Find billige flybilletter til Tours

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 21.1
fre. 28.1

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Tours.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tours

Find de billigste fly til disse Tours-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tours

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tours

København (CPH) til Tours (TUF)

Fly til Tours ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tours St Symphorien, hvor den gennemsnitlige pris er 2.582 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TOURS FRA KØBENHAVNseptember76% billigereAt flyve fra København til Tours ​​koster i gennemsnit blot 567 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TOURS FRA KØBENHAVNoktober102% dyrereDet koster cirka 4.791 kr. at flyve til Tours ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TOURS FRA KØBENHAVNaugust567% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tours fra København i august end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tours?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Tours?

  1.009 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Tours. Dette fly er fra Sevilla og er 36% billigere end de fleste andre flyrejser til Tours. Hvis du vil finde den billigste pris til Tours fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Tours?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Tours fra Danmark i januar i stedet. Fly til Tours i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 932 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Tours?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Tours. Hvis du har planer om at flyve til Tours, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Le Mans Arnage (72 km fra Tours centrum), Lufthavn: Angers Marce (77 km fra Tours centrum), Lufthavn: Poitiers Biard (93 km fra Tours centrum) eller Lufthavn: Châteauroux (98 km fra Tours centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Tours på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Le Mans Arnage for 935 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Tours St Symphorien fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Tours St Symphorien

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Tours St Symphorien.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført less than 24 hours timer inden afrejse til Tours St Symphorien.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Tours St Symphorien.

Dokumenter
Rejsecertifikat - To be filled up by travelers with compelling reason.

Sundhedspas - It will be used for public activities.


Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Tours St Symphorien?

Hjemrejse til Danmark fra Tours St Symphorien

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Tours St Symphorien skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Tours St Symphorien er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Tours nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Tours?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tours
 • Hvilke flyselskaber flyver til Tours?

  Air France er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Tours regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Tours med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tours