Hoteller i Bahrain

Find tilbud på 243 hoteller i Bahrain

Bahrain
6. dec. — 7. dec.2
tor. 7.12
man. 11.12

Populære hoteller til en overnatning i Bahrain

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bahrain
Pris
kr.233
kr.2899
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Bahrain


Hoteller i populære byer i Bahrain

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Bahrain og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Bahrain?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bahrain
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
83%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

194 kr. - 1.878 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
195 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.607 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Bahrain

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bahrain

Laveste hotelpris

144 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hilton Bahrain

Hoteller i nærheden af lufthavnen

531

Gennemsnitslængde på ophold

19 dage
Den billigste pris for et værelse i Bahrain, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 144 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos beuneeque.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hilton Bahrain, det mest populære 5-stjernede hotel i Bahrain(bedømmelse på 8,7/10 ud fra 1.846 anmeldelser).
Der er 531 hoteller i Bahrain tæt på Manama Bahrain Intl. Bahrain Airport Hotel Airside Hotel for Transiting and Departing Passengers only er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 19 dage, når de overnatter på hoteller i Bahrain. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 19 dage i Bahrain lå i sidste uge på 11.645 kr..

Information om overnatning i Bahrain

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bahrain

Hvilke byer i Bahrain skal jeg bo i som turist?

Kongeriget Bahrain er lille en østat i Den Persiske Bugt og er stort lig med Bahrain by. I de seneste år har man fra statens side gjort meget for at åbne Bahrain for turisme, og der er derfor blevet bygget en stor mængde nye og ofte meget luksuriøse hoteller til en rimelig pris i Bahrain by. Hvis du booker med momondo, kan du derfor vælge mellem mange hoteller i forskellige prisgrupper. De fleste ligger placeret i det såkaldte Diplomatic Area Manama, der er den nordlige del af Bahrain og rummer de fleste turistattraktioner inden for gåafstand. Vi kan anbefale et godt billigt, centraltplaceret hotel som fx The Domain Hotel and Spa i Manama, der, som navnet antyder, har gode muligheder for forkælelse og wellness til en rimelig pris. Afstandene på øen er korte, og det gør det let at komme rundt med taxa eller offentlig transport, såsom busser, der også dækker øen.

Hvad er de mest populære seværdigheder i Bahrain?

Bahrain har i de sidste år fået stor international opmærksomhed for sine mange nye imponerende byggeprojekter, som ofte er anlagt på kunstige øer. Det gælder fx Amwaj Islands, der er et af de mest luksuriøse områder i Bahrain, og ikke mindst det enorme Durrat Al Bahrain Tourist Resort-kompleks af kunstige øer anlagt ved landets sydspids. Er man mere til at opleve historiske seværdigheder og traditionel arabisk kultur, kan et besøg i det atmosfæriske overdækkede marked Manama Souq anbefales. Det samme er tilfældet med Bahrain National Museum, der rummer udstillinger af landets historie og kultur. Endelig anbefales det også at besøge nogle af de naturreservater for marine- og fugleliv i havet omkring Bahrain, fx Hawar Islands. Da afstandene er korte i Bahrain, har man adgang til alt dette, hvis man booker et hotel i Manama, fx The Diplomat Radisson Blue Hotel på Shaikh Hamad Causeway.

Hvilke byer i Bahrain har det bedste natteliv?

Det kommer måske som lidt af en overraskelse, men Bahrain har faktisk et livligt natteliv, som tiltrækker turister og internationale rejsende. Det er koncentreret omkring det nordlige Manama-område, hvor de fleste hoteller ligger. Foruden restauranter – både internationale kæder, men også luksusrestauranter af høj kvalitet – findes her også en lang række barer og natklubber, som regel i forbindelse med hotellerne og indrettet til at betjene et internationalt klientel. Det gælder fx natklubben Ibrida på Al Seef Road eller Club Wrangler på Juffair Bahrain Juffair. En let måde at være tæt på nattelivet på er derfor at booke et hotel i Manama-området med momondo, fx Oryx Tower i Juffair, som byder på gode, billige hotellejligheder.

Hvilke byer I Bahrain har flest kunstneriske og historiske seværdigheder?

De fleste seværdigheder i Bahrain, hvad enten det er historiske eller moderne, ligger koncentreret omkring Bahrain by og Manama. Vil du bo med kort afstand til både strand, natteliv og turistattraktioner, kan det derfor anbefales at booke hotel her med momondo, fx Phoenicia Tower Hotel med gode, prisvenlige værelser. Der er desuden også en række seværdigheder uden for Bharain by, fx The Tree of Life midt i ørkenen eller den nye, enorme formel 1-bane, Bahrain international circuit, der ligger placeret mod sydvest. De fleste af disse attraktioner kan nås enten med taxa eller offentlig transport.

Hvornår er det billigst at overnatte i Bahrain?

november er den billigste måned at overnatte på hotel i Bahrain og priserne ligger på kun 194 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i april, som er den dyreste måned.

Hvor i Bahrain vælger de fleste at overnatte?

Som mange ville forvente, besøger flere mennesker Manama end nogen anden by, når de rejser til Bahrain.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Bahrain?

Fra december 2023 er der 506 udbydere at vælge mellem for hoteller i Bahrain.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Bahrain?

Priser for hoteller i Bahrain opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Bahrain

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bahrain

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Bahrain gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Bahrain med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Bahrain på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Bahrain?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Bahrain med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bahrain på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.