Billige fly fra København til Malmø fra 457 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Information om København-Malmø fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til Malmø, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

6t. 40min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Malmø

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra København til Malmø tager 6t. 40min.
Der er ingen direkte fly fra København til Malmø. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: København Kastrup - Lufthavn: Malmø Sturup.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Malmø: Malmø Sturup (MMX)

Sådan finder du billige fly fra København til Malmø

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Malmø?

januar

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra København til Malmø er januar. Det dyreste tidspunkt er august.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra København til Malmø?

onsdag

Den billigste dag er typisk onsdag. Den dyreste dag er typisk tirsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra København til Malmø?

om formiddagen

Fly fra København til Malmø er ca. 67% dyrere om eftermiddagen end om formiddagen

Hvilken flyrute er billigst fra København til Malmø?

København Kastrup - Malmø Sturup

Flyv fra København Kastrup til Malmø Sturup for at få de bedste flypriser mellem København og Malmø


Sammenlign flybilletter tur/retur fra København til Malmø

Herunder kan du se de bedste priser på din flyrute tur/retur for de næste 3 måneder. Alle ruter blev fundet på momondo denne uge. Se de hurtigste og billigste flyruter fra København til Malmø ved at skifte faneblad.
Flere flyselskaber
9. sep.
CPH03:00København Kastrup
24t. 30min.
1 stop
MMX03:30Malmø Sturup
11. sep.
MMX04:55Malmø Sturup
23t. 15min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
Scandinavian Airlines
9. sep.
CPH17:05København Kastrup
17t. 45min.
2 stop
MMX10:50Malmø Sturup
11. sep.
MMX15:00Malmø Sturup
12t. 20min.
2 stop
CPH03:20København Kastrup
4.762 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH03:50København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
MMX10:30Malmø Sturup
10. sep.
MMX17:35Malmø Sturup
22t. 40min.
1 stop
CPH16:15København Kastrup
2.522 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
9. sep.
CPH07:45København Kastrup
3t. 40min.
1 stop
MMX11:25Malmø Sturup
11. sep.
MMX15:00Malmø Sturup
12t. 20min.
2 stop
CPH03:20København Kastrup
7.769 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter fra København til Malmø

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra København til Malmø, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af Ryanair og Scandinavian Airlines
Ryanair
25. aug.
CPH03:50København Kastrup
24t. 40min.
2 stop
MMX04:30Malmø Sturup
Flere flyselskaber
25. aug.
CPH03:50København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
MMX12:15Malmø Sturup
Scandinavian Airlines
20. sep.
CPH19:00København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
MMX05:20Malmø Sturup

Fly med Scandinavian Airlines fra København til Malmø

Vores bedste tilbud fra Scandinavian Airlines på flybilletter fra København til Malmø
Scandinavian Airlines
9. sep.
CPH17:05København Kastrup
17t. 45min.
2 stop
MMX10:50Malmø Sturup
11. sep.
MMX15:00Malmø Sturup
12t. 20min.
2 stop
CPH03:20København Kastrup
4.762 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
9. sep.
CPH07:45København Kastrup
3t. 40min.
1 stop
MMX11:25Malmø Sturup
11. sep.
MMX15:00Malmø Sturup
12t. 20min.
2 stop
CPH03:20København Kastrup
7.769 kr.
Find lignende

Vælg den bedste måde, at komme fra København til Malmø på


  • Er fly den hurtigste måde at komme fra København til Malmø på?

    Den hurtigste rejseform på denne rute er at tage et tog fra København til Malmø. Det kan potentielt spare dig op til 3t. 29min. i rejsetid. Selvom de andre alternativer kan være langsommere, kan det passe bedre til dine rejsebehov at tage et fly fra København til Malmø eller en bus fra København til Malmø, hvis rejsetiden ikke er så vigtig for dig.

  • Er fly den billigste måde at komme fra København til Malmø på?

    Det billigste er at tage en bus fra København til Malmø, som kan fås for helt ned til 123 kr.. Et fly fra København til Malmø er dyrere end en busrejse, da priserne starter fra 928 kr.. Et tog fra København til Malmø er også en mulighed, og gennemsnitsprisen ligger på 254 kr..

  • Hvor langt er der fra København Kastrup til Malmø med fly?

    Afstanden i lige linje fra København Kastrup til Malmø er 27,1 km. En rimelig flyrejse under gode forhold tager 3t. 40min..Der er ikke rigtigt nogle direkte flyvninger mellem disse to lufthavne, som jo geografisk også er naboer. Til gengæld kan du komme direkte fra Københavns centrum, Københavns Lufthavn Kastrup og til Malmø centrum med Øresundstoget. Togturen tager ganske kort tid og du kan finde afgangene ved søgning her på momondo. Billetter kan du også købe via søgeresultatet her, i din foretrukne app eller på stationen og i lufthavnen. Har du Rejsekort, så kan det endda benyttes til stationerne Hyllie, Triangeln og Malmø C i Skåne. Flixbus har også busser direkte fra holdepladsen ved DGI Byen, nær Hovedbanegården og til Malmø fjernbusterminal, i gåafstand fra centrum og Malmø C. Hvis du, af den ene eller anden grund, skal med fly, så er det SAS via Stockholm du skal rejse med, men de vil ikke kunne konkurrere med toget i forhold til pris eller rejsetid.

Københavns Lufthavn Kastrup er meget nem at komme frem til. Der går cykelsti helt frem til terminalerne, der er store parkeringshuse- og pladser til biler, og motorvejen der passerer lige ud for terminalområdet. Fjernbusserne har holdeplads ved Terminal 2 og bybus 5C standser lige ud for Terminal 3. Metroen har en endestation for enden af Terminal 3 og neden under Terminal 3 finder du stationen hvorfra der også kører InterCity-, InterCityLyn- og Øresundstog. Dette er det samme Øresundstog som du typisk vil kunne benytte videre til Malmø. Malmø Lufthavn er forbundet med vejnet til Skånes største byer, og København, så bil eller lejebil virker fint her. Taxaer holder også foran terminalen og kan fragte dig hurtigt og sikkert frem til din slutdestination. Lufthavnen har også tre flybusser, Flygbussarna, som kører til selve Malmø. Buss Bogdan Skåne, der kører til Lund og så ikke mindst Neptunbus, der kører til det centrale København.

Københavns Lufthavn Kastrup har udmærkede forbindelser til omgivelserne og er dermed enkel komme til og fra. Hvis du vælger at blot tage toget herfra, så har du ikke umiddelbart adgang til taxfree og det store udvalg af butikker i lufthavnens afgangshaller efter sikkerhedskontrollen. Heldigvis har lufthavnen stadig en række velassorterede kiosker, cafeer og spisesteder, hvor du kan lade op inden turen til Malmø. Disse er fordelt i Terminal 2 og 3, primært i stueplan, med enkelte på første sal. Centralstationen i Malmø er også udstyret med et helt madmarked, med masser af hyggelige spisesteder, ligesom her er supermarked, boghandel, kiosk og andet. Malmø lufthavn har en velassorteret taxfree butik, samt et antal spisesteder og cafeer, hvor du kan fordrive tiden inden din rejse videre. Hopper du af ved stationerne Hyllie eller Trianglen, i Malmø, så ligger begge disse ved storcentre, med et godt butiksudbud, samt rigelige muligheder for at få såvel mad som drikke.


Malmø er Sveriges tredjestørste by og en af en håndfuld byer i Sverige, der kan hævde at være porten til kontinentet. Hermed er byen også koblet direkte på det veludbyggede, svenske motorvejsnet og kan fungere som springbræt for bilture til en række byer, både nære og fjerne. Typisk er der også jernbaneforbindelse til samme byer, der sagtens kan være en konkurrencedygtigt alternativ. Lund er nærmest en tvillingeby, som langsomt vokser nærmere og nærmere sammen med Malmø. Ellers er byer som Trelleborg, Ystad, Simrishamn, Landskrona, Helsingborg, Höör, Kristianstad, Båstad, Laholm, Halmstad, Älmhult, Växjö, Karlshamn og Karlskrona til at nå med både bil og tog. Bil, tog eller bus forbinder også til den populære ferieby Markaryd, lige hvor landskabet Småland begynder. Så du er i sandhed i lidt af et smørhul her. Du finder også de svenske højhastighedstog, X2000, som effektivt kan bringe dig til landets hjerte, i det centrale Stockholm.


Alternative fly København-Malmø

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Stockholm
Hurtigste flyvetid1t. 10min.
Laveste pris391 kr.
Fly fra Billund til Stockholm
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris290 kr.
Fly fra København til Göteborg
Hurtigste flyvetid0t. 55min.
Laveste pris565 kr.
Fly fra Aarhus til Stockholm
Hurtigste flyvetid6t. 25min.
Laveste pris420 kr.
Fly fra København til Kiruna
Hurtigste flyvetid4t. 15min.
Laveste pris1.254 kr.
Fly fra Aarhus til Göteborg
Hurtigste flyvetid15t. 10min.
Laveste pris3.261 kr.
Fly fra Aalborg til Stockholm
Hurtigste flyvetid29t. 35min.
Laveste pris3.566 kr.

Fly, der minder om København til Malmø

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til Malmø

Find billige flybilletter til andre byer i Sverige

Sverige er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly fra København til Malmø på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Malmø, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly fra København til Malmø, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly fra København til Malmø.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Malmø, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Malmø fra København spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.