Find billige flybilletter til Hai Phong

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Hai Phong. De nuværende restriktioner til Hai Phong er baseret på Vietnam rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Vietnam

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hai Phong

Find de billigste fly til disse Hai Phong-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hai Phong

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hai Phong

København (CPH) til Hanoi (HAN)

Fly til Hai Phong ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hanoi Noibai, hvor den gennemsnitlige pris er 3.954 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HAI PHONG FRA KØBENHAVNjuni27% billigereAt flyve fra København til Hai Phong ​​koster i gennemsnit blot 3.813 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HAI PHONG FRA KØBENHAVNnovember40% dyrereDet koster cirka 7.312 kr. at flyve til Hai Phong ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HAI PHONG FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hai Phong fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hai Phong?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Hai Phong?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Hai Phong for 192 kr./person, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Hai Phong. Hvis du vil finde den billigste pris til Hai Phong fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Hai Phong?

  juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Hai Phong fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.813 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i juni, kan du bestille flyrejser til Hai Phong fra Danmark i september i stedet. Fly til Hai Phong i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i juni, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.977 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hai Phong?

  Rejsende, som flyver til Hai Phong, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ha Long Van Don Intl (81 km fra Hai Phong centrum) eller Lufthavn: Hanoi Noibai (99 km fra Hai Phong centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Hai Phong på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Hai Phong Catbi for 1.565 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Hai Phong?

På nuværende tidspunkt inkluderer Vietnam rejserestriktioner rejser til Hai Phong. Indrejserestriktioner

Vietnam har begrænset alle indrejser undtagen for borgere, diplomater og højt kvalificerede arbejdstagere, eksperter, virksomhedsledere og andre, der er godkendt af den nationale styringskomité for COVID-19 forebyggelse og kontrol. Rejsende med officielle formål vil blive undersøgt ved grænsen, før de rejser ind i Vietnam. Alle visumudstedelser er suspenderet. Borgere i Italien, Sydkorea, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Norge, Spanien, Sverige og passagerer med britisk pas er ikke længere fritaget for visumpligt. Rejsende med visumfritagelsesbevis udstedt af Vietnam, der er bosiddende i Kina, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Iran, Italien, Sydkorea, Norge, Spanien, Sverige eller Storbritannien, er ikke længere visumfritaget. Borgere i Hviderusland, Japan og Rusland med et normalt pas eller et certifikat for visumfritagelse er ikke længere visumfritaget.

Karantænekrav

Alle rejsende er underlagt 14 dages karantæne og skal udfylde en karantæneformular før ankomst.

Hvis du planlægger rejser til Hai Phong nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære fly til Hai Phong

Find dine flybilletter til Hai Phong blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Hai Phong
Hurtigste flyvetid49t. 50min.
Laveste pris11.956 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hai Phong