Find billige fly til Nova Scotia

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Nova Scotia

Få indsigter om din flyrejse til Nova Scotia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Nova Scotia?

I gennemsnit koster et fly til Nova Scotia 10.207 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Nova Scotia for så lidt som 2.916 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 2.916 kr., men formår at finde en til 10.115 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Nova Scotia?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Nova Scotia afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Halifax Intl (den mest populære lufthavn i Nova Scotia), så tager det 19t. 07min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Halifax Intl, er den gennemsnitlige rejsetid 33t. 10min..

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Nova Scotia?

Den bedste dag på ugen at flyve til Nova Scotia er lørdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en mandag, da denne dag også har tendens til at være billigere. søndag er omvendt den dyreste dag at flyve til Nova Scotia.

Hvilke flyselskaber flyver til Nova Scotia?

Der er 6 flyselskaber, der flyver til Nova Scotia regelmæssigt, men Lufthansa, Air Canada og KLM er de mest populære blandt vores brugere. I det seneste år søgte 47% af dem, der søgte efter fly til Nova Scotia, at rejse med Lufthansa, hvilket gør dette flyselskab til det foretrukne valg blandt momondos rejsende.

De billigste fly til byer i Nova Scotia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Nova Scotia fra Danmark
Halifax
Halifax

Brugbar information om dit fly til Nova Scotia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Nova Scotia

Fly til Nova Scotia varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 4.543 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Nova Scotia er 621 kr./pr. person.

Nova Scotia har typisk temperature mellem -5 °C(januar) til 19 °C(august). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Nova Scotia, bør man planlægge sin rejse i august, juli eller juli, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Nova Scotia? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Nova Scotia.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Nova Scotia

Find fly til disse populære byer i Nova Scotia fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Nova Scotia

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Nova Scotia

Billige flybilletter til Nova Scotia

Se de billigste flyrejser til Nova Scotia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnHalifax19t. 07min.2.605 kr.
BillundHalifax33t. 10min.3.529 kr.

Populære fly til Nova Scotia

Find dine flybilletter til Nova Scotia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Halifax
Hurtigste flyvetid19t. 07min.
Laveste pris2.605 kr.
Fly fra Billund til Halifax
Hurtigste flyvetid33t. 10min.
Laveste pris3.529 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nova Scotia


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Nova Scotia.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Nova Scotia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Nova Scotia vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Nova Scotia, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Nova Scotia spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.