Find billige fly til Salt Lake City

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Salt Lake City

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Salt Lake City

Bedste pris på returbillet

3.572 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 55min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Salt Lake City fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.572 kr. (København Kastrup til Salt Lake City Intl).
Det hurtigste fly til Salt Lake City fra Danmark tager 15t. 55min. (København Kastrup til Salt Lake City Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Salt Lake City, herunder American Airlines, British Airways og Air Canada.

Indsigter og trends for flyrejser til Salt Lake City

Få indsigter om din flyrejse til Salt Lake City, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Salt Lake City?

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Salt Lake City fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.089 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Salt Lake City fra Danmark i februar i stedet. Fly til Salt Lake City i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.561 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Salt Lake City?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Salt Lake City, lå på 135 kr./pr. person fra Las Vegas, hvilket er 99% billigere end gennemsnitsflyprisen til Salt Lake City. Hvis du vil finde de billigste priser til Salt Lake City fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Salt Lake City på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Salt Lake City er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.539 kr.. Fly fra Danmark til Salt Lake City på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.159 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Salt Lake City?

Det billigste tidspunkt at flyve til Salt Lake City på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.462 kr.. Fly til Salt Lake City koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 11.541 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Salt Lake City?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Salt Lake City du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 16t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Salt Lake City Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Salt Lake City Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Salt Lake City?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Salt Lake City. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 6.123 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salt Lake City

Find de billigste fly til disse Salt Lake City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Salt Lake City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salt Lake City

København (CPH) til Salt Lake City (SLC)

Fly til Salt Lake City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salt Lake City Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.123 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SALT LAKE CITY FRA KØBENHAVNoktober17% billigereAt flyve fra København til Salt Lake City ​​koster i gennemsnit blot 5.089 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SALT LAKE CITY FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 8.403 kr. at flyve til Salt Lake City ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SALT LAKE CITY FRA KØBENHAVNjuli534% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Salt Lake City fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Salt Lake City

Rejser fra Danmark til Salt Lake City Internationale Lufthavn (SLC) i staten Utah i USA vil typisk tage et sted mellem 15 og 50 timer. Det gør det, fordi de fleste flyvninger indebærer en form for mellemlanding, og ganske ofte vil du endda skulle have to mellemlandinger undervejs for at komme frem. Fra Københavns Lufthavn (CPH), Aalborg Lufthavn (AAL) og Billund Lufthavn (BLL) vil det være muligt at nøjes med blot en enkelt mellemlanding, hvor du typisk lander i Schiphol Lufthavn i Amsterdam og derfra fortsætter i et enkelt hug helt frem til Salt Lake City International.

Aktuelt er der ingen direkte flyrejser mellem Danmark og Salt Lake City, så for at komme frem til din destination må du have en mellemlanding eller to undervejs. Fra Københavns Lufthavn kan du flyve med hollandske KLM via Amsterdam og frem til din destination, eller du kan flyve med SAS fra København til San Francisco og så derfra videre med United Airlines til Salt Lake City. Fra Aalborg Lufthavn flyver du med KLM via Amsterdam til Salt Lake City, mens der er forskellige muligheder for at finde flytilbud til Salt Lake City fra Billund, hvor du kan flyve med Delta Airlines, Air France eller KLM, som alle tager dig via Amsterdam til Salt Lake City i USA.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Salt Lake City. Hvis du har planer om at flyve til Salt Lake City, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Ogden (50 km fra Salt Lake City centrum) eller Lufthavn: Provo (62 km fra Salt Lake City centrum).

Med en gennemsnitspris på 13.487 kr. pr. person er Lufthavn: Provo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Salt Lake City. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Salt Lake City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Salt Lake City fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
16. jan.
CPH02:00København Kastrup
22t. 47min.
2 stop
SLC00:47Salt Lake City Intl
30. jan.
SLC11:19Salt Lake City Intl
17t. 06min.
2 stop
CPH04:25København Kastrup
3.572 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. jan.
CPH01:00København Kastrup
15t. 55min.
1 stop
SLC16:55Salt Lake City Intl
30. jan.
SLC08:50Salt Lake City Intl
16t. 25min.
1 stop
CPH01:15København Kastrup
3.779 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. jan.
CPH01:00København Kastrup
18t. 40min.
2 stop
SLC19:40Salt Lake City Intl
30. jan.
SLC08:50Salt Lake City Intl
19t. 25min.
1 stop
CPH04:15København Kastrup
3.815 kr.
Find lignende
Delta
31. jan.
CPH01:00København Kastrup
15t. 55min.
1 stop
SLC16:55Salt Lake City Intl
8. feb.
SLC09:10Salt Lake City Intl
19t. 05min.
1 stop
CPH04:15København Kastrup
3.836 kr.
Find lignende
British Airways
31. jan.
CPH01:35København Kastrup
23t. 12min.
2 stop
SLC00:47Salt Lake City Intl
8. feb.
SLC11:16Salt Lake City Intl
18t. 49min.
2 stop
CPH06:05København Kastrup
3.844 kr.
Find lignende
Delta
31. jan.
CPH01:00København Kastrup
15t. 55min.
1 stop
SLC16:55Salt Lake City Intl
8. feb.
SLC06:09Salt Lake City Intl
16t. 11min.
2 stop
CPH22:20København Kastrup
3.872 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Salt Lake City

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Salt Lake City, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
16t. 15min.
SLCSalt Lake City Intl

Andre kabineklasser på fly til Salt Lake City

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Salt Lake City

Hvilke flyselskaber flyver til Salt Lake City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Salt Lake City

Hvilke flyselskaber flyver til Salt Lake City?

KLM, Lufthansa, Delta og British Airways er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Salt Lake City regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Salt Lake City med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Delta-fly til Salt Lake City

25 Delta-fly flyver til Salt Lake City i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Atlanta Hartsfield Jackson til Salt Lake City, der er den mest populære rute, som Delta har til Salt Lake City. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Delta-fly til Salt Lake City, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.404 kr. og afgik fra Billund. Delta er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,8/10 af 662 af vores brugere.

Air France-fly til Salt Lake City

Air France flyver normalt til Salt Lake City 10 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Salt Lake City fra Atlanta Hartsfield Jackson. Air France (bedømmelse: 7,6, 277 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Salt Lake City, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Air France-billet, der er fundet på momondo til Salt Lake City, var fra Billund (3.451 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Salt Lake City

Neden for finder du alle lufthavne i Salt Lake City samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Salt Lake City Lufthavn?

Når du er fremme i Salt Lake City Internationale Lufthavn, og flyvningen er overstået, har du flere muligheder for at komme til centrum af byen Salt Lake City. Du kan leje en bil fra et af de mange biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Du finder let Gateway Center, hvor firmaerne ligger, via to broer fra ankomstterminalen. I bil kører du via Interstate 80-ruten og er i centrum af Salt Lake City cirka et lille kvarter senere. Du kan også tage offentlig transport. Her kører du først med shuttlebus i lufthavnen til togstationen. Herfra kan du tage Trax Greenline, der kører flere gange i timen mellem lufthavnen og centrum af byen. Busruterne 453 og 454 kører lige forbi lufthavnen og kan også få dig ind til byens centrum. Busserne kører dog kun i hverdagene.


Populære fly til Salt Lake City

Find dine flybilletter til Salt Lake City blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Salt Lake City
Hurtigste flyvetid16t. 15min.
Laveste pris3.572 kr.

Visumkrav for Salt Lake City

Når du rejser fra Danmark til USA, skal du udfylde en ESTA-formular, før du ankommer, men når det er gjort, behøver du ikke yderligere visum og kan opholde dig i landet i 90 dage. Det er en god idé at udfylde din ESTA i god tid og mindst 72 timer før afgang. Du skal dog altid sørge for at have et gyldigt pas med dig som skal være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Salt Lake City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Salt Lake City

Sender dine flybilletter dig til Salt Lake City, kan du roligt forberede dig på lidt af hvert. Her er en mangfoldighed af muligheder for eventyr, oplevelser eller for bare at slappe af og spise virkelig god mad. Byen er blandt andet kendt for sine mange muligheder for skisport og for udendørsoplevelser som hiking og klatring, og her er meget smukke naturparker, hvis du vil have grønt til øjnene og lys til sjælen. Er du ligeglad med lys, er her også en levende spilindustri med kasinoer, hvor du aldrig behøver bekymre dig om dagslys. En god måde at lære byen at kende på er ved at booke en guided rundtur på cykel. Så oplever du det hele i dit eget tempo og får frisk luft og motion samtidig. Er du hooked på vintersport, vil du nyde at besøge faciliteterne fra vinter-OL, som byen var vært for i 2002, men hvis du mere er til kunst og kultur for fuld skrue, har byen en stribe af museer med musik, litteratur, fotografi og malerier.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Salt Lake City. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Salt Lake City, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Salt Lake City ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Salt Lake City lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Salt Lake City og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.