Hoteller i Leipzig, Tyskland

Find tilbud på 157 hoteller i Leipzig, Tyskland

Leipzig, Tyskland
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Leipzig

Find det perfekte hotel til dit ophold i Leipzig
Pris
kr.86
kr.1242
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Leipzigs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Leipzig

Pris

489 kr. – 861 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I LEIPZIGNordost22% billigereHoteller i Nordost er de billigste i Leipzig med kun 489 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I LEIPZIGZentrum-Nordwest27% dyrereZentrum-Nordwest har de højeste hotelpriser i Leipzig med værelser til 861 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I LEIPZIGZentrum82% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Zentrum end i andre områder i Leipzig

Oplevelser i Leipzig


Hoteller i populære bydele i Leipzig

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Leipzig og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Leipzig?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Leipzig
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
38%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

375 kr. - 977 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
1.181 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
454 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Leipzig

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Leipzig

Laveste hotelpris

115 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Steigenberger Grandhotel Handelshof Leipzig

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1411
Den billigste pris for et værelse i Leipzig, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 115 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Sleepy Lion Hostel, Youth Hotel & Apartments Leipzig, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Steigenberger Grandhotel Handelshof Leipzig, det mest populære 5-stjernede hotel i Leipzig(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 1.971 anmeldelser).
Der er 1.411 hoteller i Leipzig tæt på Leipzig/Halle. Campanile Leipzig Halle Airport er det nærmeste og ligger 0,0 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Leipzig

Da Leipzig er en storby med masser af hotelmuligheder, behøver du ikke at rykke helt ud af bymidten for at bo billigt. En overnatning tæt på centrum i august kan eksempelvis fås for omkring 500 DKK, men rykker du et stykke længere ud af, så er det muligt at bo billigt på et af byens hostels, hvor du kan få en overnating til omkring 200 DKK.

Leipzig er en by med mange muligheder, og derfor er det også muligt at holde ferie uden at bruge hele sin opsparing. Det er oplagt at få et overblik over byen ved at tage på en guidet gåtur, der tager ca. halvanden time og starter ved turistkontoret i midtbyen. Derefter kan du tage op på 29. etage i Panorama Tower til en pris på ca. 20 DKK og nyde den smukke udsigt over byen. En gratis kulturel oplevelse får du på Stasi Museum, hvor du også lærer om Leipzigs historie og DDR-tiden. Byens grønne oaser kommer du heller ikke udenom, og en tur i Clara-Zetkin-Park er lig med hygge og frisk luft rundt om de skønne søer, hvor du også kan spotte forskellige dyrearter.

En stor del af Leipzig Zentrum kan opleves til fods, da mange af hovedattraktionerne ligger tæt på hinanden. Ønsker du at være lidt mere aktiv, så er byen udstyret med masser af cykelstier, som også benyttes af de lokale, og der tilbydes også cykelleje flere steder i byen. Leipzig har en af de største banegårde i Europa, og derfor er der også masser af offentlig transport at vælge imellem, hvor især S-toget er en hurtig løsning.

Det er muligt at booke et hotel i Leipzig uden kreditkort – dog endnu ikke på alle byens hoteller.

Du skal som minimum være fyldt 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Leipzig.

Ved ankomst skal der lægges et depositum, der enten kan betales kontant eller via kreditkort. Nogle hoteller tager dog kun imod garantien med en af betalingsmåderne.

Forvent at lægge omkring 5-10% i drikkepenge.

Leipzig er kendt for at være en ret sikker by at færdes i, men især i turistede områder kan der være lommetyve på spil.

Man behøver ikke at medbringe en adapter, når rejsen går til Leipzig.


Hvad koster et hotel i Leipzig pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Leipzig
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Leipzig

Disse billige hoteller og vandrehjem i Leipzig har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Leipzig

Hoteller med mest værdi for pengene i Leipzig

Disse Leipzig hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Leipzig

Den tyske by Leipzig har været omdrejningspunkt for et væld af historiske begivenheder, som op til i dag stadig kan opleves i form af bevarede bygninger og andre attraktioner. Byen er opdelt i ti distrikter, hvoraf et af de mest populære steder er lige i bymidten kaldet Zentrum, hvor du er omgivet af de største seværdigheder samt shoppingmuligheder, restauranter og barer. Det kan være fordelagtigt at bo på hotel i den nordsøstlige ende, hvor også hovedbanegården ligger, så du nemt kan gøre brug af byens offentlige transportsystem.

Ønsker du at bo i et af byens mere luksuriøse område, så er det oplagt at booke et hotel vest for bymidten i kvarteret omkring Bachviertel, hvor også Gottschedstraße ligger, der er en af byens mest populære gader fyldt med restauranter og barer. I samme område finder du også en del grønne parker, hvis der skal dyrkes motion eller slappes af. Har du lyst til at bo et sted med en dynamisk puls og masser af studerende, så er det ideelt at vælge området sydøst for centrum i kvarteret Reudnitz.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Leipzig

Leipzig har haft en stor betydning under DDR-tiden, og i dag er den et væsentligt centrum for kultur og historie i det forenede Tyskland. Byen er også kendt for andre dramatiske begivenheder, hvor slaget ved Leipzig i 1813 var det afgørende slag mod Napoleon, og mindesmærket i byen er i dag en del af listen over seværdigheder, som du bør se. Mindesmærket er kendt som Völkerschlachtdenkmal, og det er muligt at komme op i toppen af bygningen, hvorfra du kan mindes de knap 100.000 kæmpende, der mistede livet i løbet af få dage. Leipzig er også en uddannelsesby med flere universiteter, hvor Leipzig Universitet fra 1409 er blandt verdens ældste. Store tænkere og forfattere som Goethe og Nietzsche har blandet andet studeret her, og det samme har Angela Merkel.

Der er flere iøjnefaldende og betydningsfulde bygninger, som er blandt de populære turiststeder i Leipzig. Byens gamle rådhus i renæssancestil fra 1556 imponerer både med sin byggestil samt størrelse. Nicolaikirken fra 1165 er også værd at slå vejen forbi, da den er byens mest kendte kirke. Den dannede udgangspunkt for de såkaldte mandagsdemonstrationer, hvor byens borgere marcherede for forandringer, inden murens fald i 1989. Et af byens største underholdningssteder finder du i Leipzig Zoo, der også er blandt landets største dyreparker, hvor det skeløjede pungdyr fra Danmark i sin tid boede. Når du er på ferie i Leipzig, så skal du naturligvis også smage byens specialitet – de såkaldte Lerchen, der er et sødt brød med marcipanfyld.


Information about staying in Leipzig

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Leipzig

Prisen for et hotelværelse i Leipzig vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 530 kr. pr. nat.

maj er den billigste måned at booke et hotel i Leipzig. Priserne kan være 38% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

fredag er den billigste dag at bo på hotel i Leipzig, og mandag er den dyreste.

Hoteller i Leipzig (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 389 kr. pr. person pr. nat. Det er 141 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Leipzig pr. nat.

Folk booker ofte hoteller i Nordost, Zentrum-Süd, Südost og Süd, når de besøger Leipzig.

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 40 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Leipzig.

Ja, der er 151 ferieboliger i Leipzig. I øjeblikket er Zollikof Aparts - Sauna & Studioapartments den mest populære feriebolig i Leipzig, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Leipzig.

Der er 133 hostels i Leipzig, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Ibis Budget Leipzig Messe er tilfældigvis det mest populære hostel i Leipzig i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Leipzig.


momondos yndlingshoteller i Leipzig

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Leipzig
Adina Apartment Hotel Leipzig

Adina Apartment Hotel Leipzig

Brühl 50, Leipzig, Saxony, Germany

8,8
667 kr.
Leipzig Marriott Hotel

Leipzig Marriott Hotel

Am Hallischen Tor 1, Leipzig, Saxony, Germany

8,2
754 kr.
Sleepy Lion Hostel, Youth Hotel & Apartments Leipzig

Sleepy Lion Hostel, Youth Hotel & Apartments Leipzig

Jacobstrasse 1, Leipzig, Saxony, Germany

7,9
115 kr.
H4 Hotel Leipzig

H4 Hotel Leipzig

Schongauer Straße 39, Leipzig, Saxony, Germany

8,7
689 kr.
Atlanta Hotel International Leipzig

Atlanta Hotel International Leipzig

Südring 21, Leipzig, Saxony, Germany

7,7
588 kr.
Loginn Hotel Leipzig By Achat

Loginn Hotel Leipzig By Achat

Fuggerstraße 3, Leipzig, Saxony, Germany

8,2
481 kr.
Balance Hotel Leipzig Alte Messe

Balance Hotel Leipzig Alte Messe

Breslauer Strasse 33, Leipzig, Saxony, Germany

8,3
481 kr.
Arthotel ANA Symphonie

Arthotel ANA Symphonie

Hainstraße 21, Leipzig, Saxony, Germany

8,3
474 kr.
Royal International Leipzig

Royal International Leipzig

Richard-Wagner-Str. 10, Leipzig, Saxony, Germany

7,4
488 kr.
Leipziger Hotel

Leipziger Hotel

Hallesche Str. 190, Leipzig, Saxony, Germany

6,7
388 kr.
INNSiDE by Melia Leipzig

INNSiDE by Melia Leipzig

Gottschedstrasse 1, Leipzig, Saxony, Germany

8,5
761 kr.
Art Hotel City Leipzig

Art Hotel City Leipzig

Eutritzscher Strasse 15, Leipzig, Saxony, Germany

8,2
596 kr.
Seaside Park Hotel Leipzig

Seaside Park Hotel Leipzig

Richard Wagner Strasse 7, Leipzig, Saxony, Germany

8,4
639 kr.
Hentschels Apartments

Hentschels Apartments

Leipzig, Sachsen, Tyskland

7,7
323 kr.
Parkhotel Diani

Parkhotel Diani

Connewitzer Str. 19, Leipzig, Saxony, Germany

8,1
502 kr.
Space Hotel im Campus der JvP Schule

Space Hotel im Campus der JvP Schule

Wurzner Str. 4, Leipzig, Saxony, Germany

7,5
294 kr.
Zollikof Aparts - Sauna & Studioapartments

Zollikof Aparts - Sauna & Studioapartments

Leipzig, Sachsen, Tyskland

8,2
373 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Leipzig


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Leipzig kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Når alle dine muligheder for overnatning i Leipzig er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.