Find billige fly til Casablanca

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Casablanca

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Casablanca

Bedste pris på enkeltbillet

610 kr.

Bedste pris på returbillet

1.407 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 50min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Casablanca fra Danmark i de seneste 72 timer er 610 kr. (København Kastrup til Casablanca).
Den bedste pris på en returbillet til Casablanca fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.407 kr. (København Kastrup til Casablanca).
Det hurtigste fly til Casablanca fra Danmark tager 11t. 50min. (København Kastrup til Casablanca).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Casablanca, herunder KLM og TAP AIR PORTUGAL.

Indsigter og trends for flyrejser til Casablanca

Få indsigter om din flyrejse til Casablanca, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Casablanca?

Den billigste måned at flyve til Casablanca fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.643 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Casablanca i januar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.751 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Casablanca?

Brugere, der booker rejser til Casablanca fra Sofia, har fundet fly, der er 88% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Casablanca. Hvis du vil finde den billigste pris til Casablanca fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Casablanca på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Casablanca fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 2.598 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Casablanca på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.522 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Casablanca?

Når du flyver til Casablanca fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.704 kr. for fly med afgang om morgenen. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Casablanca, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.435 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Casablanca?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Casablanca afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Casablanca (den mest populære lufthavn i Casablanca), så tager det 10t. 05min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Casablanca, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Casablanca?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Casablanca er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.431 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Casablanca

Find de billigste fly til disse Casablanca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Casablanca

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Casablanca

København (CPH) til Casablanca (CMN)

Fly til Casablanca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Casablanca, hvor den gennemsnitlige pris er 2.431 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CASABLANCA FRA KØBENHAVNjanuar32% billigereAt flyve fra København til Casablanca ​​koster i gennemsnit blot 1.643 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CASABLANCA FRA KØBENHAVNjuli63% dyrereDet koster cirka 3.961 kr. at flyve til Casablanca ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CASABLANCA FRA KØBENHAVNjuni794% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Casablanca fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Casablanca

Når du skal fra Danmark til Casablanca i Marokko kan du vælge at flyve fra lufthavnen i Billund (BLL) eller Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH). Længden på flyrejserne varierer en del, da du ikke kan flyve direkte til Casablanca Mohammed V International Airport (CMN). Du skal oftest regne med i hvert fald en enkel mellemlanding, uanset hvor du flyver fra. En tur fra Billund tager alt cirka 9 timer og 30 timer. Vælger du at flyve fra Københavns Lufthavn til Casablanca, bliver flyrejsen en del kortere og kan gøres på omkring 7 til 9 timer. Flyveturens længde afhænger af, hvor du mellemlander, hvilken afgang du vælger at tage med og naturligvis, hvor i landet du flyver fra.

Vil du flyve til Casablanca (CMN) fra Danmark, kan du desværre ikke finde en direkte flyvning. Oftest vil du skulle mellemlande i Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG). Det gælder, hvad end du vil flyve fra Billund eller København. Selv om der i langt de fleste tilfælde er mellemlanding i Paris Charles de Gaulle, så kan det ske, at nogle få afgange mellemlander i for eksempel Istanbul (IST) eller andre steder. Derfor skal du virkelig være opmærksom på flyvningens længde, når du booker dine flybilletter via momondo. Vær især opmærksom på, om du får to mellemlandinger, eller om mellemlandingen ligger uhørt langt væk. På samme måde bør du holde et godt øje med prisen på dine flybilletter, da de kan variere en del fra afgang til afgang.

Rejsende, som flyver til Casablanca, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Rabat Sale (94 km fra Casablanca centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Casablanca er normalt Lufthavn: Rabat Sale med en gennemsnitspris på 2.487 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Casablanca

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Casablanca fundet af momondos brugere for nylig
TAP AIR PORTUGAL
3. feb.
CPH00:55København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
CMN11:00Casablanca
16. feb.
CMN11:45Casablanca
6t. 50min.
1 stop
CPH18:35København Kastrup
1.407 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
7. jan.
CPH00:50København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
CMN11:00Casablanca
14. jan.
CMN11:45Casablanca
6t. 50min.
1 stop
CPH18:35København Kastrup
1.414 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jan.
CPH00:50København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
CMN11:00Casablanca
25. feb.
CMN08:45Casablanca
21t. 05min.
1 stop
CPH05:50København Kastrup
1.521 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jan.
CPH17:30København Kastrup
13t. 05min.
2 stop
CMN06:35Casablanca
14. jan.
CMN11:45Casablanca
6t. 50min.
1 stop
CPH18:35København Kastrup
1.579 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
29. apr.
CPH02:00København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
CMN13:10Casablanca
21. jul.
CMN07:35Casablanca
10t. 25min.
1 stop
CPH18:00København Kastrup
1.600 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jan.
CPH15:50København Kastrup
23t. 40min.
2 stop
CMN15:30Casablanca
14. jan.
CMN07:20Casablanca
27t. 15min.
3 stop
CPH10:35København Kastrup
1.608 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Casablanca

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Casablanca, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
24. jan.
CPH05:10København Kastrup
27t. 55min.
2 stop
CMN09:05Casablanca
Flere flyselskaber
24. jan.
CPH14:20København Kastrup
18t. 45min.
1 stop
CMN09:05Casablanca
Flere flyselskaber
24. jan.
CPH05:10København Kastrup
25t. 25min.
3 stop
CMN06:35Casablanca

Hvilke flyselskaber flyver til Casablanca?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Casablanca

Hvilke flyselskaber flyver til Casablanca?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Casablanca fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air France, Lufthansa, Royal Air Maroc og KLM. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Casablanca, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Turkish Airlines-fly til Casablanca

Turkish Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Casablanca. Selskabet flyver 13 fly om ugen til Casablanca, og de flyver oftest fra Istanbul. Billetpriserne hos Turkish Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 2.299 kr. (fra København Kastrup). I 158 anmeldelser har momondo-brugere givet Turkish Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,0/10.

TAP AIR PORTUGAL-fly til Casablanca

TAP AIR PORTUGAL-fly til Casablanca kan fås fra helt ned til 1.071 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 4 fly, som TAP AIR PORTUGAL flyver til Casablanca på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med TAP AIR PORTUGAL til Casablanca er fra Lissabon. TAP AIR PORTUGAL er blevet bedømt med 7,3/10 af momondo-brugere i 252 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Casablanca

Neden for finder du alle lufthavne i Casablanca samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Casablanca Lufthavn?

Den offentlige transport i Casablanca er ikke nær så etableret eller udbygget, som vi er vant til i Danmark. Men den er dog til stede i den travle storby, som har mere end fire millioner indbyggere. Du kan dog komme til din slutdestination med både tog, bus og taxi. I lufthavnens terminal 1 finder du en togstation. Togene fra ONCF (offentlig transportvirksomhed) kører herfra med en hyppighed på cirka en gang i timen. Busserne i Casablanca og omegn styres af CTM, som jævnligt kører sine busser mellem lufthavnen og forskellige destinationer i byen. Du kan naturligvis også køre med taxi, som er lidt dyrere. Ofte holder taxierne til uden for lufthavnen, byens offentlige pladser og stationer. Foretrækker du at leje en bil og køre selv, så har du mulighed for at leje den direkte i lufthavnen, hvor der findes flere biludlejningsvirksomheder.


Populære fly til Casablanca

Find dine flybilletter til Casablanca blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Casablanca
Hurtigste flyvetid10t. 05min.
Laveste pris1.335 kr.
Fly fra Aarhus til Casablanca
Hurtigste flyvetid15t. 10min.
Laveste pris5.720 kr.
Fly fra Aalborg til Casablanca
Hurtigste flyvetid11t. 15min.
Laveste pris3.136 kr.

Visumkrav for Casablanca

Du kan som udgangspunkt rejse til Marokko uden visum, medmindre du planlægger at blive der i mere end 3 måneder. Du skal have gyldigt pas ved indrejsen, og landet forlanger, at det skal være gyldigt i 3 måneder ud over varigheden af dit ophold. Du skal desuden kunne fremvise din returbillet ved indrejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Casablanca


De bedste oplevelser og seværdigheder i Casablanca

Casablanca er kontrasternes by med både ørken, hav og masser af højhuse. Byen er præget af en god blanding af moderne maurisk arkitektur og fransk kolonistil. En seværdighed, som du bør se, når du er på disse kanter, er Hassan II-moskéen, som ligger lige ud til vandet. Det imponerende bygningsværk er den tredjestørste moske i verden, og det tog mange tusinder af arbejdere mere end seks år at opføre den. Du kan med fordel deltage i en af de mange guidede ture i og omkring moskeen. I 1920’erne anlagde franskmændene Habous-kvarteret, som hurtigt blev kendt som Casablancas Ny Medina. Her finder du pæne små gyder og elegante arkader og mange små souker, hvor du kan købe marokkansk håndværk, som for eksempel lædervarer. Når du er færdig med at shoppe, var det måske noget med en kort kameltur i ørkenen?


Find billige flybilletter til andre byer i Marokko

Marokko er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Casablanca. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Casablanca med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Casablanca vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Casablanca. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.