Find billige fly til Jakarta

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 21.8
søn. 28.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Jakarta

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Jakarta

Bedste pris på enkeltbillet

3.170 kr.

Bedste pris på returbillet

5.291 kr.

Hurtigste flyvetid

16t. 30min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Jakarta fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.170 kr. (København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta).
Den bedste pris på en returbillet til Jakarta fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.291 kr. (København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta).
Det hurtigste fly til Jakarta fra Danmark tager 16t. 30min. (København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Jakarta, herunder KLM, Singapore Airlines og ANA.

De billigste fly til byer i Region: Jakarta

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Region: Jakarta fra Danmark
Jakarta
Jakarta

Brugbar information om dit fly til Region: Jakarta

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Region: Jakarta

Fly til Region: Jakarta varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 5.519 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Region: Jakarta er 185 kr./pr. person.

Region: Jakarta har typisk temperature mellem 24 °C(januar) til 25 °C(marts). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Region: Jakarta, bør man planlægge sin rejse i juli, juni eller august, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Rejsetiden fra Danmark til Region: Jakarta afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta tager det i gennemsnit 16t. 30min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Jakarta Soekarno Hatta. Jakarta Soekarno Hatta er den mest populære lufthavn i Region: Jakarta.

Det billigste fly til Region: Jakarta, fundet for nylig på momondo, var 2.759 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 11.236 kr. anses for at være en god pris for fly til Region: Jakarta. 11.740 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Region: Jakarta, mens 37.113 kr. er den dyreste.

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Region: Jakarta, skal du sørge for at bestille din afrejse på en tirsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en tirsdag, såvel som en mandag. Afrejse på en torsdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Region: Jakarta.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Region: Jakarta? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Region: Jakarta.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Region: Jakarta

Find fly til disse populære byer i Region: Jakarta fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Region: Jakarta

Se de billigste flyrejser til Region: Jakarta fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnJakarta16t. 30min.5.524 kr.

Populære fly til Region: Jakarta

Find dine flybilletter til Region: Jakarta blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Jakarta
Hurtigste flyvetid16t. 30min.
Laveste pris5.524 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Region: Jakarta


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Jakarta.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Jakarta med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Jakarta.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Jakarta. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Region: Jakarta

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Region: Jakarta

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.