Find billige fly til Da Nang

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Da Nang

Få indsigter om din flyrejse til Da Nang, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Da Nang?

Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Da Nang på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.920 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Da Nang i august, så rejs fra Danmark i april, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 7.026 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Da Nang?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Da Nang fra Ho Chi Minh-byen for 190 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Da Nang. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Da Nang fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Da Nang på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Da Nang er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 7.016 kr.. Fly fra Danmark til Da Nang på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 8.099 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Da Nang?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Da Nang normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Da Nang om morgenen helt ned til 7.125 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 9.241 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Da Nang?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Da Nang du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 26t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Da Nang. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Da Nang. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Da Nang?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 23 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Da Nang. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 7.665 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Da Nang

Find de billigste fly til disse Da Nang-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Da Nang

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Da Nang

København (CPH) til Da Nang (DAD)

Fly til Da Nang ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Da Nang, hvor den gennemsnitlige pris er 7.665 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DA NANG FRA KØBENHAVNaugust23% billigereAt flyve fra København til Da Nang ​​koster i gennemsnit blot 5.920 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DA NANG FRA KØBENHAVNjuli20% dyrereDet koster cirka 9.171 kr. at flyve til Da Nang ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DA NANG FRA KØBENHAVNjuli326% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Da Nang fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Da Nang

Mange flyrejser til Da Nang fra Danmark har en rejsetid på omkring et døgn eller mere, hvilket inkluderer en del ventetid i forbindelse med mellemlandinger undervejs. På nogle datoer er det dog muligt at finde flytilbud fra en dansk lufthavn med en rejsetid på ned til 19 timer. Der er flest af disse afgange, når du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH), hvor flyvninger fra Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL) gerne er et par timer længere. I sidstnævntes tilfælde skyldes det blandt andet, at du i mange tilfælde skal forbi København til at starte med. Der kan godt være lidt langt mellem de hurtigste afgange, så det anbefales, at du planlægger din rejse i god tid, så du har bedre chancer for at få fat i de mest attraktive flybilletter.

Lufthavnen i Da Nang (DAD) er en international én af slagsen, men har ingen direkte flyforbindelser til byer uden for Asien. Det betyder at det ikke overraskende, at du er nødt til at mellemlande undervejs på flyvningen til Da Nang fra Danmark. Det sidste stop på vejen er gerne i én af Vietnams andre lufthavne, som ligger i henholdsvis hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City. Men i en del tilfælde kan det også være i den sydkoreanske by Incheon. Du har desuden mindst en anden mellemlanding inden da, som typisk foregår i en europæisk lufthavn, for eksempel i Amsterdam eller Istanbul.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Da Nang. Hvis du har planer om at flyve til Da Nang, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Hué Phu Bai (66 km fra Da Nang centrum) eller Lufthavn: Tam Kỳ Chu Lai Intl (90 km fra Da Nang centrum).

Med en gennemsnitspris på 1.907 kr. pr. person er Lufthavn: Tam Kỳ Chu Lai Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Da Nang. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Da Nang

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Da Nang fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Da Nang?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Da Nang

Hvilke flyselskaber flyver til Da Nang?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Da Nang fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Singapore Airlines, Cathay Pacific, Emirates og Thai Airways. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Da Nang, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Singapore Airlines-fly til Da Nang

Der er 7 fly med Singapore Airlines til Da Nang på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Singapore Changi, og den bedste pris på en Singapore Airlines-billet, der er set på momondo, er 4.375 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Da Nang). Singapore Airlines har en bedømmelse på 8,0 fra 115 brugeranmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Da Nang

Neden for finder du alle lufthavne i Da Nang samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Da Nang Lufthavn?

Lufthavnen i Da Nang (DAD) ligger i udkanten af byen, så det er hurtigt at komme ind til centrum herfra. Turen i bil tager kun omkring ti minutter, så det hurtigste og nemmeste er at tage én af de mange taxaer, som oven i købet er billige. Alternativerne er nemlig ikke særligt attraktive. Bus 12 fra selskabet DanaBus kører godt nok mellem lufthavnen og det centrale Da Nang, men er relativt lang tid om det. Selv om navnet antyder andet, driver Hoi An Express også en busrute til Da Nang, der afgår foran indenrigsterminalen fem minutter fra den internationale terminal til fods.


Populære fly til Da Nang

Find dine flybilletter til Da Nang blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Da Nang
Hurtigste flyvetid26t. 15min.
Laveste pris7.270 kr.

Visumkrav for Da Nang

Der er forskellige krav til pas og visum, alt efter hvor længe du skal opholde dig i Vietnam. Danske statsborgere skal kun søge visum ved ophold over 15 dage, og holder du dig under, gælder kun, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra din indrejse i landet. Du skal desuden kunne fremvise dokumentation for, at du rejser igen, inden der er gået 15 dage. Er du længere tid i Vietnam, skal passet være gyldigt i mindst 90 dage fra indrejsen, og du skal søge visum. Det gør du hos ambassaden, og det er en god idé at gøre det i god tid.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Da Nang


De bedste oplevelser og seværdigheder i Da Nang

Da Nang har en lang kyststrækning med populære strande, ikke mindst My Khe Beach, og mange turister besøger byen for at kunne slappe af ved vandet og nyde varmen. Men der er også mange andre flotte steder i området, som du kan vælge at besøge. Det kan være noget af en udfordring i køre rundt i byen eller det omkringliggende område i bil, så frem for at leje sådan en, kan du overveje at leje en scooter, som rigtig mange af de lokale også transporterer sig rundt på. Så er det nemt at komme til blandt andet Son Tra-bjerget og Hai Van-passet, hvorfra der er en flot udsigt ud over vandet og bjergene. Vejene er desuden ganske fine. Du bør heller ikke gå glip af en tur til Marble Mountains, hvor du også finder flotte udsigtspunkter og interessante pagoder, hvor de lokale beder.


Find billige flybilletter til andre byer i Vietnam

Vietnam er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Da Nang.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Da Nang, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Da Nang. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Da Nang, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Da Nang spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.