CMN19:15Casablanca
13t. 05min.
1 stop
CPH09:20København Kastrup
1.595 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
7. jan.
CPH06:00København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
CMN16:05Casablanca
14. jan.
CMN16:55Casablanca
18t. 45min.
1 stop
CPH11:40København Kastrup
1.724 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
12. jan.
CPH12:40København Kastrup
22t. 50min.
1 stop
CMN11:30Casablanca
14. jan.
CMN12:20Casablanca
11t. 00min.
1 stop
CPH23:20København Kastrup
1.730 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. feb.
CPH10:15København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
CMN21:45Casablanca
17. feb.
CMN19:30Casablanca
13t. 35min.
1 stop
CPH09:05København Kastrup
1.737 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Casablanca

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Casablanca, så se nogle af vores tilbud herunder fra Iberia og KLM
Flere flyselskaber
10. jan.
CPH17:55København Kastrup
24t. 15min.
2 stop
CMN18:10Casablanca
Iberia
10. jan.
CPH19:50København Kastrup
17t. 15min.
1 stop
CMN13:05Casablanca
1.045 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. dec.
CPH09:45København Kastrup
12t. 30min.
2 stop
CMN22:15Casablanca
1.445 kr.
Find lignende

Visumkrav for Casablanca

Er der krav til pas og visum for at besøge Casablanca?

Du kan som udgangspunkt rejse til Marokko uden visum, medmindre du planlægger at blive der i mere end 3 måneder. Du skal have gyldigt pas ved indrejsen, og landet forlanger, at det skal være gyldigt i 3 måneder ud over varigheden af dit ophold. Du skal desuden kunne fremvise din returbillet ved indrejsen.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Casablanca

Hvad kan du se i Casablanca?

Casablanca er kontrasternes by med både ørken, hav og masser af højhuse. Byen er præget af en god blanding af moderne maurisk arkitektur og fransk kolonistil. En seværdighed, som du bør se, når du er på disse kanter, er Hassan II-moskéen, som ligger lige ud til vandet. Det imponerende bygningsværk er den tredjestørste moske i verden, og det tog mange tusinder af arbejdere mere end seks år at opføre den. Du kan med fordel deltage i en af de mange guidede ture i og omkring moskeen. I 1920’erne anlagde franskmændene Habous-kvarteret, som hurtigt blev kendt som Casablancas Ny Medina. Her finder du pæne små gyder og elegante arkader og mange små souker, hvor du kan købe marokkansk håndværk, som for eksempel lædervarer. Når du er færdig med at shoppe, var det måske noget med en kort kameltur i ørkenen?


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Casablanca?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Casablanca. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Casablanca med fleksibel booking på momondo?

Fly til Casablanca med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Casablanca?

Når alle potentielle fly til Casablanca vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Casablanca lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Casablanca. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Casablanca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.