Find billige flybilletter til Region: Jakarta

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Region: Jakarta. De nuværende restriktioner til Region: Jakarta er baseret på Indonesien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indonesien

De billigste fly til byer i Region: Jakarta

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Region: Jakarta fra Danmark
Jakarta
Jakarta

Brugbar information om dit fly til Region: Jakarta

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Region: Jakarta
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Region: Jakarta?

    Den gennemsnitlige flybillet til Region: Jakarta koster 4.039 kr./pr. person og den billigste flybillet til Region: Jakarta koster 381 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

  • Hvordan er vejret i Region: Jakarta?

    Region: Jakarta har typisk temperature mellem 24 °C(januar) til 25 °C(marts). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Region: Jakarta, bør man planlægge sin rejse i juli, juni eller august, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Region: Jakarta?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indonesien rejserestriktioner rejser til Region: Jakarta. Indrejserestriktioner

Indonesien har begrænset indrejse for alle rejsende, der ikke er indonesiske statsborgere, personer med midlertidig opholdstilladelse (ITAS) og permanent opholdstilladelse (ITAP), rejsende med visum udstedt efter den 31. marts 2020, indehavere af visum, flybesætning, diplomater, humanitære hjælpearbejdere og udlændinge, der arbejder med strategiske nationale projekter. Fra den 23. december til 8. januar har Indonesien suspenderet flyvninger fra Storbritannien.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i landet fra et europæisk land eller Australien, skal fremvise en helbredsgodkendelse, der er udstedt inden for 48 timer før ankomsten, og som giver et negativt resultat af COVID-19-PCR-testen. Alle rejsende, der ankommer fra lande, som ikke er nævnt ovenfor, skal gennemgå en lægeundersøgelse ved ankomsten. De skal også enten fremvise en helbredsgodkendelse udstedt inden for 72 timer før ankomsten, som giver et negativt COVID-19 PCR-testresultat, eller blive testet for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende skal også udfylde og indsende en sundhedsadvarselsattest til sundhedskarantænekontoret og fremlægge en personlig erklæring om, at de er parate til at blive holdt i karantæne i op til 14 dage, hvis det er nødvendigt.

Karantænekrav

Rejsende skal gennemgå en yderligere COVID-19-svabertest ved ankomsten og derefter for egen regning i karantæne på et udpeget hotel i en periode på 5 dage. Efter 5 dage foretager de endnu en PCR-test, og hvis dette er negativt, kan de fortsætte deres rejse.

Hvis du planlægger rejser til Region: Jakarta nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Region: Jakarta? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Region: Jakarta.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Region: Jakarta

Find fly til disse populære byer i Region: Jakarta fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Region: Jakarta

Se de billigste flyrejser til Region: Jakarta fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnJakarta5.309 kr.

Populære fly til Region: Jakarta

Find dine flybilletter til Region: Jakarta blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Jakarta
Hurtigste flyvetid17t. 40min.
Laveste pris5.309 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Region: Jakarta


Fly til andre regioner

Har du ikke længere lyst til at flyve til Region: Jakarta? Tjek i stedet flybilletter til andre regioner