Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Da Nang

Find billige fly til Da Nang fra 8.553 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 28.2
ons. 6.3
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Da Nang

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Da Nang

Bedste pris på returbillet

8.553 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Da Nang fra Danmark i de seneste 72 timer er 8.553 kr. (København Kastrup til Da Nang).
Det hurtigste fly til Da Nang fra Danmark tager 14t. 05min. (København Kastrup til Da Nang).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Da Nang, herunder Korean Air og Singapore Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Da Nang

Få indsigter om din flyrejse til Da Nang, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Da Nang?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Da Nang på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.193 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Da Nang i november, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 6.227 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Da Nang på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Da Nang er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.363 kr.. Fly fra Danmark til Da Nang på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 9.721 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Da Nang?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Da Nang normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Da Nang om aftenen helt ned til 5.974 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 7.455 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Da Nang?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Da Nang du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 20t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Da Nang. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Da Nang. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Da Nang

Find de billigste fly til disse Da Nang-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Da Nang

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Da Nang

København (CPH) til Da Nang (DAD)

Fly til Da Nang ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Da Nang, hvor den gennemsnitlige pris er 7.378 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DA NANG FRA KØBENHAVNnovember17% billigereAt flyve fra København til Da Nang ​​koster i gennemsnit blot 6.193 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DA NANG FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 10.115 kr. at flyve til Da Nang ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DA NANG FRA KØBENHAVNfebruar645% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Da Nang fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Da Nang

Hvor lang tid tager det at flyve til Da Nang?

Mange flyrejser til Da Nang fra Danmark har en rejsetid på omkring et døgn eller mere, hvilket inkluderer en del ventetid i forbindelse med mellemlandinger undervejs. På nogle datoer er det dog muligt at finde flytilbud fra en dansk lufthavn med en rejsetid på ned til 19 timer. Der er flest af disse afgange, når du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH), hvor flyvninger fra Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL) gerne er et par timer længere. I sidstnævntes tilfælde skyldes det blandt andet, at du i mange tilfælde skal forbi København til at starte med. Der kan godt være lidt langt mellem de hurtigste afgange, så det anbefales, at du planlægger din rejse i god tid, så du har bedre chancer for at få fat i de mest attraktive flybilletter.

Hvorfra kan du flyve direkte til Da Nang?

Lufthavnen i Da Nang (DAD) er en international én af slagsen, men har ingen direkte flyforbindelser til byer uden for Asien. Det betyder at det ikke overraskende, at du er nødt til at mellemlande undervejs på flyvningen til Da Nang fra Danmark. Det sidste stop på vejen er gerne i én af Vietnams andre lufthavne, som ligger i henholdsvis hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City. Men i en del tilfælde kan det også være i den sydkoreanske by Incheon. Du har desuden mindst en anden mellemlanding inden da, som typisk foregår i en europæisk lufthavn, for eksempel i Amsterdam eller Istanbul.

Hvilket er det absolut billigste fly til Da Nang?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Da Nang fra Bangkok for 354 kr.. Det er 34% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Da Nang. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Da Nang fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Da Nang?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Da Nang. Hvis du har planer om at flyve til Da Nang, kan du overveje at booke flyrejse til Hué Phu Bai Lufthavn (66 km fra Da Nang centrum) eller Tam Kỳ Chu Lai Intl Lufthavn (90 km fra Da Nang centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Da Nang på?

Med en gennemsnitspris på 536 kr. pr. person er Hué Phu Bai Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Da Nang. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Da Nang Lufthavn?

Priser for fly til Da Nang Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Da Nang Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Da Nang Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Da Nang Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Da Nang Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Da Nang Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Da Nang Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Da Nang Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Da Nang

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Da Nang fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
5. mar.
CPH17:55København Kastrup
31t. 35min.
3 stop
DAD07:30Da Nang
30. mar.
DAD06:05Da Nang
36t. 00min.
3 stop
CPH12:05København Kastrup
8.553 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. mar.
CPH10:15København Kastrup
20t. 30min.
2 stop
DAD12:45Da Nang
30. mar.
DAD18:15Da Nang
28t. 00min.
2 stop
CPH16:15København Kastrup
8.691 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. mar.
CPH13:50København Kastrup
14t. 05min.
1 stop
DAD09:55Da Nang
30. mar.
DAD12:50Da Nang
24t. 10min.
2 stop
CPH07:00København Kastrup
9.159 kr.
Find lignende
Singapore Airlines
5. mar.
CPH12:00København Kastrup
17t. 00min.
1 stop
DAD11:00Da Nang
30. mar.
DAD16:30Da Nang
19t. 40min.
1 stop
CPH06:10København Kastrup
19.466 kr.
Find lignende
Korean Air
5. mar.
CPH14:10København Kastrup
28t. 15min.
2 stop
DAD00:25Da Nang
29. mar.
DAD01:35Da Nang
26t. 55min.
2 stop
CPH22:30København Kastrup
39.593 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Da Nang

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Da Nang, så se nogle af vores tilbud herunder fra Singapore Airlines
Singapore Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 30min.
DADDa Nang

Andre kabineklasser på fly til Da Nang

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Da Nang

Visumkrav for Da Nang

Hvilke krav er der til pas eller visum, når du besøger Da Nang?

Der er forskellige krav til pas og visum, alt efter hvor længe du skal opholde dig i Vietnam. Danske statsborgere skal kun søge visum ved ophold over 15 dage, og holder du dig under, gælder kun, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra din indrejse i landet. Du skal desuden kunne fremvise dokumentation for, at du rejser igen, inden der er gået 15 dage. Er du længere tid i Vietnam, skal passet være gyldigt i mindst 90 dage fra indrejsen, og du skal søge visum. Det gør du hos ambassaden, og det er en god idé at gøre det i god tid.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Da Nang

Hvad kan du se og lave i Da Nang?

Da Nang har en lang kyststrækning med populære strande, ikke mindst My Khe Beach, og mange turister besøger byen for at kunne slappe af ved vandet og nyde varmen. Men der er også mange andre flotte steder i området, som du kan vælge at besøge. Det kan være noget af en udfordring i køre rundt i byen eller det omkringliggende område i bil, så frem for at leje sådan en, kan du overveje at leje en scooter, som rigtig mange af de lokale også transporterer sig rundt på. Så er det nemt at komme til blandt andet Son Tra-bjerget og Hai Van-passet, hvorfra der er en flot udsigt ud over vandet og bjergene. Vejene er desuden ganske fine. Du bør heller ikke gå glip af en tur til Marble Mountains, hvor du også finder flotte udsigtspunkter og interessante pagoder, hvor de lokale beder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Da Nang?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Da Nang.

Kan jeg finde fly til Da Nang med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Da Nang, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Da Nang?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Da Nang. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Da Nang lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Da Nang, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Da Nang spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Da Nang på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Da Nang

Fly med dit yndlingsflyselskab til Da Nang
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Da Nang
1 voksen
ons. 28.2
ons. 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo