Find billige flybilletter til Portland, Maine

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Portland, Maine

Find de billigste fly til disse Portland, Maine-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Boston

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Portland

København (CPH) til Boston (BOS)

Fly til Portland ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Boston Logan Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.499 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Portland, Maine?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Portland, Maine for 830 kr./person, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Portland, Maine. Hvis du vil finde den billigste pris til Portland, Maine fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Portland, Maine. Hvis du har planer om at flyve til Portland, Maine, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Portsmouth Pease Intl (79 km fra Portland, Maine centrum), Lufthavn: Augusta (82 km fra Portland, Maine centrum), Lufthavn: Rockland Knox County Regional (103 km fra Portland, Maine centrum), Lufthavn: Manchester Mnpl (126 km fra Portland, Maine centrum) eller Lufthavn: Boston Logan Intl (156 km fra Portland, Maine centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Augusta for 3.223 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Portland, Maine

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Portland, Maine fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Portland, Maine?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Portland, Maine

Hvilke flyselskaber flyver til Portland, Maine?

På rejser til Portland, Maine fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: KLM eller American Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

KLM-fly til Portland, Maine

KLM flyver omkring 14 fly til Portland, Maine om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra New York John F Kennedy, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 5.707 kr. (København Kastrup til Portland, Maine). Brugerne har bedømt KLM med 7,7/10 i over 133 anmeldelser på momondo.


Populære fly til Portland, Maine

Find dine flybilletter til Portland, Maine blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Portland, Maine
Hurtigste flyvetid26t. 05min.
Laveste pris5.794 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Portland, Maine


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Portland.

Alle flysøgninger til Portland på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Portland. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Portland er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.