Find billige flybilletter til Thanh Hoa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Thanh Hoa. De nuværende restriktioner til Thanh Hoa er baseret på Vietnam rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Vietnam

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Thanh Hoa

Find de billigste fly til disse Thanh Hoa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hanoi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Thanh Hoa

København (CPH) til Hanoi (HAN)

Fly til Thanh Hoa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hanoi Noibai, hvor den gennemsnitlige pris er 3.957 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Thanh Hoa?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Thanh Hoa?

    Den bedste pris, der er fundet på momondo til Thanh Hoa, lå på 192 kr./pr. person fra Da Nang, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Thanh Hoa. Hvis du vil finde de billigste priser til Thanh Hoa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Thanh Hoa?

    Rejsende, som flyver til Thanh Hoa, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Vinh City (118 km fra Thanh Hoa centrum), Lufthavn: Hai Phong Catbi (151 km fra Thanh Hoa centrum) eller Lufthavn: Hanoi Noibai (158 km fra Thanh Hoa centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Thanh Hoa på?

    Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Thanh Hoa Lufthavn: Hai Phong Catbi, hvor gennemsnitsprisen er 1.567 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Thanh Hoa?

På nuværende tidspunkt inkluderer Vietnam rejserestriktioner rejser til Thanh Hoa. Indrejserestriktioner

Vietnam har begrænset alle indrejser undtagen for borgere, diplomater og højt kvalificerede arbejdstagere, eksperter, virksomhedsledere og andre, der er godkendt af den nationale styringskomité for COVID-19 forebyggelse og kontrol. Rejsende med officielle formål vil blive undersøgt ved grænsen, før de rejser ind i Vietnam. Alle visumudstedelser er suspenderet. Borgere i Italien, Sydkorea, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Norge, Spanien, Sverige og passagerer med britisk pas er ikke længere fritaget for visumpligt. Rejsende med visumfritagelsesbevis udstedt af Vietnam, der er bosiddende i Kina, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Iran, Italien, Sydkorea, Norge, Spanien, Sverige eller Storbritannien, er ikke længere visumfritaget. Borgere i Hviderusland, Japan og Rusland med et normalt pas eller et certifikat for visumfritagelse er ikke længere visumfritaget.

Karantænekrav

Alle rejsende er underlagt 14 dages karantæne og skal udfylde en karantæneformular før ankomst.

Hvis du planlægger rejser til Thanh Hoa nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Thanh Hoa