Find billige fly til Portland, Maine

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Portland, Maine

Få indsigter om din flyrejse til Portland, Maine, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Portland, Maine?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Portland, Maine fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.129 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Portland, Maine i februar, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.191 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Portland, Maine på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Portland, Maine er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.525 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Portland, Maine er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.979 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Portland, Maine?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Portland, Maine på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Portland, Maine om formiddagen helt ned til 3.626 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 4.979 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Portland, Maine?

Rejsetiden fra Danmark til Portland, Maine afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Boston Logan Intl tager det i gennemsnit 8t. 20min., imens det i gennemsnit tager 12t. 05min., hvis du flyver fra Billund til Boston Logan Intl. Boston Logan Intl er den mest populære lufthavn i Portland, Maine.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Portland, Maine

Find de billigste fly til disse Portland, Maine-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Portland, Maine

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Portland

København (CPH) til Boston (BOS)

Fly til Portland ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Boston Logan Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.093 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTLAND, MAINE FRA KØBENHAVNfebruar25% billigereAt flyve fra København til Portland, Maine ​​koster i gennemsnit blot 3.129 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTLAND, MAINE FRA KØBENHAVNaugust46% dyrereDet koster cirka 6.078 kr. at flyve til Portland, Maine ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORTLAND, MAINE FRA KØBENHAVNjuni450% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Portland, Maine fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Portland, Maine

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Portland, Maine?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Portland, Maine. Hvis du har planer om at flyve til Portland, Maine, kan du overveje at booke flyrejse til Portsmouth Pease Intl Lufthavn (79 km fra Portland, Maine centrum), Augusta Lufthavn (82 km fra Portland, Maine centrum), Rockland Knox County Regional Lufthavn (103 km fra Portland, Maine centrum), Manchester Mnpl Lufthavn (126 km fra Portland, Maine centrum) eller Boston Logan Intl Lufthavn (156 km fra Portland, Maine centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Portland Lufthavn?

Priser for fly til Portland Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Portland Lufthavn?

Fra december 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Portland Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Portland Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Portland Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Portland Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Portland Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Portland, Maine

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Portland, Maine fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 26min.
PWMPortland

Find de billigste enkeltbilletter til Portland, Maine

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Portland, Maine, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 26min.
PWMPortland

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Portland?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Portland.

Kan jeg finde fly til Portland med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Portland på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Portland?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Portland. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Portland lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Portland er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Portland, Maine på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.