Find billige flybilletter til Launceston

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Launceston

Find de billigste fly til disse Launceston-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hobart

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Launceston

København (CPH) til Hobart (HBA)

Fly til Launceston ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hobart, hvor den gennemsnitlige pris er 11.504 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Launceston?

Du kan desværre ikke flyve direkte fra en lufthavn i Danmark til Launceston Airport, Australien (LST). Du skal i hvert fald regne med mindst to mellemlandinger undervejs, uanset hvilke flyrejser eller flybilletter, du vælger. Du kan for eksempel flyve fra Billund Lufthavn (BLL) med Lufthansa Cityline og stoppe undervejs i Barcelona (BCN), Abu Dhabi Intl. (AUH) og i lufthavnen i Sydney (SYD). Fra Sydney kan du flyve videre med en indenrigsflyver til Tasmanien, hvor Launceston ligger. Alt i alt varer turen cirka 45 timer. Du kan begrænse din flyvetid en smule ved at flyve fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH). Her kan du flyve med Qantaslink og mellemlande i henholdsvis Dubai Intl. (DXB) og Melbourne (MEL). Fra Melbourne kan du flyve med et lokalt indenrigsfly videre til Launceston (LST). Flyvningen varer knap 40 timer.

Er du træt af for mange mellemlandinger undervejs på din tur til Tasmanien i Australien, kan du vælge at flyve til en anden og større lufthavn i nærheden af Launceston. Du kan med fordel flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) mod Sydney. Så skal du kun tage et enkelt stop undervejs. Flyver du for eksempel med Thai Airways kan du mellemlande i Bangkok (BKK) inden du når til Sydney (SYD). På samme måde kan du flyve med Emirates mod Sydney fra København. Her vil du skulle mellemlande undervejs i Dubai Intl. (DBX). Begge ture tager omtrent 22 timer. Når du når Sydney har du mulighed for at tage videre mod Launceston Airport, Launceston, med indenrigsfly. Kan du ikke få et ordentligt Launceston flytilbud har du mulighed for at tage med for eksempel bus og færge videre til Tasmanien.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Launceston, lå på 527 kr./pr. person fra Melbourne, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Launceston. Hvis du vil finde de billigste priser til Launceston fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Launceston, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Devonport (66 km fra Launceston centrum), Lufthavn: Burnie Wynyard (127 km fra Launceston centrum) eller Lufthavn: Hobart (158 km fra Launceston centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Launceston er normalt Lufthavn: Launceston med en gennemsnitspris på 7.320 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.



Gode tilbud på fly til Launceston

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Launceston fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Launceston?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Launceston

Hvilke flyselskaber flyver til Launceston?

Qantas Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Launceston. Etihad Airways og Singapore Airlines er også populære valg på flyrejser til Launceston fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Launceston, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Qantas Airways-fly til Launceston

Qantas Airways flyver til Launceston ca. 27 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Qantas Airways, men der er fundet priser på helt ned til 10.446 kr. fra København Kastrup til Launceston. Qantas Airways er blevet bedømt med 6,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Launceston

Neden for finder du alle lufthavne i Launceston samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra lufthavnen ind til centrum af Launceston?

Lufthavnen i Launceston ligger cirka et kvarter fra byen Launceston. I Tasmanien er der ingen offentlige togbaner. Skal du videre, og har du ikke lejet en bil til afhentning i lufthavnen, så har du mulighed for at tage en taxi videre ind til byen. Alternativt kan du benytte dig af de mange shuttlebusser, der fast kører mellem lufthavnen og nærliggende hoteller, universitet med mere. Du finder både busser og taxi lige uden for passagerterminalen.


Visumkrav for Launceston

Du skal som dansker altid have gyldigt turistvisum, hvis du ønsker at rejse ind i Australien. Du skal på samme måde også altid have et gyldigt pas med, som du kan fremvise. Det er et krav for indrejse i Australien, at du har en gyldig returbillet med og at dit pas ikke udløber i op til et halvt år efter din rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Launceston


De bedste oplevelser og seværdigheder i Launceston

Launceston, som ligger ved bredden af Tamar River, et stykke fra Hobart, er som stort set alle andre steder på Tasmanien, rig på natur og et fantastisk dyreliv. For eksempel er byen et godt udgangspunkt, hvis du gerne vil på pingvin-safari. De særlige blå pingviner holder nemlig til her og du kan tage på aftensafari og opleve pingvinerne på nært hold i kystreservatet Low Head. Launceston selv er kendt for at være en afslappet by og et besøg værd for dig der elsker god mad og gode vine. Byen ligger nemlig på Tama Valleys vinrute og er et sandt mekka for fans af Chardonnay, Sauvignon Blanc og andre gode druer. Her kan du nyde udsigten over de frodige vinmarker, få en god snak med de lokale vinbønder og smage på de lokale vine. Launcestons stolthed er the First Basin. Det er her man svømmer, hiker og sejler med mere. Tag for eksempel stoleliften op til the Cataract Gorge Reserve, også kendt som the Gorge, og nyd udsigten og din frokost i dette grønne åndehul midt i byen.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Launceston. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Launceston med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Launceston.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Launceston. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.