Find billige fly til Launceston

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Launceston

Få indsigter om din flyrejse til Launceston, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Launceston på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Launceston?


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Launceston

Find de billigste fly til disse Launceston-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hobart

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Launceston

København (CPH) til Hobart (HBA)

Fly til Launceston ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hobart, hvor den gennemsnitlige pris er 14.360 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Launceston

Hvor lang tid tager det at flyve til Launceston?

Du kan desværre ikke flyve direkte fra en lufthavn i Danmark til Launceston Airport, Australien (LST). Du skal i hvert fald regne med mindst to mellemlandinger undervejs, uanset hvilke flyrejser eller flybilletter, du vælger. Du kan for eksempel flyve fra Billund Lufthavn (BLL) med Lufthansa Cityline og stoppe undervejs i Barcelona (BCN), Abu Dhabi Intl. (AUH) og i lufthavnen i Sydney (SYD). Fra Sydney kan du flyve videre med en indenrigsflyver til Tasmanien, hvor Launceston ligger. Alt i alt varer turen cirka 45 timer. Du kan begrænse din flyvetid en smule ved at flyve fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH). Her kan du flyve med Qantaslink og mellemlande i henholdsvis Dubai Intl. (DXB) og Melbourne (MEL). Fra Melbourne kan du flyve med et lokalt indenrigsfly videre til Launceston (LST). Flyvningen varer knap 40 timer.

Hvorfra kan du flyve direkte til Launceston?

Er du træt af for mange mellemlandinger undervejs på din tur til Tasmanien i Australien, kan du vælge at flyve til en anden og større lufthavn i nærheden af Launceston. Du kan med fordel flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) mod Sydney. Så skal du kun tage et enkelt stop undervejs. Flyver du for eksempel med Thai Airways kan du mellemlande i Bangkok (BKK) inden du når til Sydney (SYD). På samme måde kan du flyve med Emirates mod Sydney fra København. Her vil du skulle mellemlande undervejs i Dubai Intl. (DBX). Begge ture tager omtrent 22 timer. Når du når Sydney har du mulighed for at tage videre mod Launceston Airport, Launceston, med indenrigsfly. Kan du ikke få et ordentligt Launceston flytilbud har du mulighed for at tage med for eksempel bus og færge videre til Tasmanien.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Launceston?

Rejsende, som flyver til Launceston, kan måske finde bedre priser til Devonport Lufthavn (66 km fra Launceston centrum), Burnie Wynyard Lufthavn (127 km fra Launceston centrum) eller Hobart Lufthavn (158 km fra Launceston centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Launceston på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Launceston er normalt Launceston Lufthavn med en gennemsnitspris på 629 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Launceston Lufthavn?

Priser for fly til Launceston Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Launceston Lufthavn?

Fra december 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Launceston Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Launceston Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Launceston Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Launceston Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Launceston Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Launceston Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Launceston

Har jeg brug for pas eller visa for at besøge Launceston?

Du skal som dansker altid have gyldigt turistvisum, hvis du ønsker at rejse ind i Australien. Du skal på samme måde også altid have et gyldigt pas med, som du kan fremvise. Det er et krav for indrejse i Australien, at du har en gyldig returbillet med og at dit pas ikke udløber i op til et halvt år efter din rejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Launceston

Hvad kan du se og opleve i Launceston?

Launceston, som ligger ved bredden af Tamar River, et stykke fra Hobart, er som stort set alle andre steder på Tasmanien, rig på natur og et fantastisk dyreliv. For eksempel er byen et godt udgangspunkt, hvis du gerne vil på pingvin-safari. De særlige blå pingviner holder nemlig til her og du kan tage på aftensafari og opleve pingvinerne på nært hold i kystreservatet Low Head. Launceston selv er kendt for at være en afslappet by og et besøg værd for dig der elsker god mad og gode vine. Byen ligger nemlig på Tama Valleys vinrute og er et sandt mekka for fans af Chardonnay, Sauvignon Blanc og andre gode druer. Her kan du nyde udsigten over de frodige vinmarker, få en god snak med de lokale vinbønder og smage på de lokale vine. Launcestons stolthed er the First Basin. Det er her man svømmer, hiker og sejler med mere. Tag for eksempel stoleliften op til the Cataract Gorge Reserve, også kendt som the Gorge, og nyd udsigten og din frokost i dette grønne åndehul midt i byen.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Launceston?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Launceston. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Launceston med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Launceston med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Launceston?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Launceston.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Launceston lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Launceston. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Launceston på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.