Flyrejser Nordamerika USA Utah Salt Lake City

Find billige flybilletter til Salt Lake City

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Salt Lake City (SLC)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Salt Lake City. De nuværende restriktioner til Salt Lake City er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salt Lake City

Find de billigste fly til disse Salt Lake City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Salt Lake City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salt Lake City

København (CPH) til Salt Lake City (SLC)

Fly til Salt Lake City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salt Lake City, hvor den gennemsnitlige pris er 4.257 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SALT LAKE CITY FRA KØBENHAVNmarts13% billigereAt flyve fra København til Salt Lake City ​​koster i gennemsnit blot 3.694 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SALT LAKE CITY FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 6.265 kr. at flyve til Salt Lake City ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SALT LAKE CITY FRA KØBENHAVNoktober272% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Salt Lake City fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Salt Lake City?

Hvilket er det absolut billigste fly til Salt Lake City?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Salt Lake City, lå på 378 kr./pr. person fra Las Vegas, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Salt Lake City. Hvis du vil finde de billigste priser til Salt Lake City fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Salt Lake City?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Salt Lake City på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.694 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Salt Lake City i marts, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.819 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Salt Lake City?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 46 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Salt Lake City. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 4.257 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Salt Lake City på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Salt Lake City på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.886 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.009 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Salt Lake City.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Salt Lake City?

Det billigste tidspunkt at flyve til Salt Lake City på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.932 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.070 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Salt Lake City?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Salt Lake City. Hvis du har planer om at flyve til Salt Lake City, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Ogden (50 km fra Salt Lake City centrum) eller Lufthavn: Provo (62 km fra Salt Lake City centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Salt Lake City på?

Med en gennemsnitspris på 3.196 kr. pr. person er Lufthavn: Provo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Salt Lake City. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Salt Lake City?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Salt Lake City. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Salt Lake City nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Salt Lake City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Salt Lake City fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
3. aug.
08:50København Kastrup
17t. 26min.
2 stop
02:16Salt Lake City
19. aug.
13:18Salt Lake City
18t. 37min.
2 stop
07:55København Kastrup
5.148 kr.
Find lignende
American Airlines
3. jun.
09:40København Kastrup
18t. 36min.
2 stop
04:16Salt Lake City
7. jun.
04:00Salt Lake City
21t. 00min.
2 stop
01:00København Kastrup
6.315 kr.
Find lignende
Delta
14. maj
02:00København Kastrup
24t. 10min.
2 stop
02:10Salt Lake City
18. maj
07:20Salt Lake City
16t. 00min.
2 stop
23:20København Kastrup
5.241 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. aug.
03:00København Kastrup
22t. 02min.
3 stop
01:02Salt Lake City
19. aug.
08:20Salt Lake City
20t. 45min.
2 stop
05:05København Kastrup
5.622 kr.
Find lignende
Delta
3. jun.
07:50København Kastrup
32t. 43min.
1 stop
16:33Salt Lake City
7. jun.
10:10Salt Lake City
12t. 55min.
1 stop
23:05København Kastrup
5.254 kr.
Find lignende
SAS
3. jun.
11:45København Kastrup
34t. 26min.
1 stop
22:11Salt Lake City
7. jun.
12:00Salt Lake City
13t. 15min.
1 stop
01:15København Kastrup
8.112 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Salt Lake City

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Salt Lake City, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
KLM
28. apr.
02:00København Kastrup
18t. 55min.
2 stop
20:55Salt Lake City
3.950 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. apr.
08:05København Kastrup
33t. 00min.
1 stop
17:05Salt Lake City
11.787 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. apr.
10:15København Kastrup
54t. 52min.
3 stop
17:07Salt Lake City
2.240 kr.
Find lignende

Flyrejser Nordamerika USA Utah Salt Lake City
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class