Hoteller i Leipzig

Find de bedste tilbud på 778 hoteller i Leipzig, Tyskland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Leipzig

Der er mange skønne hoteller i Leipzig. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Leipzig

BELANTIS - AbenteuerReich
Völkerschlachtdenkmal
Zoo Leipzig

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af BELANTIS - AbenteuerReich?

Hoteller i nærheden af BELANTIS - AbenteuerReich er normalt 4% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Leipzig, som ligger på 467 kr..

Hoteller i nærheden af BELANTIS - AbenteuerReich

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Völkerschlachtdenkmal?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Völkerschlachtdenkmal ligger på 491 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Völkerschlachtdenkmal er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Völkerschlachtdenkmal er normalt 4% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Leipzig, som ligger på 467 kr..

Hoteller i nærheden af Völkerschlachtdenkmal

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Zoo Leipzig?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Leipzig tæt på Zoo Leipzig, bør du forvente at skulle betale omkring 491 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 491 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Zoo Leipzig. Hoteller i nærheden af Zoo Leipzig er normalt 4% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Leipzig, som ligger på 467 kr..

Hoteller i nærheden af Zoo Leipzig

Find billig overnatning i Leipzigs populære bydele

Søg hoteller i Leipzigs nabolag, og find det område der passer dig bedst


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Leipzig

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Leipzig
Lavsæson
juli
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

61%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

47%

forventet prisstigning

Pris
224 kr. - 1.089 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

447 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

453 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Leipzig er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
303 kr. - 435 kr.
3 stjerne
435 kr. - 498 kr.
4-5 stjerne
598 kr. - 680 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Leipzig

Hvordan finder man et billigt hotel i Leipzig?

Da Leipzig er en storby med masser af hotelmuligheder, behøver du ikke at rykke helt ud af bymidten for at bo billigt. En overnatning tæt på centrum i august kan eksempelvis fås for omkring 500 DKK, men rykker du et stykke længere ud af, så er det muligt at bo billigt på et af byens hostels, hvor du kan få en overnating til omkring 200 DKK.

Kan man rejse til Leipzig på budget?

Leipzig er en by med mange muligheder, og derfor er det også muligt at holde ferie uden at bruge hele sin opsparing. Det er oplagt at få et overblik over byen ved at tage på en guidet gåtur, der tager ca. halvanden time og starter ved turistkontoret i midtbyen. Derefter kan du tage op på 29. etage i Panorama Tower til en pris på ca. 20 DKK og nyde den smukke udsigt over byen. En gratis kulturel oplevelse får du på Stasi Museum, hvor du også lærer om Leipzigs historie og DDR-tiden. Byens grønne oaser kommer du heller ikke udenom, og en tur i Clara-Zetkin-Park er lig med hygge og frisk luft rundt om de skønne søer, hvor du også kan spotte forskellige dyrearter.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Leipzig?

En stor del af Leipzig Zentrum kan opleves til fods, da mange af hovedattraktionerne ligger tæt på hinanden. Ønsker du at være lidt mere aktiv, så er byen udstyret med masser af cykelstier, som også benyttes af de lokale, og der tilbydes også cykelleje flere steder i byen. Leipzig har en af de største banegårde i Europa, og derfor er der også masser af offentlig transport at vælge imellem, hvor især S-toget er en hurtig løsning.

Kan man booke hotel i Leipzig uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Leipzig uden kreditkort – dog endnu ikke på alle byens hoteller.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Leipzig?

Du skal som minimum være fyldt 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Leipzig.

Skal man lægge depositum på hoteller i Leipzig?

Ved ankomst skal der lægges et depositum, der enten kan betales kontant eller via kreditkort. Nogle hoteller tager dog kun imod garantien med en af betalingsmåderne.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Leipzig?

Forvent at lægge omkring 5-10% i drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Leipzig?

Leipzig er kendt for at være en ret sikker by at færdes i, men især i turistede områder kan der være lommetyve på spil.

Skal man medbringe adapter til Leipzig?

Man behøver ikke at medbringe en adapter, når rejsen går til Leipzig.


Hvor skal man bo på hotel i Leipzig?

Den tyske by Leipzig har været omdrejningspunkt for et væld af historiske begivenheder, som op til i dag stadig kan opleves i form af bevarede bygninger og andre attraktioner. Byen er opdelt i ti distrikter, hvoraf et af de mest populære steder er lige i bymidten kaldet Zentrum, hvor du er omgivet af de største seværdigheder samt shoppingmuligheder, restauranter og barer. Det kan være fordelagtigt at bo på hotel i den nordsøstlige ende, hvor også hovedbanegården ligger, så du nemt kan gøre brug af byens offentlige transportsystem.

Ønsker du at bo i et af byens mere luksuriøse område, så er det oplagt at booke et hotel vest for bymidten i kvarteret omkring Bachviertel, hvor også Gottschedstraße ligger, der er en af byens mest populære gader fyldt med restauranter og barer. I samme område finder du også en del grønne parker, hvis der skal dyrkes motion eller slappes af. Har du lyst til at bo et sted med en dynamisk puls og masser af studerende, så er det ideelt at vælge området sydøst for centrum i kvarteret Reudnitz.


Om Leipzig

Leipzig har haft en stor betydning under DDR-tiden, og i dag er den et væsentligt centrum for kultur og historie i det forenede Tyskland. Byen er også kendt for andre dramatiske begivenheder, hvor slaget ved Leipzig i 1813 var det afgørende slag mod Napoleon, og mindesmærket i byen er i dag en del af listen over seværdigheder, som du bør se. Mindesmærket er kendt som Völkerschlachtdenkmal, og det er muligt at komme op i toppen af bygningen, hvorfra du kan mindes de knap 100.000 kæmpende, der mistede livet i løbet af få dage. Leipzig er også en uddannelsesby med flere universiteter, hvor Leipzig Universitet fra 1409 er blandt verdens ældste. Store tænkere og forfattere som Goethe og Nietzsche har blandet andet studeret her, og det samme har Angela Merkel.

Der er flere iøjnefaldende og betydningsfulde bygninger, som er blandt de populære turiststeder i Leipzig. Byens gamle rådhus i renæssancestil fra 1556 imponerer både med sin byggestil samt størrelse. Nicolaikirken fra 1165 er også værd at slå vejen forbi, da den er byens mest kendte kirke. Den dannede udgangspunkt for de såkaldte mandagsdemonstrationer, hvor byens borgere marcherede for forandringer, inden murens fald i 1989. Et af byens største underholdningssteder finder du i Leipzig Zoo, der også er blandt landets største dyreparker, hvor det skeløjede pungdyr fra Danmark i sin tid boede. Når du er på ferie i Leipzig, så skal du naturligvis også smage byens specialitet – de såkaldte Lerchen, der er et sødt brød med marcipanfyld.


Rejseinformation: Leipzig

Hvor længe bor vores brugere i Leipzig?

Det gennemsnitlige ophold i Leipzig varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Leipzig?

Prisen for et hotelværelse i Leipzig vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 460 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Leipzig?

juli er den billigste måned at booke et hotel i Leipzig. Priserne kan være 390 kr.% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Leipzig?

søndag er den billigste dag at bo på hotel i Leipzig, og fredag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Leipzig?

Hoteller i Leipzig (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 210 kr. pr. person pr. nat. Det er 250 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Leipzig pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Leipzig, hvilke seværdigheder er så populære i august?

Der forventes generelt kun lidt regn (50 mm) og en gennemsnitstemperatur på 17 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Leipzig kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.