Hoteller i Leipzig

Hoteller i Leipzig, Tyskland

Find tilbud på 152 hoteller i Leipzig, Tyskland

Leipzig, Tyskland
29. feb. — 1. mar.2
lør. 24.2
ons. 28.2

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Leipzig

Find det perfekte hotel til dit ophold i Leipzig
Pris
kr.117
kr.1166
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Leipzigs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Leipzig

Pris

484 kr. – 736 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I LEIPZIGNord26% billigereHoteller i Nord er de billigste i Leipzig med kun 484 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I LEIPZIGZentrum-Ost11% dyrereZentrum-Ost har de højeste hotelpriser i Leipzig med værelser til 736 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I LEIPZIGZentrum-Ost60% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Zentrum-Ost end i andre områder i Leipzig

Oplevelser i Leipzig


Hoteller i populære bydele i Leipzig

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Leipzig og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Leipzig?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Leipzig
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
46%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

376 kr. - 1.221 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
403 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.048 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Leipzig er: 1-2 stjerne, 84 dage før. 3 stjerne, 78 dage før. 4-5 stjerne, 50 dage før.

1-2 stjerne

131 kr. - 1.765 kr.

3 stjerne

365 kr. - 1.276 kr.

4-5 stjerne

400 kr. - 2.441 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Leipzig

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Leipzig

Laveste hotelpris

117 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Felix Suiten am Augustusplatz

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1670
Den billigste pris for et værelse i Leipzig, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 117 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos A&O Leipzig Hauptbahnhof, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Felix Suiten am Augustusplatz, det mest populære 5-stjernede hotel i Leipzig(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 6.415 anmeldelser).
Der er 1.670 hoteller i Leipzig tæt på Leipzig/Halle. Campanile Leipzig Halle Airport er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Leipzig

Hvordan finder man et billigt hotel i Leipzig?

Da Leipzig er en storby med masser af hotelmuligheder, behøver du ikke at rykke helt ud af bymidten for at bo billigt. En overnatning tæt på centrum i august kan eksempelvis fås for omkring 500 DKK, men rykker du et stykke længere ud af, så er det muligt at bo billigt på et af byens hostels, hvor du kan få en overnating til omkring 200 DKK.

Kan man rejse til Leipzig på budget?

Leipzig er en by med mange muligheder, og derfor er det også muligt at holde ferie uden at bruge hele sin opsparing. Det er oplagt at få et overblik over byen ved at tage på en guidet gåtur, der tager ca. halvanden time og starter ved turistkontoret i midtbyen. Derefter kan du tage op på 29. etage i Panorama Tower til en pris på ca. 20 DKK og nyde den smukke udsigt over byen. En gratis kulturel oplevelse får du på Stasi Museum, hvor du også lærer om Leipzigs historie og DDR-tiden. Byens grønne oaser kommer du heller ikke udenom, og en tur i Clara-Zetkin-Park er lig med hygge og frisk luft rundt om de skønne søer, hvor du også kan spotte forskellige dyrearter.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Leipzig?

En stor del af Leipzig Zentrum kan opleves til fods, da mange af hovedattraktionerne ligger tæt på hinanden. Ønsker du at være lidt mere aktiv, så er byen udstyret med masser af cykelstier, som også benyttes af de lokale, og der tilbydes også cykelleje flere steder i byen. Leipzig har en af de største banegårde i Europa, og derfor er der også masser af offentlig transport at vælge imellem, hvor især S-toget er en hurtig løsning.

Kan man booke hotel i Leipzig uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Leipzig uden kreditkort – dog endnu ikke på alle byens hoteller.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Leipzig?

Du skal som minimum være fyldt 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Leipzig.

Skal man lægge depositum på hoteller i Leipzig?

Ved ankomst skal der lægges et depositum, der enten kan betales kontant eller via kreditkort. Nogle hoteller tager dog kun imod garantien med en af betalingsmåderne.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Leipzig?

Forvent at lægge omkring 5-10% i drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Leipzig?

Leipzig er kendt for at være en ret sikker by at færdes i, men især i turistede områder kan der være lommetyve på spil.

Skal man medbringe adapter til Leipzig?

Man behøver ikke at medbringe en adapter, når rejsen går til Leipzig.


Hvad koster et hotel i Leipzig pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Leipzig

3-stjernede hoteller

Billigst 315 kr.

Gennemsnitlig 403 kr.

Dyrest 513 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Leipzig

Disse billige hoteller og vandrehjem i Leipzig har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Leipzig

Hoteller med mest værdi for pengene i Leipzig

Disse Leipzig hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Leipzig

Den tyske by Leipzig har været omdrejningspunkt for et væld af historiske begivenheder, som op til i dag stadig kan opleves i form af bevarede bygninger og andre attraktioner. Byen er opdelt i ti distrikter, hvoraf et af de mest populære steder er lige i bymidten kaldet Zentrum, hvor du er omgivet af de største seværdigheder samt shoppingmuligheder, restauranter og barer. Det kan være fordelagtigt at bo på hotel i den nordsøstlige ende, hvor også hovedbanegården ligger, så du nemt kan gøre brug af byens offentlige transportsystem.

Ønsker du at bo i et af byens mere luksuriøse område, så er det oplagt at booke et hotel vest for bymidten i kvarteret omkring Bachviertel, hvor også Gottschedstraße ligger, der er en af byens mest populære gader fyldt med restauranter og barer. I samme område finder du også en del grønne parker, hvis der skal dyrkes motion eller slappes af. Har du lyst til at bo et sted med en dynamisk puls og masser af studerende, så er det ideelt at vælge området sydøst for centrum i kvarteret Reudnitz.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Leipzig

Leipzig har haft en stor betydning under DDR-tiden, og i dag er den et væsentligt centrum for kultur og historie i det forenede Tyskland. Byen er også kendt for andre dramatiske begivenheder, hvor slaget ved Leipzig i 1813 var det afgørende slag mod Napoleon, og mindesmærket i byen er i dag en del af listen over seværdigheder, som du bør se. Mindesmærket er kendt som Völkerschlachtdenkmal, og det er muligt at komme op i toppen af bygningen, hvorfra du kan mindes de knap 100.000 kæmpende, der mistede livet i løbet af få dage. Leipzig er også en uddannelsesby med flere universiteter, hvor Leipzig Universitet fra 1409 er blandt verdens ældste. Store tænkere og forfattere som Goethe og Nietzsche har blandet andet studeret her, og det samme har Angela Merkel.

Der er flere iøjnefaldende og betydningsfulde bygninger, som er blandt de populære turiststeder i Leipzig. Byens gamle rådhus i renæssancestil fra 1556 imponerer både med sin byggestil samt størrelse. Nicolaikirken fra 1165 er også værd at slå vejen forbi, da den er byens mest kendte kirke. Den dannede udgangspunkt for de såkaldte mandagsdemonstrationer, hvor byens borgere marcherede for forandringer, inden murens fald i 1989. Et af byens største underholdningssteder finder du i Leipzig Zoo, der også er blandt landets største dyreparker, hvor det skeløjede pungdyr fra Danmark i sin tid boede. Når du er på ferie i Leipzig, så skal du naturligvis også smage byens specialitet – de såkaldte Lerchen, der er et sødt brød med marcipanfyld.


Information om overnatning i Leipzig

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Leipzig

Hvad koster et hotel i Leipzig?

Prisen for et hotelværelse i Leipzig vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 890 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Leipzig?

marts er den billigste måned at booke et hotel i Leipzig. Priserne kan være 46% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Leipzig?

mandag er den billigste dag at bo på hotel i Leipzig, og torsdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Leipzig?

Et luksushotel i Leipzig koster 970 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Leipzig i gennemsnit 890 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 30%% for et luksushotel.

Hvor skal man bo i Leipzig?

Folk booker ofte hoteller i Zentrum-Süd, Nordost, Südost og Zentrum, når de besøger Leipzig.

Hvis vi tager højde for vejret i Leipzig, hvilke seværdigheder er så populære i februar?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Leipzig i februar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -1 °C, og chancen for sne er lav med kun 30 mm forventet nedbør.

Har Leipzig ferieboliger?

Ja, der er 1.330 ferieboliger i Leipzig. I øjeblikket er Apartment Thomasius den mest populære feriebolig i Leipzig, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Leipzig.

Har Leipzig hostels?

Der er 18 hostels i Leipzig, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Oskars Absteige er tilfældigvis det mest populære hostel i Leipzig i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Leipzig.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Leipzig?

Fra februar 2024 er der 1.077 udbydere at vælge mellem for hoteller i Leipzig.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Leipzig?

Priser for hoteller i Leipzig blev sidst opdateret i dag.


momondos yndlingshoteller i Leipzig

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Leipzig

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Leipzig gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Leipzig kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Leipzig?

Når alle dine muligheder for overnatning i Leipzig er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Leipzig på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Leipzig

Populære kvarterer i Leipzig
Hoteller i kvarterer i den samme by bliver vist


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Leipzig
lør. 24.2
ons. 28.2
Send mig favorittilbud fra momondo