Find billige fly til Quebec fra 2.544 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Wed 6.12
Wed 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Quebec

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Quebec

Bedste pris på enkeltbillet

2.544 kr.

Bedste pris på returbillet

3.247 kr.

Hurtigste flyvetid

24t. 45min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Quebec fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.544 kr. (København Kastrup til Montreal P Trudeau Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Quebec fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.247 kr. (København Kastrup til Montreal P Trudeau Intl).
Det hurtigste fly til Quebec fra Danmark tager 24t. 45min. (København Kastrup til Montreal P Trudeau Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Quebec, herunder Air Canada, Lufthansa og Air France.

Indsigter og trends for flyrejser til Quebec

Få indsigter om din flyrejse til Quebec, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Quebec?

Den gennemsnitlige flybillet til Quebec koster 5.214 kr./pr. person og den billigste flybillet til Quebec koster 376 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Quebec?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Quebec (Montreal P Trudeau Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 11t. 20min. og 26t. 50min..

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Quebec?

Den bedste dag at flyve til Quebec er fredag, efterfulgt af tirsdag. fredag og tirsdag har som regel de laveste flypriser til Quebec. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en søndag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Quebec.

Hvilke flyselskaber flyver til Quebec?

Der er 8 flyselskaber, der flyver til Quebec regelmæssigt, men Air Canada, Lufthansa og Air France er de mest populære blandt vores brugere. I det seneste år søgte 61% af dem, der søgte efter fly til Quebec, at rejse med Air Canada, hvilket gør dette flyselskab til det foretrukne valg blandt momondos rejsende.

De billigste fly til byer i Quebec

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Quebec fra Danmark
Montreal
Montreal

Brugbar information om dit fly til Quebec

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Quebec

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Montreal?

Hvordan er vejret i Quebec?

Temperaturene i Quebec ligger mellem -9 °C og 22 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Quebec er juli, og den koldeste måned i Quebec er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje februar, februar, eller januar, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Hvor meget koster fly til Quebec?

I gennemsnit koster et fly til Quebec 10.378 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Quebec for så lidt som 3.139 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 3.139 kr., men formår at finde en til 8.845 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Quebec?

Priser for fly til Quebec opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Quebec?

Fra december 2023 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Quebec.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Quebec?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Quebec hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Quebec?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Quebec kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Quebec. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Quebec? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Quebec.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Quebec

Find fly til disse populære byer i Quebec fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Quebec

Se de billigste flyrejser til Quebec fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundMontreal26t. 55min.2.394 kr.
KøbenhavnMontreal11t. 20min.2.490 kr.
KøbenhavnQuebec32t. 18min.3.369 kr.
AalborgMontreal22t. 40min.5.129 kr.
AarhusMontreal14t. 40min.6.616 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Quebec

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Quebec?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Quebec falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Quebec med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Quebec?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Quebec. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Quebec med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Quebec med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Quebec?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Quebec ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Quebec lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Quebec er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Quebec på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.