Find billige fly til Salt Lake City fra 4.094 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Salt Lake City

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Salt Lake City

Bedste pris på returbillet

4.094 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 00min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Salt Lake City fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.094 kr. (København Kastrup til Salt Lake City Intl).
Det hurtigste fly til Salt Lake City fra Danmark tager 14t. 00min. (København Kastrup til Salt Lake City Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Salt Lake City, herunder American Airlines, United Airlines og Delta.

Indsigter og trends for flyrejser til Salt Lake City

Få indsigter om din flyrejse til Salt Lake City, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Salt Lake City?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Salt Lake City fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.785 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Salt Lake City fra Danmark i februar i stedet. Fly til Salt Lake City i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.087 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Salt Lake City på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Salt Lake City er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.539 kr.. Fly fra Danmark til Salt Lake City på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.384 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Salt Lake City?

Det billigste tidspunkt at flyve til Salt Lake City på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.997 kr.. Fly til Salt Lake City koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 5.959 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Salt Lake City?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Salt Lake City du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 19t. 51min. at flyve fra København Kastrup til Salt Lake City Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Salt Lake City Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Salt Lake City?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 37 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Salt Lake City. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 4.820 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salt Lake City

Find de billigste fly til disse Salt Lake City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Salt Lake City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salt Lake City

København (CPH) til Salt Lake City (SLC)

Fly til Salt Lake City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salt Lake City Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.820 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SALT LAKE CITY FRA KØBENHAVNjanuar22% billigereAt flyve fra København til Salt Lake City ​​koster i gennemsnit blot 3.785 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SALT LAKE CITY FRA KØBENHAVNjuni30% dyrereDet koster cirka 6.271 kr. at flyve til Salt Lake City ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SALT LAKE CITY FRA KØBENHAVNjuni556% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Salt Lake City fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Salt Lake City

Hvor lang tid tager det at flyve til Salt Lake City?

Rejser fra Danmark til Salt Lake City Internationale Lufthavn (SLC) i staten Utah i USA vil typisk tage et sted mellem 15 og 50 timer. Det gør det, fordi de fleste flyvninger indebærer en form for mellemlanding, og ganske ofte vil du endda skulle have to mellemlandinger undervejs for at komme frem. Fra Københavns Lufthavn (CPH), Aalborg Lufthavn (AAL) og Billund Lufthavn (BLL) vil det være muligt at nøjes med blot en enkelt mellemlanding, hvor du typisk lander i Schiphol Lufthavn i Amsterdam og derfra fortsætter i et enkelt hug helt frem til Salt Lake City International.

Hvorfra flyver man direkte til Salt Lake City?

Aktuelt er der ingen direkte flyrejser mellem Danmark og Salt Lake City, så for at komme frem til din destination må du have en mellemlanding eller to undervejs. Fra Københavns Lufthavn kan du flyve med hollandske KLM via Amsterdam og frem til din destination, eller du kan flyve med SAS fra København til San Francisco og så derfra videre med United Airlines til Salt Lake City. Fra Aalborg Lufthavn flyver du med KLM via Amsterdam til Salt Lake City, mens der er forskellige muligheder for at finde flytilbud til Salt Lake City fra Billund, hvor du kan flyve med Delta Airlines, Air France eller KLM, som alle tager dig via Amsterdam til Salt Lake City i USA.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Salt Lake City?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Salt Lake City. Hvis du har planer om at flyve til Salt Lake City, kan du overveje at booke flyrejse til Ogden Lufthavn (50 km fra Salt Lake City centrum) eller Provo Lufthavn (62 km fra Salt Lake City centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Salt Lake City Intl Lufthavn?

Priser for fly til Salt Lake City Intl Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Salt Lake City Intl Lufthavn?

Fra december 2023 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Salt Lake City Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Salt Lake City Intl Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Salt Lake City Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Salt Lake City Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Salt Lake City Intl Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Salt Lake City Intl Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Salt Lake City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Salt Lake City fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
9. jan.
CPH06:30København Kastrup
21t. 13min.
2 stop
SLC19:43Salt Lake City Intl
21. jan.
SLC15:38Salt Lake City Intl
17t. 57min.
2 stop
CPH17:35København Kastrup
4.094 kr.
Find lignende
Delta
9. jan.
CPH06:55København Kastrup
21t. 20min.
2 stop
SLC20:15Salt Lake City Intl
21. jan.
SLC14:15Salt Lake City Intl
16t. 00min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
4.575 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. jan.
CPH21:40København Kastrup
22t. 20min.
1 stop
SLC12:00Salt Lake City Intl
21. jan.
SLC14:15Salt Lake City Intl
13t. 00min.
1 stop
CPH11:15København Kastrup
5.076 kr.
Find lignende
United Airlines
9. jan.
CPH12:25København Kastrup
18t. 20min.
2 stop
SLC22:45Salt Lake City Intl
21. jan.
SLC07:00Salt Lake City Intl
21t. 25min.
3 stop
CPH12:25København Kastrup
6.202 kr.
Find lignende
American Airlines
9. jan.
CPH06:30København Kastrup
24t. 21min.
2 stop
SLC22:51Salt Lake City Intl
21. jan.
SLC16:10Salt Lake City Intl
17t. 25min.
2 stop
CPH17:35København Kastrup
7.411 kr.
Find lignende
Delta
9. jan.
CPH06:00København Kastrup
14t. 00min.
1 stop
SLC12:00Salt Lake City Intl
21. jan.
SLC14:15Salt Lake City Intl
16t. 00min.
2 stop
CPH14:15København Kastrup
9.025 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Salt Lake City

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Salt Lake City, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
19t. 51min.
SLCSalt Lake City Intl

Visumkrav for Salt Lake City

Er der krav til pas og visum for at komme til Salt Lake City?

Når du rejser fra Danmark til USA, skal du udfylde en ESTA-formular, før du ankommer, men når det er gjort, behøver du ikke yderligere visum og kan opholde dig i landet i 90 dage. Det er en god idé at udfylde din ESTA i god tid og mindst 72 timer før afgang. Du skal dog altid sørge for at have et gyldigt pas med dig som skal være gyldigt under hele opholdet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Salt Lake City

Hvad kan man se i Salt Lake City?

Sender dine flybilletter dig til Salt Lake City, kan du roligt forberede dig på lidt af hvert. Her er en mangfoldighed af muligheder for eventyr, oplevelser eller for bare at slappe af og spise virkelig god mad. Byen er blandt andet kendt for sine mange muligheder for skisport og for udendørsoplevelser som hiking og klatring, og her er meget smukke naturparker, hvis du vil have grønt til øjnene og lys til sjælen. Er du ligeglad med lys, er her også en levende spilindustri med kasinoer, hvor du aldrig behøver bekymre dig om dagslys. En god måde at lære byen at kende på er ved at booke en guided rundtur på cykel. Så oplever du det hele i dit eget tempo og får frisk luft og motion samtidig. Er du hooked på vintersport, vil du nyde at besøge faciliteterne fra vinter-OL, som byen var vært for i 2002, men hvis du mere er til kunst og kultur for fuld skrue, har byen en stribe af museer med musik, litteratur, fotografi og malerier.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Salt Lake City?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Salt Lake City. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Salt Lake City med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Salt Lake City, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Salt Lake City?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Salt Lake City ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Salt Lake City lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Salt Lake City lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Salt Lake City og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Salt Lake City på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.