Find billige fly til Tours

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 6.2
man. 13.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Tours

Få indsigter om din flyrejse til Tours, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tours?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Tours fra Danmark i maj i stedet. Fly til Tours i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 946 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Tours?

1.999 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Tours. Dette fly er fra København og er 27% billigere end de fleste andre flyrejser til Tours. Hvis du vil finde den billigste pris til Tours fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tours

Find de billigste fly til disse Tours-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tours

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tours

København (CPH) til Tours (TUF)

Fly til Tours ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tours St Symphorien, hvor den gennemsnitlige pris er 1.885 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TOURS FRA KØBENHAVNseptember65% billigereAt flyve fra København til Tours ​​koster i gennemsnit blot 658 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TOURS FRA KØBENHAVNaugust150% dyrereDet koster cirka 4.710 kr. at flyve til Tours ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TOURS FRA KØBENHAVNapril650% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tours fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tours

Når du skal fra Danmark til Tours, finder du flyafgange af variende længde. Flyver du fra Danmarks København Lufthavn (CPH), tager turen typisk i omegnen af syv til ti timer med en enkelt mellemlanding. Hvis du vælger at flyve fra Aalborg Lufthavn, varer den gennemsnitlige tur mellem otte og tolv timer med to mellemlandinger. Fra Aarhus Lufthavn har turen omkring tre mellemlandinger, og derfor vil din tur til Tours Saint-Pierre-des-Corps Lufthavn (TUF) i Tours i Frankrig tage omkring 19 timer. Turens længde er derfor afhængig af mellemlandingernes placering og varighed.

Du finder desværre ingen direkte flyvninger fra Danmark til Tours. Hvis du flyver fra København, vil du ofte mellemlande i lufthavne som Paris Charles De Gaulle (CDG) eller Amsterdam Schiphol (AMS), hvorfra du kan hoppe på dit direkte fly til Tours Saint-Pierre-des-Corps Lufthavn. Flyver du fra Aalborg, har den gennemsnitlige tur omkring to mellemlandinger i de ovennævnte lufthavne samt Luxembourg (LUX) eller Wien-Schwechat (VIE). En tur fra Aarhus Lufthavn til Tours har omkring tre mellemlandinger, alle i de samme europæiske lufthavne som ved afgange fra København eller Aalborg. Det sidste stop ved afgange fra alle tre luthavne er oftest i Paris, hvorfra du kan booke en flybillet direkte til Tours.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Tours. Hvis du har planer om at flyve til Tours, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Le Mans Arnage (72 km fra Tours centrum), Lufthavn: Angers Marce (77 km fra Tours centrum), Lufthavn: Poitiers Biard (93 km fra Tours centrum) eller Lufthavn: Chateauroux (98 km fra Tours centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Poitiers Biard for 2.196 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Tours

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Tours

Hvilke flyselskaber flyver til Tours?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tours

Hvilke flyselskaber flyver til Tours?

Ryanair, Air France, easyJet og Brussels Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Tours regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Tours med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Ryanair-fly til Tours

Ryanair flyver til Tours ca. 2 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Ryanair, men der er fundet priser på helt ned til 548 kr. fra Billund til Tours. Ryanair er blevet bedømt med 7,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Tours

Neden for finder du alle lufthavne i Tours samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Tours Lufthavn?

Når du ankommer i Tours Lufthavn, lander du i en lufthavn med mange forbindelser til centrum. Lufthavnen har kun en enkelt terminal, så der er ikke behov for lufthavnsbusser mellem terminalerne og ankomsthallen. Efter du har hentet din bagage og træder ud i ankomsthallen, finder du på den anden side af indgangene de mange taxaholdepladser. Her kan du praje en taxa til centrum. Har du lejet en bil, vil du kunne afhente denne ved parkeringspladserne tæt på lufthavnen. Toget kendt som 'Blue Wire’, afgår fra lufthavnen til centrum og bringer dig direkte til centrale stationer som St Pierre des Corps. Du skal tage toget i retning af 'Remi'. Busserne fra lufthavnen kører ca. hvert tyvende minut efter flyets ankomst og kører direkte til byen.


Visumkrav for Tours

Som dansk statsborger er du boende i et Schengen-land, hvilket betyder, at du ikke har behov for et visum, når du bestiller dine flybilletter til Tours. Du skal dog have et gyldigt pas med dig, og gyldigheden skal være længere end tre måneder efter din planlagte afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tours


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tours

Tours er det perfekte sted for dig, som drømmer om at gå på opdagelse i naturskønne omgivelser og mærke historiens vingesus i gaderne. Mange besøgende slår et smut forbi middelalderkirken Tour Katedral, hvor det klart anbefales også at se de mange gemte 'huler' og gange i og under kirken. Et sted, som er populært til lange gåture og en picnic i det grønne, er de Botaniske Haver i Tours, som er placeret mellem Loire og Cher. Rejser I med børn, vil de elske et smut forbi dyreparken, hvor det er muligt at klappe geder og får samt kigge på mere eksotiske dyr fra hele verden. Hvis I vil bruge hele dagen i de botaniske haver, bør I handle ind til madpakker i Les Halles, som er Tours' mest berømte indendørs madmarked. Smag jer igennem Frankrig, og køb ind til årets lækreste madpakke fyldt med oste, charcuteri, sæsonens frugter og skaldyr. Frokosten skal i løbet af ferien nydes i det historiske centrum, hvor du på nærmest alle restauranter og kan nyde din middag med udsigt til smukke og velholdte bygninger. Place de Plumereau er Tours' hjerte og har en af Europas største samlinger af renæssancebygninger.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Tours, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Tours, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Tours, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Tours. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Tours lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Tours og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.