Find billige flybilletter til Sälen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 2.7
lør. 9.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sälen?

Brugere, der booker rejser til Sälen fra Aalborg, har fundet fly, der er 12% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Sälen. Hvis du vil finde den billigste pris til Sälen fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste afrejsedag for dit fly til Sälen er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.925 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.890 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Sälen på er om morgenen. Fly fra Danmark til Sälen på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.070 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.468 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Rejsende, som flyver til Sälen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Mora (70 km fra Sälen centrum), Lufthavn: Torsby (112 km fra Sälen centrum), Lufthavn: Sveg (113 km fra Sälen centrum), Lufthavn: Hagfors (127 km fra Sälen centrum) eller Lufthavn: Borlänge Falun (145 km fra Sälen centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Sälen er normalt Lufthavn: Sälen Scandinavian Mountains med en gennemsnitspris på 1.667 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Sälen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sälen

Hvilke flyselskaber flyver til Sälen?

For fly fra Danmark til Sälen, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation og Alsie Express. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Bedste fly på første klasse til Sälen

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber med premium klasse, der flyver til Sälen
FlyselskabVurderingFørste klassePris
Scandinavian AirlinesPrisFra 1.275 kr.Første klasseVurdering
7,2
7,6

Boarding

7,3

Comfort

7,9

Besætning

6,9

Underholdning

6,9

Mad

Anmeldelser

Irritererende forsinkelser og ventetid i lufthavn og flyver

1 / 4
Søg efter fly fra Scandinavian Airlines

   Kom i gang med at planlægge din rejse til Sälen


   Hvorfor vælge momondo?

   Det er hurtigt og nemt at finde fly til Sälen på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Sälen, der passer dig bedst.

   Fly til Sälen med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

   momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Sälen. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

   Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Sälen. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


   Derfor vælger rejsende at bruge momondo
   Fleksibel rejse
   momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
   Ekspertindsigt
   Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
   Prisagent
   Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.