Find billige flybilletter til East Nusa Tenggara

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til East Nusa Tenggara. De nuværende restriktioner til East Nusa Tenggara er baseret på Indonesien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indonesien

De billigste fly til byer i East Nusa Tenggara

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til East Nusa Tenggara fra Danmark
Labuan Bajo
Labuan Bajo

Brugbar information om dit fly til East Nusa Tenggara

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til East Nusa Tenggara
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til East Nusa Tenggara?

    Fly til East Nusa Tenggara variere afhængig af måned, flyselsskab, hvornår du bestiller, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo brugere forvente at bruge omkring 2.033 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til East Nusa Tenggara er 396 kr./pr. person.

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Labuan Bajo?

    703% af momondos brugere besøger Labuan Bajo oftere end andre byer i East Nusa Tenggara. På rejser til Labuan Bajo er Lufthavn: Tambolaka typisk den praktiske lufthavn at flyve til.

  • Hvordan er vejret i East Nusa Tenggara?

    Temperaturene i East Nusa Tenggara ligger mellem 23 °C og 26 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i East Nusa Tenggara er oktober, og den koldeste måned i East Nusa Tenggara er juli. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje august, juli, eller september, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for East Nusa Tenggara?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indonesien rejserestriktioner rejser til East Nusa Tenggara. Indrejserestriktioner

Indonesien har begrænset indrejse for alle rejsende, der ikke er indonesiske statsborgere, personer med midlertidig opholdstilladelse (ITAS) og permanent opholdstilladelse (ITAP), rejsende med visum udstedt efter den 31. marts 2020, indehavere af visum, flybesætning, diplomater, humanitære hjælpearbejdere og udlændinge, der arbejder med strategiske nationale projekter. Fra den 23. december til 8. januar har Indonesien suspenderet flyvninger fra Storbritannien.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i landet fra et europæisk land eller Australien, skal fremvise en helbredsgodkendelse, der er udstedt inden for 48 timer før ankomsten, og som giver et negativt resultat af COVID-19-PCR-testen. Alle rejsende, der ankommer fra lande, som ikke er nævnt ovenfor, skal gennemgå en lægeundersøgelse ved ankomsten. De skal også enten fremvise en helbredsgodkendelse udstedt inden for 72 timer før ankomsten, som giver et negativt COVID-19 PCR-testresultat, eller blive testet for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende skal også udfylde og indsende en sundhedsadvarselsattest til sundhedskarantænekontoret og fremlægge en personlig erklæring om, at de er parate til at blive holdt i karantæne i op til 14 dage, hvis det er nødvendigt.

Karantænekrav

Rejsende skal gennemgå en yderligere COVID-19-svabertest ved ankomsten og derefter for egen regning i karantæne på et udpeget hotel i en periode på 5 dage. Efter 5 dage foretager de endnu en PCR-test, og hvis dette er negativt, kan de fortsætte deres rejse.

Hvis du planlægger rejser til East Nusa Tenggara nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til East Nusa Tenggara? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i East Nusa Tenggara.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i East Nusa Tenggara

Find fly til disse populære byer i East Nusa Tenggara fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til East Nusa Tenggara

Se de billigste flyrejser til East Nusa Tenggara fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnKupang8.444 kr.

Populære fly til East Nusa Tenggara

Find dine flybilletter til East Nusa Tenggara blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kupang
Hurtigste flyvetid30t. 05min.
Laveste pris8.444 kr.

Find fly til East Nusa Tenggara

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til East Nusa Tenggara


Fly til andre regioner

Har du ikke længere lyst til at flyve til East Nusa Tenggara? Tjek i stedet flybilletter til andre regioner